Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Destiny 2 – indul a Prestige Raid

Az Activision által jegyzett, PlayStation 4-en is futó [B]Destiny 2[/B] MMO-FPS heti újdonsága a “Prestige Raid” nevű megmérettetés, mely a hírek szerint az eddigi legnehezebb kihívás az új tartalmak között. A fejlesztő Bungie már múlt héten fel akarta lőni a cuccot, de állítólag találtak egy “kiskaput”, amit gyorsan ki kellett javítani az élesítés előtt. A Prestige Raid okosabb és keményebb ellenfeleket szállít azoknak, akik 300-as szinten futnak.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Óriás csalódás a játék, 1 hónap után kifulladt és dög unalom! Soha többet nem veszek Activision játékot ezek után bármennyire is jó legyen a! Ekkora pofátlan pénzlehúzást már rég láttam, de mi vagyunk a hülyék, hogy másodszorra is bedőltünk nekik:(

  • Azért az első hónap nem volt annyira rossz 😀 rengeteg órát és időt bele öltünk.Most én is várom mi lesz a következő fejezet amivel kitolják a szavatosságot a novemberi dlc előtt.Valamit villantania kellene a bungienak mert elméletileg rengetegen dolgoznak tartalmakon a kiadónál. Majdnem az összes belsős csapat be lett terelve a bungie alá.

   • Nagyon össze kell akkor kapniuk magukat, mert ez ebben a formában harmatgyenge! Friend list-en a kemény mag kb 85%-a már dobta a játékot!

   • Ja igen, mi az a rengeteg óra amit beleöltél?Én a 3 karaktert 2 hét alatt felhúztam 300 fölé mindent megcsináltam amit lehetett és ennyi, ez játék időben legjobb esetben is max 50 óra, egy MMORPG-nél ez nagyon kevés…Az első résznél egy karakter felhúzása több idöbe telt…

    • Én is beletettem kb. 50 órát eddig. És ez azért nem olyan rossz. De most semmi cél! És marhára idegesítő a továbbra is béna drop rendszer! Raid 10* tuti lement, de fegyver 1 darab esett! Van ami naponta megkapok 2* de egy csomó fegyver még soha nem esett ki…mit sz*pjak a power engramért ha ugyanazt a páncélt dobálja ki nekem??!

     • Az a baj, hogy legtöbbünk az első részhez vagyunk szokva és ahhoz viszonyítva hatalmas visszabutítás ez a második, és így nagyon kevés nekünk ez! Akinek kimaradt az első, annak esetleg jó lehet ideig óráig, de azoknak sem teljes áron! Lehet ezt szépíteni, ez csak egy nagy DLC de még annak is kevés sajnos:( Inkább az elsőt kellett volna tovább fejleszteni!

    • A Destiny az minden, csak nem MMORPG.

  • sajnos csak nekem lett igazam Kami. Én ettől félve nem vettem meg (meg lóvé se volt az is igaz) így sztem max ha már kijött a jövőhét dlc is hozzá akor veszem meg.

 2. Nekem megvan a 305 végre! De ez az emelt raid már nem izgat. Kell még egy hunter a platinához és csá…nem értem miért nincs bent több tartalom! Forge/több raid/több bolygó/stb…mintha a Destiny1 rengeteg fejlesztése kukázva lenne! Barmok ezek…

 3. A síma raid könnyű és unalmas. Viszont, hogy nincs gear power emelés, felmerül, hogy minek csináljuk…. sokan már le akarják rakni, az aktívak közül. A prestige set ugyanaz csak más a neve és a színe, amit shaderrel átszínezhetsz… és kapsz solar glóriát 1 hétig…. a prestige nightfallokat sem csinálom már, mert értelmetlen 1 vacak glória miatt.. A bungie alacsonyra teszi a mércét…. az iron banner pl 1 vicc volt…

 4. 305 jelenleg a max…. a kabalok igen jól sebeznek normal raiden is…. az a +5 light szint vajmi kevés.