Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Destiny – érkezik végre az első nagy DLC

A fejlesztő Bungie és a kiadó Activision bejelentése értelmében év végén, december 9-én érkezik a PS3/PS4 platformokon is játszható [B]Destiny[/B] MMOFPS első nagy fizetős DLC-je, melynek címe [B]The Dark Below[/B]. A jelentős tartalmi bővítéssel kecsegtető update az egyszemélyes és a multipalyer részt is tuningolja. Ára magában $19.99, de akinek van Season Pass jegye ($34.99), az olcsóbban kapja, hisz ebben az összegben a jövőben befutó második DLC ára is benne van.Amit kapunk:- Új fegyverek és felszerelések, legendás és egzotikus minőségben.- A maximális karakterszint 32-re emelése.- Öt új Bounty slot.- Új sztori küldetések a Hive-vonalon egy új karaktertől, Eris-től (Tower).- Egy új kooperatív Strike, a Will of Crota, a főboss neve Omnigul.- Három kompetitív multis aréna: Pantheon (Black Garden), Skyshock, The Cauldron.- Egy új 6-playeres Raid: Crota’s End.A PlayStation playerek kapnak egy időzítetten platform exkluzív kooperatív Strike-ot is, melynek címe The Undying Mind – ez 2015 őszéig csak PlayStation platformon lesz elérhető![56028]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. hát nem tudom ez így eléggé karcsú. bár már egy ideje tudtuk hogy mi lesz benne, eléggé kevés főleg 20 dollárért. Lehet inkább megveszem a borderlands-et ezt meg majd akkor veszem újra elő ha már több dlc is kint van és egy pack-ban meg lehet őket venni, mert ez így nevetséges… Pedig kimondottan csípem a játékot, de ezzel a lépéssel az amúgy is soványka ps3 játékost kb lefelezik. ehhh.

 2. A Ghost edisönben nem ez a dlc van benne?

 3. Na megvan a dátum ameddig játszani fogok Dec.9 . Mivel a dlc-vel felezni fogják a mezőnyt . A dlc-sek már nem fogják tolni az alacsonyabb szintű strikokat meg raidet . Nekem meg elég volt kigazdálkodni az alapjáték árát . Nincs 20 dodóm 1 strikera meg egy raidre meg néhány új cuccra .

 4. De mikor érkezik?

 5. Az a vicc, hogy egy csomó rész már eleve benne volt az eredeti játékban (van is egy videó arról, hogy a Venus -on fel lehet ugrálni egy lezárt területre), csak valszeg az activision hatására kinyírbálták a játékból, hogy majd dlc -ként árulva még több pénzt lefejjenek a játékosokkról.

  • Hosszú évek óta ez a divat, hogy egy elkészített játékot X felé szabdalnak, hogy később DLC-ként árusíthassák. Ezt a tartalmat se a premier után kezdték el fejleszteni… 🙂

 6. Tolnám,de nincs rá cipi. 🙁

 7. Akármennyire is jó a játék, tőlem egy fillért nem fognak látni ezekre a DLC-nek nevezett morzsákra, amiket a teljes játék fél / harmad áráért árulnak.

  • Ezért nem vettem meg premierkor a teljes árú csonka játékot.Az anyjuk picsáját!Majd a GOTY-t az alapjáték árával megegyező áron, én türelmes vagyok.

   • “2 dologra szerintem senki sem számított:- félkész történet (illetve lehet, hogy “”csak”” durván megvágott)- morzsányi, de legalább jó drága utánpótlásIsmét ügyes volt az Activision, ezúton is szeretnék gratulálni az illetékesek jó kurva anyjának. :)”