Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Destiny – a Bungie újra független

A videojáték történelem egyik legnagyobb alkuja volt, amikor a [i]Halo[/i] játékok fejlesztésével legendássá váló Bungie egy tíz éves, 500 millió dolláros, többjátékos szerződést kötött a [i]Call of Duty[/i] kiadójával, az Activisionnel. Az elmúlt időben azonban szembekerült egymással a két cég, és céljaik is: a Bungie inkább a [i]hardcore[/i] játékosoknak kedvezett volna – ami látszik is a [i]Destiny 2: Forsaken[/i]en -, míg az Activison – értelemszerűen – a részvényeseknek, így nem is voltak elégedettek a kiegészítő teljesítményével.A huzavona most ahhoz vezetett, hogy a Bungie újból független útra lép: megkapja a [i]Destiny[/i] kiadási jogait az Activisiontől, tehát saját birtokában lehet saját [i]franchise[/i]-ának. (Szemben a [i]Halo[/i]val, ahol a Microsoft tartotta meg a játékot, míg a Bungie vihette a kifejlesztett technológiát.)A sorozat legfrissebb tagja egyébként PlayStation 4-re is kapható.[101694]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Sztem. El kéne már engedni ezt a szart! Ebből még egy is sok volt nemhogy kettő…És neki kéne állni normális játékot csinálni. Ha ebből kitolnak egy harmadik részt akkor miattam akár mehetnek a levesbe is nem fogom sajnálni őket az tuti!!!

 2. Én a kettest azért szeretem, mert solo playerként is kellemes, nem kell a 10 éves kis autistáktól eltűrni hogy lelőjenek.

 3. Elso reszt kiadtak oriasi igeretekkel, majd a tobbseg csalodottan hagyta abba. A masodik reszre mar figyeltek a jatekosok igenyeire es kiadtak ugyanazt a fapadost mint az elso resz. A harmadik valoszinuleg fejlesztes alatt allo epizodot mar senki sem vallalta volna be, ezert most lehet majd promozni, higy a csuf gonosz Acti nelkul gigamegafasza lesz es majd ki lehet adni ugyanazt a minimal jatekot.

 4. Bungie Jumping 🙂

 5. Csinájjanak Halót PS5-re nyitócinnek. Ütne Bástya?

 6. De rég Forsakeneztem. 🙁

 7. Hányadik stúdiót is kúrta szét a felvásárlás…?

 8. Kibaszták őket és utánuk dobták a szarjukat is. 😀

  • Blizzardnál is gondok vannak, szóval kétlem.

   • Pedig elvileg az Acti miatt történt főképp, ezért is ilyen békés, mert minél előbb szabadulni akartak már a destinytol.

    • Lehetséges, de kétlem, hogy belenyomtak volna ennyi pénzt, és ilyen könnyedén elengednék őket – tuti, hogy mindkét oldalról történtek érdekességek.

     • Biztos mind2 oldalon voltak dolgok, de mivel az actinak elő szerződése volt, nekik kellett kimondani a válast, a bungie csak úgy nem csinálhatott semmit. Eleve az Activision cod szintű eladásokat várt már az elején a 2 meg a forsaken messze nem hozták ezeket a számokat és szerintem az se véletlen, h az utóbbi időben egyre több Activision vezető szállt bele a játékba, h csalódtak a destiny eladásaiban, bevételeben stb.

     • Az alapvető különbség szerintem, hogy az Activision évi megjelenéseket vár el, míg az ipar pénznyomdája jelenleg a GaaS, amire a Destiny gyakorlatilag tökéletes.

     • Viszont a bungie nem bírja és ezt ők is mondtak, pedig az Activision még alájuk is rakott 3 stúdiót segíteni. Nem tudom most mi lesz a destiny sorsa, de az oldalukon is írták, h mostantól kisebb frissítések jönnek majd, de eddig is ez volt a játékosok baja, h kevés ami jön, ha ennél kevesebbet fognak csinálni aki megmaradt is ott hagyja a játékot.