Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Deus Ex: Human Revolution – 3 módszer” trailer”

A Square Enix új gameplay trailert adott ki a Playstation 3-ra is rövidesen megjelenő, Eidos Montreal fejlesztésű [B]Deus Ex: Human Revolution[/B]ből. A videó azt demonstrálja, hogy a játék során három alapvetően különböző stílusban abszolválhatod a feladatokat: agresszív (frontális tűzharc), lopakodó (észrevétlen osonás), illetve alkalmazkodó (a környezet adottságainak kihasználása) üzemmódban is megoldhatod ugyanazt a küldetést.[YOUTUBE]gHxEsKFWxlM[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jól néz ki! 🙂

 2. 🙂

 3. Metal Deus Gear Solid Ex.

 4. Kicsit elbizonytalanodtam, de csak akkor nem veszem meg, ha nagyon lehúzzák.

 5. “Még most nem hangzott el, de elég erősen hajaz ugye az egész az MGS-re, lopakodás/grafika, miegymás.Nekem bejön, remélem jó lesz a sztori is hozzá, meg lehet tápolni, implantolni a csákót rendesen.:)A grafika meg valszeg azért “”egyszerűsödött”” mert a korábbi vidijók nem feltétlenül a konzolos verzióból valók. Ez van, egy multiplatform gáménél szerintem ne várjunk KZ szintű grafikát.”

 6. Mit jelent az, hogy sterilül fest a grafika ?

  • Tiszta….letisztult….mérnöki pontosságú. Az előző videóban is egy csomó minden égett de a fene tudja, hogy ki gyújthatta azokat a tüzeket mert 1 őr mászkált ott plusz semmi nem volt kormos. Ott égett a targonca de olyan tiszta volt, mintha tegnap gördült volna le a gyártósorról. Minden centire pontos benne. Rendezett, vonalzóval meghúzott, körzővel megrajzolt.

   • De ez miért zavaró tényező ? Engem ez zavar a legkevésbé . Meg ha nem mondod észre se veszem .

    • “Tudjuk ufó..neked elég, hogy ha lőni lehet benne arra már rárántasz és uccu neki tolod látástól vakulásig mert anyuci vagy apuci úgy is vesz másikat. Hát én ha kiadok pénzt játékra bizony szeretem megnézni alaposan. Szoktam csak úgy ácsorogni, nézelődni…””magamba szívni”” azt amit a level designer át akart adni a játékosnak. Sokszor találkozni egyedi dolgokkal, kis apróságokkal amiktől tudod, hogy ezt szorgos kezek alkották. Mint a harcosok klubjában a levegő buborékos tányérok. Megveszed mert trendi de valójában rá sem nézel és bele sem gondolsz igazán, hogy miért is olyan.”

     • “Látod ha szépen kérdezek tőled valamit akkor is balfasz vagy velem , inkább baszok neked valami értelmeset válaszolni , inkább meghagylak abba a tévhitbe hogy “”na megint megmondtam ennek a hülye gyereknek “””

   • Kösz a kifejtését a dolognak. Nekem bejön az ilyesmi, pl a Mirror’s Edge is ilyen típusú pályadizájnnal rendelkezett, az is tetszett. Néha kell az ilyen, ahol minden tökéletes, ha már maga a világ nem az.

    • “A ME egy “”érdekes”” játék. Megvan nekem is. Nagyon ötletes a megvalósítása de annyira fel tud húzni a nehézsége, hogy nem is fejeztem be. De itt sem a színvilággal van baj. Az is megad valami pluszt de valami kivesz belőle csak ennyi után még nem tudom, hogy mi is az pontosan amitől most még nullán áll, csak annyit tudok, hogy az első trailer utáni mámor és az új videók utáni szomorúság miatt talán még mínuszban is áll a játék nálam.”

     • Nagyjából tisztában voltam vele, hogy mit várhatok el a játéktól, ezért én annyira nem voltam csalódott vele kapcsolatban. Egyszer-kétszer végigvittem, a legszembetűnőbb gondot én a rövidségében láttam. Szavatosságával ezért elég nagy problémák vannak. Semmi más játékmód nem található benne, csupán még a time trial. Az meg nagyon nem az én világom egy ilyen játékban. Szóval többet is ki lehetett volna hozni belőle szerintem.U.i.: Nehéznek a time trialt találtam, a többi mondjuk úgy, hogy kellemes. Bár lehet, hogy már hozzászoktam a Ninja Gaiden-szintű szintekhez.

