Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Destruction AllStars – szerdán startol az első szezon

Új játszható karakter, jármű, Blitz mód és egyebeke a Hotshotsban.

A Sony Interactive Entertainment és a Lucid Games bejelentette, hogy “Hotshots” néven indul szerdán a Destruction AllStars első szezonja, amely több újdonságot hoz az alkotásba: lesz egy új karakter, Alba; a hősverdája, Claymore; fotómód, Blitz mód és az AllStar bérlet.

Alba a játék veteránja, aki több év távollét után tér vissza a versenybe. A Skóciából származó figura vadul kompetitív, és határozottságot hoz az arénába hi-tech páncélruhája mellett. A hős mellé egy kihívásszéria is érkezik, ahol többet lehet majd róla megtudna. “Character Breaker” támadásával blokkolók jelennek meg a földből, amelyek elmozdídhatatlanok, és fizikailag megállítják a többieket – ezeket pedig bárhol megidézheti, így taktikusan lehet velük tervezni. Hősjárműve, Claymore picit máshogy funkcionál, mint az alkotás többi járműve: képes egy lézersugarat kilőni, amely sebzi a figurákat vagy a verdákat a hatáskörében.

Az “AllStar Pass” nevezetű bérlettel a játékosok kozmetikai cuccokat szerezhetnek be az online multiplayerrel. Mivel Alba visszatér, a rendezvény kiteríti a vörös szőnyeget, mig a karakterek kiöltözhetnek: sok nyakkendő és frakk bukkan fel a híres veterán tiszteletére. A bérlethez szezonpontokat kell szerezni az online mérkőzésekből, amelyek mellé extra pontokat lehet bezsebelni új szezonális-, valamint szponzorkihívásokon keresztül. A szezonális kihívások a meglévő heti és heti kihívások bővítései, csak ezek szezonpontokat adnak a tapasztalati pontok és a fizetőeszköz helyett. Ezeket a feladatokat az esemény szoponzorai határozzák meg, és már az évad elejétől elérhetőek: mindenki saját ütemében teljesítheti őket. Mindegyik kihívás ad szezonpontokat, de a legnagyobbak AllStar-érméket és Destruction-pontokat is kínálnak. Ezek egyébként nem kerülnek pénzbe, és ha valaki online multiplayerezik, akkor halad a teljesítésük felé. 100 szint van, míg van egy prémium szint, amely 1000 Destruction pontért oldható fel – utóbbi, illetve Alba kihívássorozata az egyedüli, ami fizetős az évadban.

A fotómód is megjelenik, amely minden egyjátékos tevékenységnél elérhető. Bármikor le lehet állítani a játékot, és szabadon irányítani a kamerát, hogy megleld a tökéletes szöget. Különféle keretek, szűrők és matricák vethetőek be, és a konzol beépített megosztási funkcióinak köszönhetően könnyedén lehet közzétenni a közösségi médián a kreálmányokat.

A Blitz egy teljesen új mód, amely a szezon fele környékén érkezik, és célja, hogy a középpontba emelje a csapatjátékot. Alapvetően a Mayhem – a sima deathmatch – evolúciója, amelyben négy háromfős csapat játszik. A Mayhemmel ellentétben azonban rövid, intenzív, adrenalinfűtötte meccseket kínál a Blitz. A cél, hogy az első csapat érje el az adott pontszámot egy körben – aki pedig adott számú körben diadalmaskodik, azé a mérkőzés. Azért, hogy legyen egy kis taktikai faktor, minden új körben más hőst kell választani: a karakterképesség és a hősverda energiája átkerül a következő körbe, amely kulcsfontosságú előnyt jelenthet. A Blitz valamikor júniusban várható, és kezdetben speciális cuccokat lehet majd általa nyerni.

A Destrucion AllStars kizárólag PlayStation 5-re kapható, kedvcsinálónkat pedig ITT olvashatod róla.

Hozzászólás