Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Deus Ex: Human Revolution – gameplay trailer

A PlayStation 3-ra is megjelenő [B]Deus Ex: Human Revolution[/B] kapcsán legutóbb egy komolyabb hangvételű fejlesztői prezentációval tudtunk szolgálni, most azonban egy látványos gameplay trailert tudunk szervírozni nektek az anyagból. Az [B]Eidos Montreal[/B] produkciója augusztus 26-án érkezik az európai boltok polcaira.[YOUTUBE]kvAisxs7-S8[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Várom szeretettel.

 2. Sajnos cipi hiányában nem premier vétel lesz , de mindenképp beszerzem . Tuti .

 3. Velem a System Shock annak idejen megszerettette ezt a groteszk, korcs mufajt, ez a jatek remenyeim szert a csucsra emeli.

 4. A játékmenetből korábban látottak nem győztek meg, de a sztori, zene, körítés miatt talán megérne egy vásárt.Érdekes, hogy nem olyan nagy szám a grafika, ám mégis vannak olyan szép technikai megoldások, hogy az agyam eldobom.

 5. Cyberpunk, rpg, kell.

 6. Végre egy ízig vérig Cyberpunk játék PS3-ra, már hónapok óta várom. Külön öröm, hogy valamilyen szinten a Blade Runner-ből is merít Ghost in the shell + Blade Runner + MGS = Deus Ex: Human Revolution!

 7. Azért látszik rajta a plusz pár hónap utómunkálat amit még megkövetelt a Square. Kicsit lett szebb a cucc a korábbi videókhoz képest. A zene meg még mindig csillagos ötös.Egyszer beszerzős lesz.

 8. “Imádom…. végre egy újabb “”okos”” Fps :D”

 9. A trailer hangulata a zenével nekem egy kicsit a Mass Effect-et idézi, és én azt nagyon imádom! Scfi rajongóknak biztos bejövös szerintem.

 10. Áh bakker, nagyon várom már! Eszméletlen jó hangulata van!

 11. Kötelező vétel!

 12. Augusztus 26? Akkor a következő fizumból félre kell tennem.

 13. Nem rossz darab. A kövi hónapokban úgyse nagyon lesz mivel küldeni, szóval a bepótlások után tökéletes újdonságként vásárlom majd be. Remélem tényleg olyan jó lesz, mint ahogy eddigi videók alapján mutatta magát (bár ez ritkán jön össze), nem hiszem hogy probléma lészen majd vele. Egy jó kis esti kikapcsolódás(vagy nem?!).

 14. kiraly zene

 15. Szerintem frankó! Valahogy meg tudott fogni a hangulata, ráadásul alapvetően nem érdekelt a játék, engem meg kellett győznie arról hogy jó progi lesz, de az eddigi prezentációk, trailerek alapján ez sikerült is neki… nem tuti a vétel, még kivárom hogy milyen lesz, de talán adok neki egy esélyt.

 16. Kva jó lesz!!!

 17. Nem tettem le a hajam tőle! Szerintem ez a játék is olyan lesz mint a Crysis 2, szép szép, de valójában egy rakás kaki az egész. Inkább vegyetek MGS4-et,(persze ha még nincs meg) biztosan jobban fogtok szórakozni,

  • En is azon gondolkoztam hogy mihez fog hasonlitani. Szeretnem ha az MGS4-hez hasonlitana, de a Crysis valoszinubb. azert meg nem sanszos hogy nem adok penzt.

   • ???? Ismered te a Deus EX-et?? Mert ha a crysishez hasonlítod akkor nagyon messze állsz a valóságtól.Ez egy story orientált Rpg elemekkel fűszerezett Fps mely fedezékrendszert használ. A tetteidnek megfelelően kapsz pontokat melyből tuningolhatod a tulajdonságaidat. Mininmum 3 féle képen lehet majd megoldani a feladatokat.

    • “””Mininmum 3 féle képen lehet majd megoldani a feladatokat.””Lesz 3 db kép és azon lehet majd a feladatokat megoldani? :)Nem hinném…”

     • Itt a lopakodást, vagy a full támadást és a pályánkénti rejtett dolgokra gondoltam. Volt is egy bejátszás melyben 1 szituációt 3 féle módon oldott meg a készítő.

    • Valószínű hiányosak a játék ismeretei, ha nem játszott a Crysis előtti játékokkal, akkor jóhogy ahhoz hasonlítja, mert az áll neki a legközelebb, de valójában messze van a crysis-tól.

 18. “ez kész ez hanyadik trailere?? ha összeállitjuk a trailerek hosszát több lesz mint a singleplayer ideje “”_”””

  • Előreláthatólag 14-16 órás single jósolnak. Mivel nem lesz benne multi ezért ez simán tartható.Ez nem cod mw3 lesz… ami tuti max 6 óra lesz..

 19. CsővázÉn toltam már a béta verziót, igaz Pc-n , Medium felbontásban, szerintem már így is K*va jól nézett ki és élveztem a játékmenetet! Nállam biztos vétel Ps3-ra!!! 🙂

 20. Ez nem az én játékom lesz…..