Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Destruction AllStars – ismerkedj a játszható karakterekkel

16-an szállnak ringbe.

A Sony Interactive Entertainment és a Lucid Games a Destruction AllStars új előzetesében a játék 16 játszható karakterére fókuszál.

A móka alapvetően egy globális sportesemény, amelyben sztárok és verdáik csapnak össze: 16 karakter közül lehet választani, akivel vagy egyedül, vagy csapatban lehet szintén választott járművel csapatni. Mindegyik járgány más sebességi és kezelési karakterisztikával bír, használatuk megismerése pedig kulcsfontosságú a győzelemhez. Mások járműveibe belerohanhatunk a sebzéshez, de rájuk zuhanva szétzúzhatjuk őket azonnal. Ha esetleg minket zúznának szét, akkor gyalogosan maradhatunk még a ringben, és bár a hősök sebezhetőnek tűnnik, atlétikus és hősies képességeikkel képesek elkerülni ellenfeleiket, elvenni járműveiket és masszív károkokat okozni nekik.

Az arénák kialakításában fontos szerepet játszott a mobilitás és a destruktivitás: az autóknak elég hely van a gyorsuláshoz, míg a gyalogos harcosok ideiglenes menedékre lelhetnek a magasba nyúló platformokon, ugorva, mászva, kapaszkodva és rugaszkodva gyűjtve tárgyakat és csalva az ellenségeket durva csapdákba. Ez pedig mind a játék első percében zajlik. Az elkötelezett, vad és életképes játékosok megkapják hősük képességét és járművét, amellyel előnyre tehetnek szert. A “Shyft” képességgel például láthatatlanná válhatnak, az “Ultimo Barricadóval” sérthetetlenné, a “Lupitával” tüzet hagyhatnak maguk után, míg a “Boxtoppal” a társakat erősítő és az ellenfeleket sebző mezők jelennek meg. A járművek közül Sabre, Hana verdája egy pengével tudja szétvágni a többieket, Ultimo járgánya, a The Undisputed masszív pajzzsal válik megállíthatatlanná, Genesis autója, a Callisto rakétameghajtással tud süvíteni, míg Tw!nkleR1iot járműve, Mr. Sparkles még komolyabb sebzésre képes. Az összes AllStart az alábbi kép ábrázolja. A készítők a megjelenés után újabb módokat és extrákat akarnak adni a mókához, teljesen ingyen.

Szó esett a Digital Deluxe Editionről is, amely egy legendás karakter- és egy legendás járműkülsőt tartalmaz: ez a The Crow. Lupita kap egy táncos emote-ot, plusz a csomag része még négy banner és öt avatár a profilhoz, illetve 10 ezer játékbeli fizetőeszköz.

Összessítve a Destruction AllStars 16 karaktert kínál, 28 járművet – beleértve a pályák elején szétszórt simákat és az egyedi, “hősverdákat” -, konkrét feladatokat kínáló módokat, 50 eseményt, sztori módot és 16 játékos online perpatvart. A következő generációs konzol kihasználja a 4K lehetőségét, a gyors töltést, az adaptív ravaszokat, a haptikus visszajelzést és a 3D-s hangot is.

Az alkotás februárban jelenik meg PlayStation 5-re, és a PlayStation Plus előfizetők két hónapig ingyen szedhetik le.

Hozzászólás