Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Deus Ex: Human Revolution – debüt gameplay

Ugye még emlékeztek az E3-on debütált [B]Deus Ex: Human Revolution[/B] földbedöngölő [A http://playstationcommunity.hu/note/3543]CG mozijára[/A]? Nos, a fejlesztést végző [B]Eidos Montreal[/B] a Gamescom alkalmából leszállította a PlayStation 3-as (is) szuperprodukció első gameplay trailerét is, aminek megtekintése a korábbi kedvcsinálóhoz hasonlatosan szintén kötelező![YOUTUBE]VrIThqKnblU[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Egyelőre – tehát nem egyenlőre – úgy néz ki, hogy nagyon ütős lesz, csak ne legyen rövid.

 2. Ezt a Deus Ex-et szerintem tuti be fogom szerezni.The Last Guardian viszont tuti vétel lesz.Továbbá a Bioshock-on gondolkozok.Az FFversusXIII-mat, és a MGS Rising-ot pedig nyomon követem.Egyenlőre ennyi. Más cím egyenlőre nincs. ( az új Castlevania még kérdéses, az eddigi gameplay-ek neméppen’ győztek meg )

 3. Szeretem a szárnyas fejvadász stílust! Ez a game arra emlékeztet. 🙂

 4. Naggyon komoly game lesz! Kötelező!

 5. Ez hihetetlen!!!!!100% hogy első napi vétel lesz!!!

 6. szerintem nagy meglepi lesz ez a játék.

 7. A zene nagyot fog dobni a hangulaton annyi már biztos.Itt van a helye a polcomon.Várom.Remélem nem valami nagy megjelenési dugóba fog jönni.

 8. Hát a zenéi isteniek lesznek.

 9. Hát nem ájultam el töle.

 10. Sztem ez egy Assassin’s Creed klón, mert 2 pengélye van a bácsinak, és a videó elején több civil is van az utcán.De az is lehet, hogy Endwar, mert volt benne helyböl felszálló csapatszállító.Továbbá:GTA, COD, Sniper Elite, Hitman, Super Mario, Silent Hill, Full Metal Alchemist, Headhunter, Transformers, és Fallout-os elemeket is találtam a játékban, szóval így belegondolva én már végig is játszottam ezt a címet.

 11. Tetsziiiiik….ötvöz mindent ami jó.Kicsit a Ghost in the shell-ra hajaz :)(ez számomra pozitív)

 12. Naggggyyyyon durva lesz!

 13. Ez nem tetszik nekem.

 14. Ennek kb. annyi köze van a MGS-hez mint parlamentnek az országhoz 🙂

 15. Kojima dugja föl magának a MGS!Nekem ez kell!

  • Kojima feldugta már mindenkinek szóval nem kell már saját magának is feldugnia. Magasról lesz*rja, hogy ki koppintja a stílusát. Egyébként meg csak azoknak tűnik koppintásnak, akik nem ismerik a Deus EX játékot. Ez már az ősidőkben is ilyenekkel volt tele, csak nem ilyen szép megvalósításban (bár akkor mindenki Deus Ex-et akart mert olyan tuti játék volt). Ez most kb. olyan mint régen, amikor minden FPS játékot DOOM klónként vagy a God of War után minden hack and slash játékot GoW klónként emlegettek. Játék és kész. Most hogyan oldják meg másképp a robotokat és a high-tech cuccokat? Minden fordítva legyen és az emberek a kezükön járjanak? Az MGS is csak a való világ vívmányaiból szemezgetett, hogy hihetőek legyenek a robotok.

   • Te mondasz vmit ami elgondolkodtato. De ez egyenlore jol sikerult a jatek de kovancsian varom a jaszhatosag milyen nehez lesz mert ahogy latam lehet benne par dolgot csinalni.

    • A videóban a karakterünk kb. sz@rrá van tunningolva a bemutató miatt, a régi vidiből is ahol demózták lehetett látni, hogy minden van neki, viszont abban biztos lehetsz hogy amikor te fogod nyomni nem lesz a fele se meg ezeknek a cuccoknak, ahogy mondták rohadt drágák lesznek az implátumok és még a játék végén se leszel járkáló félisten, ezzel is növelve a újrajátszhatóságot , persze ha hihetünk nekik XD

     • Az lehet hogy ezt a kis videot eltuloztak de az biztos hogy jora sikerult ezzel nem azt mondom hogy a jatek tuti csak azt hogy lehet tole varni vmit!

     • “Félre ne érts 🙂 a videóval semmi gond ,csak azokat nem értem akik “”overpowered “”,meg hasonlókkal dobálóznak , pedig valahogy csak be kell mutatni a lehetőségeket.”

   • Pontosan erről van szó. Semmi köze az MGS-hez, hamisíthatatlan DE hangulat és dizájn. A vidik egy képkockájánál sem ugrott be Snake világa.

   • ez bejövös szàmomra…. Most hogy koppintás vagy nem……….. én pont lesz.rom

 16. Brutál

 17. Kár, hogy FPS. Persze gondolom, ez csak engem zavar igazán.

 18. “””Kár””, hogy már láttam jó párszor ezt is, de egy biztos űber brutál lesz a gém! Sztem alázni fog minden TPS/FPS gémet a piacon. Csak jönne már… :(“

 19. Brutális… nincs rá jobb szó… ez az Fps Tps hibrid kiválónak ígérkezik

 20. Igencsak jónak tűnik:D

 21. Űberállat!!Ki sem birom a hátralévő időt…

 22. Méltó Deus Ex folytatás lesz az biztos.

 23. Nagyon jó kíberpunkos hangulata van, az MGS utánérzés meg kifejezetten jót tesz neki.Mikor jön?:)

 24. “Nagyon durván bejövős. A végén a “”care packeg-robot”” mókás: )”

 25. Hát. Ez. Day1buy.Szinte minden benne volt, ami az 1-et naggyá tette, és még elb*szottul jól is néz ki.ÁÁÁÁ hogy fogom kivárni ezt…

 26. Erre már nagyon kíváncsi voltam. Ritka nálam, de ez premieres vétel lesz. Jó látni, hogy nem szakadt el (teljesen) az elődöktől, már csak a fejlesztés adta lehetőségekre leszek kíváncsi.

 27. Jò lessz ez! 🙂

 28. remélem lesz limitált belőle, artbookkal meg ilyesmikkel, nem kenyerem a gyűjtői marhaságokon való kattogás de erre a játékra azóta várok, amióta elindítottam a pocsék DE2-őt

 29. Nagyon hangulatosnak, nagyon jónak tűnik. Szerintem tuti vétel lesz.

 30. Nice.

 31. ez rohadt jó lesz, de most nem értem most lehet majd tps nézetben is vinni meg fps nézetbe is? vagy csak úgy váltogatja mint a Riddick-ben? mert valamelyik bunyós meg lövöldözős rész tps-be van valamelyik meg fps-be. ja és most jön a kötekedés:D : az milyen már hogy két kézzel fogja a pisztolyt és közbe még a hullát is húzza meg a rácsot kéz nélkül felnyitja:D(amúgy gondolom ezeket majd pótolja a rengeteg lehetőség ami vár minket a játékban, remélem lesz olyan hangulata mint az előző résznek)

 32. Odaba..os!

 33. Teljesen MGS4 feeling em volt a trailer alatt..:D