Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Destiny 2 – megérkezett az első előzetes

Az ígéreteknek megfelelően a Bungie és az Activision végre teljes mértékben leleplezte a [b]Destiny 2[/b]-t és bemutatta a játék első előzetesét. A kiadó izgalmas, új sztorit és nagyszerű karaktereket ígér, a béta pedig nyárra várható. (Az előrendelők egyébként korábban kóstolhatnak bele egy kóddal.)A [i]Destiny 2[/i] szeptember 8-án jelenik meg PlayStation 4-re.[youtube]ZJLAJVmggt0[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ez megint inkább teaser mint trailer de nagyon hangulatos. jót mosolyogtam rajta 😀

 2. Nekem tetszett a bejelentés…. májusban majd melesük a gameplay-t.Nekem úgy tűnik ,hogy a taken kinges-rise of ironos vonalat folytatják tehát nem lesz itt panasz.

 3. Semmit nem láttunk eddig, játékmenet biztos változik most a karaktereken meg a helyszíneken jogos h nem változtatnak nagyon, majd az új helyszínek, új ellenfél amúgy is feltunt 1 majd gameplay urán több kiderul

 4. Ez valahogy most nem hozott lázba, az előző kocsmás trailer sokkal hangulatosabb volt!De eleve nem értem minek a 2. rész amikor minden ugyan az lesz csak pepitában!

  • Az egyik legnagyobb Destiny-sként tőled nem ezt vártam.

   • Ez már sajnos régóta nem igaz:(Tényleg az elsőt nagyon vártam, képes voltam 13óra meló után az éjféli megjelenésre is elmenni és több mint 1 évig nem is volt más a gépemben, de az már a múlt…:(

    • Akkor ez lesz a legjobb alkalom a vissza tèrèsre!!!! Èn a mai napig nyomom.Limited editiont rendeltem az elsöböl is ès ebböl is.Egy nagy hibàja volt az elsö rèsznek,mègpedig az endgame tartalom baràtlistàhoz kötèse!!!! Ez nagyon körülmènyessè tette a heti raid ès NF Strike küldetèsek teljesittèsèt.Szerintem a legjobb online shooter ami konzolokra megjelent.A kèszittök profizmusàt ès hozzà àllàsàt ismerve szerintem biztos hogy javìtjàk az elöd összes hibàjàt.Èn nagyon vàrom!!!!

  • “Én is ugyanezt írtam ! Egyszerűen-persze laikus szemmel- nem látom azt a vonalat, hogy : “”Hú wazzeg, ez tényleg egy új Destiny, ez érdekelne ! “” Na meg azért nem, mert egy deka in-game gameplayt se mutattak… :/”

 5. És mellé még sok más bejelentés: standard edition, deluxe edition, collector edition, season pass ami 2 kiegészítőt tartalmaz (és az előző részből kiindulva lesznek olyanok is amit nem tartalmaz a teljes árú szezonbérlet) van itt minden.