    • Én annyit hozzátennék DawidHUN válaszához, hogy a steril grafika a legtöbb játéknál, amire jellemző, inkább negatív jelzőként értendő. Minden derékszög-párhuzam, és sehol mondjuk egy rozsdafolt, por a levegőben, kiégett, romos épületek stb. A valóságban ezek azért általában jelen vannak mondjuk egy háborús környezetben. A Crysis 2 pl. egy tipikusan steril FPS.

 7. Tudjátok mit ha lesz benne magyar felírtam megveszem 😀

  • 😀 persze ufo… még magyarul sem tudsz :DAzt hiszem én elő is rendelem a spec kiadást…Jó nem lesz egy Killzone színtü grafikája…. meg lehet steril lesz egy kicsit, de amit eddig láttam nekem bejött. Mind a zene mind a hangulat…. a grafika meg szerintem simán jó lesz…..

 8. Nekem a grafikájával semmi bajom nincs , de minden mással igen .

 9. 1:02nél, hogy lő TPS-ben? A lövéseknél mindig FPS.Fedezékben lenne… ?

 10. A csávó bele halt, hogy pöcsön lőtték XDA gameplay után már én sem várom annyira, és tényleg nagyon steril, a fegyvereken meg még elfért volna minden véle kiálló dolog.

 11. Letisztult és nagyon stílusos a játék.

 12. AZ első CG videók után nagyon vártam ezt a játékot de így most már nem kell. 🙁 Nem bejövős..csak a zenéje.

  • Amúgy mi a gondotok vele?Mármint én nem védeni akarom, egyelőre csak annyi hogy figyelemmel követem, meg majd tesztek alapján esetleg el fogok gondolkodni a beszerzésén (korántsem biztos), de nekem így maga a gameplay nem tűnt annyira szörnyűnek azok alapján amit pl. most is láthattunk belőle…Nektek mi nem tetszik rajta?

   • Hát őszintén megmondva nem tudom….a C2-nél nem fogott meg a látvány és a sztori is kusza ahhoz, hogy komolyan vegyem. A DE első videója mindent vitt…aztán jöttek a gameplay videók és velük együtt a WTF érzés. Ez a sárgás színvilág nem lenne rossz de egyszerűen nem izgulok rá ezekre a képsorokra. Valamitől tényleg steril ahogyan Martin mondja.

 13. Hát nagyon ígéretesnek tűnik a játék:D, de még mindig hiányolom a TPS módot.:S

 14. Valamiért nem tettem le a hajam trailer láttán. Korábbi nagyon szép grafikát mutató előzetesek miatt pedig nagyon vártam ezt a játékot, de ez a játék végülis nem az lesz amit sokan vártak! Tuti nem lesz első napos, sőt…

 15. A látvány csak nekem tűnik sterilnek?

  • “Kicsit “”műanyag””, másrészről viszont stílusos és nem is csúnya.Nekem a Ninja Gaiden jut róla eszembe, az is eléggé “”steril””, amúgy meg szép…”

  • Nekem egy az egybe a headhunter: redemption ugrik be róla Kinézetre vegyes volt, de a játék maga kellemes csalódás lett végülis.

 16. Sajnos nem jött be a múltkori gameplay videó sem, viszont a sztori érdekel, a zenék is tetszenek. Többet vártam.

 17. Nagyon tetszik ez a game 🙂

 18. Ez nagyon bejövős számomra, csak az a gáz, hogy pénztárca még mindig üres. 🙁

 19. nekem csalódás lett ez gameplay

  • Szegény ember Metal Gearje. 🙂

   • telitalálat !

   • Ez azért aránylag korrekt játéknak tűnik így a trailerek meg gameplayek alapján… lehet hogy semmi extra nem lesz, de szerintem egyszer mindenképp végigjátszható anyag kerekedik majd belőle…Még egy ütős story kéne hozzá, hát arról túl sokat én legalábbis nem tudok, de szóval egyelőre nem teljesen érdektelen a játék.