Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Destiny 2 – megtörtént a bejelentés…

A Bungie hivatalosan is bejelentette a sci-fi akciójáték várva-várt, régóta rebesgetett folytatását, amelynek a [a http://playstationcommunity.hu/note/16356]feltételezett megjelenési dátuma is kiszivárgott a napokban[/a].A [b]Destiny 2[/b] leleplezése a [a https://twitter.com/DestinyTheGame/status/846406524347940871]Twitter[/a]en történt… és egyelőre ennyi. Se előzetes, se részletek, csak rajongók végeláthatatan mémjei. Ki tudja, talán a nap folyamán egy [i]trailer[/i] befut.A [i]Destiny 2[/i] PlayStation 4-re is készül, ha pedig hihetünk a szivárgásnak, akkor szeptember 8-án kerül a boltokba. [77747]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nem tudom illik -e , de talán érdekes másnak is, nekem tetszik.. https://www.youtube.com/watch?v=rQ4i0AT8c-M

 2. Első napos!

 3. Jó lenne valami ütős PSC csapatot összehozni, mert akikkel én játszottam azok közül már senki sem Destinyzik:( Egyedül pedig igen unalmas Raidelni:)

 4. első rész eleinte elkapott mint a gépszíj, aztán unalomba fulladt, és mire az új dlc-kkel szintre let hozva már lusta voltam folytatni, de ezt a 2. részt sztem bepróbálom. ha csak annyi élvezets órát ad mint az előző nekem megérte.

  • Pedig a Taken King Raidre prímára sikerült,és a Hard,Challenge módra hangolt boosfightok voltak a legjobbak a Destiny történetében,ott már nem lehetett mismásolni,pontos terv szerint kellet megölni a bossokat,World of warcarft első 40 fös raidje volt ilyen jó Ragnaros megölése okozott ekkora katarzis bennünk………

   • igen tudom, hogy addigra kiteljesedett a játék, de már nem volt kedvem megint felhúzni az emberem meg miegymás. majd a másodikkal 😀

 5. Plakátokat nézegetve, és a hihető pletykáknak köszönhetően -miszerint nem lehet semmit sem átvinni a 2. részbe- ez szerintem egy előzmény lesz.

  • ??? A karakteredet átviheted. nyilván lesznek egyébb jutalmak is a régi harcosoknak.A karakter marad, egyedül a fegyverek és a skillek törlődnek majd.

   • Én mintha valami olyat olvastam volna egy külföldi oldalon, hogy semmit nem vihetnek át a régi motorosok, ezért cserébe kapnak ezt-azt. Meg talán valami olyasmit, hogy nagy szerepe lesz majd a fő karakterünkhöz fűzött kötődésünknek. És ezt állítólag egy bennfentes mondta.Nekem tetszett a PC-s Battlefieldes időszakomból, hogy a veteránok külön megjelölést kaptak az online nevük mellé.

 6. Meglátjuk.

 7. Jeeeeeeeeeee!!!!! Ez az pezsgöbontàs!!!! Ez +RDR2 aztàn ki van az èv!!!! Nagyon vàrom,az elsö rèszèt a mai napig jàtszom nagyon szeretem.Szerintem a hibài ellenère is a legjobb online shooter ami konzolokra megjelent.A fejlesztök meg vannak annyira profik ès tapasztaltak hogy àthidaljàk ès megoldjàk az elsö rèsz hibàit.Hogy kiköszörüljèk a csorbàt.Amint lehet màr rendelem is elö!!!!

  • Egyetértek! Bár azért a Division is, az első nagyobb javítással és az első két kiegészítőjével végre hozza a maximális játékélményt. Az épp aktuális játékokkal együtt, mindkét közösségi lövölde megy nálam is felváltva, a mai napig.

 8. Szeptembenben jön a Red Dead Redemption 2, rohadtul nem fog más játék érdekelni mellette.

 9. A dátum teljesen hihető is, az első is azt hiszem szeptemberben jelent meg tehát…