Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Destiny 2 – már ezen dolgozik a Bungie nagyja

A Bungie-féle, PS3 / PS4 platformokra is megjelent Destiny sci-fi MMOFPS számomra úgy muzsikált, mint erős fing a szélben, ergo hirtelen csapott meg, de villámgyorsan tova is szállt. Ez persze nem gátolja a csapatot abban, hogy a team nagy része máris a második epizódon munkálkodjon. A [B]Destiny 2[/B] jövőre, 2017-ben érkezik, és Eric Hirshberg góré szerint “awesome”, azaz őrült jó lesz…Hirshberg egy befektetői konferencián említette meg az új nagy dobást, majd kifejtett egy eléggé nehezen dekódolható véleményt tartalomfrissítésről és az az iránti felhasználói vágy felkorbácsolásáról, melynek értelmezésére én most nem vállalkoznék. Legyen elég annyi, hogy szerinte minden csodálatosan működik az Activision és a Bungie között.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Jó öreg Destiny…várós!Végre megint lesz 1 jó játék ps4re vagy Ps Neora, ami nem bug tenger..OffFurcsa az embereket hallgatni, amikor negatív hangvételben beszélnek erről a játékról… kis beszélgetés után leesik, hogy halvány lila fingja semmiről ebben a játékban.Megannyi embernek, aki már ,, kitolta A – C – ig “” gyakorlatilag semmilye sincs meg, amit a játék kihívás vagy idő arányában ad meg!Nem 1 emberrel toltam a játékot, klánokkal csapatokkal, megannyi angollal.. és mégis csak kb 20 ember volt a több 100ból, akik érdemesek voltak a tiszteletre, ismerték a raidek, bountyk, strikeok menetét!Ennek fényében a rengeteg ember szócséplése sem térítheti el,azt az embert, aki szerette egykor a játékot…Ideje újra telepítenem a játékot :)Illene vissza szokni az új dlc előtt… csak nem illik a legroszabbnak lenni ebben a meghatározó játékban”

 2. A Halo hangulat azért ott van rendesen.

 3. bungie, nem az én bandám, egy játékukat se szeretem.

 4. jó sok órát öltem én is bele ,nem volt rossz game ritka idegesítő volt de nem volt rossz szeretem .

 5. Talán ezt nem baltázzák el és tartalmat is gyártanak.

 6. És ez is majd csak 10 ezer Ft-s DLC-kel lesz játszható normálisan ?

  • ???? kevered a szezont a fazonnal.A Taken king-es dlc tette rendbe a játékot ez tény… viszont a frissítést mindenki megkapta nem csak a dlc tulajok.Aki most vesz alap kiadást már az is egy kiforrott jó rendszerű játékot kap a pénzéért.Aki meg a Taken kinges kiadást szerzi be annak garantált a 200-300 óra míg letolja az alap +2 kisebb dlc-t és a taken kinget ami egy giga nagy frissítés volt…új pályák, story és raid/strikeok.

   • Nekem az alapjáték volt 14 óra. Nem hiszem hogy egy DLC 50 órás lenne 😀

    • Nekem meg 1300 órám van a játékban na most akkor melyik a mérvadó? Mindenkinek más az, h neked 14 nem jelent semmit.

     • Nem arról volt szó, hogy mennyit játszik vele egy játékos átlagban, hanem hogy mennyi idő alatt lehet végigjátszani.

   • “””200-300 óra míg letolja az alap +2 kisebb dlc-t és a taken kinget””Ez még költői túlzásnak is elég erős. :)20-nagyon max 30 óra alatt lazán, kényelmesen végig lehet gurítani A-tól Z-ig. :)”

   • Jah megkaptuk a frissítést, amivel ki is törölhettük a seggünket, mert minden zárolva volt azoknak akiknek csak a alap verzió van meg. Sőt, még el is vettek abból, amiből egyébként tolhatunk korábban. Gusztustalan, de hát activisionról van szó.

 7. Gondolom a Halo szériát már lezárták az 5. résszel. Volt ami tetszett (Halo 1-2-3, Halo Reach) és volt ami kevésbé (Halo ODST, Halo 4).

 8. az első rséz nagyn sokáig lekötött, de 7 hónap utána a content hiány miatt dobtam. lhet a 2. részt újra bepróbálom hátha most jobban odafigyelnek a dolgokra.

 9. “Minden játék évszómnak indul aztán tovaszáll “”mint erős fing a szélben”” :)”

 10. Jól indúlt…majd a első kettő Dlc egy kalap szar lett… nincs mit szépíteni rajta….. majd jött a TAken king és minden a helyére került.Azóta nagyon rendben van a játék. tűkön ülve várom a lord of iron-t és a 2. részt.

  • Részemről a dlc-k is rendben voltak. Pont annyit tett hozzá a játékhoz, mint amennyit egy kiegészítő tartalomnak kell. TTK-el már elég jó lett. Látszott, hogy figyelik a játékosok kérését, igényeit. Innen kiindulva én biztos vagyok egy ütős folytatásban.