Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Destiny – Rise of Iron DLC trailer

Az Activision PS3 / PS4 platformokra is megjelent MMOFPS-e, a [B]Destiny[/B] számomra minden idők egyik legszebb és leglátványosabb, legizgalmasabb, legprofibban kitalált világát prezentálta, azonban a game rekordsebességgel vesztette el nálam töltését azáltal, hogy egy végtelenül elb@szott loot- és fejlődési.-rendszert építettek bele, ahol a szintlépést nem az összegründolt XP adta, hanem a random-módra pottyanó felszerelés. Éppen ezért a game úgy végezte a kukában pályafutását, hogy még az előre kifizetett DLC-ket sem töltöttem le hozzá, mert annyit sem ért, hogy a gépem HDD-jét terheljem vele.Ez persze csak az én egyéni szocproblémám. A kaland megy tovább, méghozzá a [B]Rise of Iron[/B] kiegészítővel, melyhez látványos trailer érkezett. A szeptember 20-án debütáló tartalom a The Plaguelands nevű helyszínen játszódik és egy új fajt mutat be: ez a Fallen Devils. Parancsnokod ezúttal Lord Saladin, a… paladin.A kieg ára $29.99 lesz. Mindenből van benne újdonság: fegyver, páncél, raid, sztori, quest, boss, Crucible.[YOUTUBE]UQ6tBeMJkvU[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Igen sajnos ez így van, óriási potenciál van a játékban de sok mindent elbaltázott a Bungie, viszont a trailer megnézése után kedvet kaptam megint, csak össze kellene szedni egy normális csapatot!

  2. anno én is ugyanezen problémák miatt hagytam ott, 2. season pass dlc-t már le se tölöttem. állítólag a taken kinggel sok mindent javítottak, de már elment a kedvem tőle addigra teljesen.