Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Destiny – sokba’ lesz a mutogatásod

Az Activision az a kiadó jelenleg a piacon, “aki” kvázi bármit megengedhet magának… és meg is enged, elhihetitek. MMO lövölde játékuk, a PS3 / PS4 konzolokon is zúzható [B]Destiny[/B] nemrég kapott egy igen combos DLC-t, most pedig már arra is lehetőség van, hogy “mutogatós” hangulatpózokat vásárolj magadnak.Egy darab emote ára 200 ezüst (in-game pénz), ezekből összesen 18 darab elérhető. Kettő “Legendary” státuszban leledzik, ezeket 500 pénzért adják. A teljes szett tehát 4200 ezüst. Ezt a valutamennyiséget nagyjából 12000 magyar forintért tudod megvásárolni – persze a játék ad ajándékba is némi pénzt, meg aztán akciók kihasználására is lehetőséged van.Te hány emote-ot vásárolsz / vásároltál a Destiny-ben?(Pletykák azt mondják, a következő Destiny mikrótranzakciós elem a Light-növelő, azaz szintlépő cuccok pottyanásának esélyét növelő motyó lesz…)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Aham. Ok. Sajnos annyit nem tudok vele játszani- mint amennyit szeretnék. 🙂

 2. Én még az ingyen kapott 400 silvert sem költöttem el. Mivel egynél többet nem tudsz egyszerre betenni, hiszen csak a D-pad balra gombját állíthatod csak ezzel az emot-al, így én sok értelmét nem látom. Ha lehetne rendesen mind a négy irányt a D-pad-on egyedire szabni, akkor még lenne értelme is, bár akkor sem költenék valódi pénzt ilyesmire.Ha a pletykák igaznak bizonyulnak és nem csak kozmetikai cuccokat lehet majd venni, hanem játékot befolyásoló dolgokat is, akkor azonnal pay to win lesz a játék és akkor számomra halott lesz és megyek játszok mással. Mennyire isten, király, császár lehetett volna ez a játék, ha nem a pénzéhes, zsidrák ACTI-hoz kerül. Nagy kár érte.

  • Ha lesz is jatekotbefolyasolomikrotrantakcioslofasz, akkor az valoszinuleg csak a PvEre keszul.

   • Destinyben nincsen külön véve a pve/pvp. Ugyanazt a karaktert, ugyanazzal a cuccokkal használsz mindkét módban. Ha pénzért tudsz szerezni erős fegyvert pve-ben, akkor azt használhatod pvp-ben és iron brannerben meg osirisben számít a light lvl, s ott bizony nagy előnyhöz tud juttatni. De amúgy ez a peer to peer-es rettenet lagos szégyen valami, amit itt pvp-nek csúfolnak az teljesen hidegen hagy. Én a pve része miatt játszom a játékkal, s ha tudnának csak azt befolyásoló cuccot pénzért betenni, az akkor is dealbreaker lenne nálam és azonnal mennék át másik gaméra.

    • En nem is fegyverre gondoltam..

     • Teljesen mindegy, hogy fegyver vagy ruha. A magasabb light-os ruhák feljebb viszik a light szintedet, s a sebzésed is nő tőle, nem csak a védelmed. Kozmetikai cuccokon kívül nincsen helye semmi másnak Tessnél, mert hosszú távon tönkre teszi a játékot. Ezt az egész mikró tranzakciós dolgot már most a kezdetekben meg kéne fogni és el kéne törölni azzal, hogy senki nem vásárol igazi pénzért, sőt még az ingyenes csalogató, beetető 400 silvert sem vásárolná le senki. Sajnos persze ilyen csak a mesében van. Bárcsak látnák az emberek, hogy most csak szondázza a lehetőségeit az ACTI és az, amit most a többség tesz, az nagyban formálni fogja a jövő szeptember jövő Destiny 2-őt. Remélem nem lesz sikeres értékesítési forma ez a Destinyben, mert ha igen, akkor bele sem merek gondolni, hogy milyen furmányos lehúzásokkal fognak kedveskedni zsidrák ACTIék a Destiny 2-ben.

     • En nem is ruhara gondoltam..(A jovoben kerlek ne oktass Destinybol, jartas vagyok 🙂

     • Nem úgy tűnik 😀

     • :` (

 3. Lehet, hogy bármit megengedhet magának, de valamiért sosem tudtak meggyőzni, hogy megvegyem a Destiny-t. Pedig az alfa/béta tetszett, de…. nem is tudom. Aki meg ilyen hülyeségre költi a pénzét (még ha in-game is) az meg is érdemli.

 4. Ha ezek a cuccok kiszedhetők lesznek játékból is akkor szerintem semmi gond nem lesz vele. Akinek meg nincs ideje órákig bíbelődni, vagy egyszerűen csak nem akar, az megveheti.

 5. Az első mondatoddal qrva egyet értek!!!!!!!!!

 6. olyat csak a fog venni akinek kevés ideje van farmolni, aki sokat játszik az így is úgyis beleteszi az idejét, nem mellesleg ha hamar megvan az áhított szint equipment a játék elveszti az értelmét és megy a polcra a kövi dlc-ig, ez szerintem inkább azoknka jó akik lépést tartanánka de nincs idejük ennyit nyűglődni, én nem fogom sajnálni senkitől ha erre vetemedik

 7. “már vártam, mikor lesznek ilyen “”Light-növelő”” cuccok pénzért :(“