Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Destiny 2 – előzetesen a nyílt béta

Az Activision és a Bungie közzétette a [b]Destiny 2[/b] nyílt bétájának előzetesét, amely nemsokára veszi kezdetét. A játékot előrendelők PS4-en július 18-ától vághatnak bele a bétába, míg a többiek 21-étől.A [i]sci-fi[/i] folytatás szeptember 6-ától érhető el PlayStation 4-re.[youtube]ohcDVmVfPLA[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Sok mindenben van igazad is,plàne a csalò PVP jàtèkosokba.Ebbe nem is tudnèk vitàzni veled.Volt jò nèhàny negativ èlmènyem nekem is,s most ràadàsul jön PC-re is.Na ott kegyetlen lesz a multi,szèt fogjàk csitelni a csalòk.A Division korai halàlàt is nekik köszönhetjük.Nem csak a gamestar,olvasok jò nèhàny magyar oldalt mindegyiken szoknak oltàri nagy baromsàgokat is irni.Szerintem jò lesz,nem fogjàk elkùrni.

 2. Kipróbálom, de nagyon le kell nyűgöznie ahhoz, hogy elgondolkozzak rajta. Az első rész se fogott meg és az a töménytelen mennyiségű DLC a teljes árú játék mellett (ami nyilván valóan most sem lesz kevesebb) végképp elveszi tőle a kedvem.

 3. Jöhet ! Beta-t mindenképp kipróbálom .

 4. Azért az vicces, hogy kevesebb dolgot lehet kipróbálni ebben a bétában mint az első részében, nehogy a játékos rájöjjön csak az ígérgetés megy megint.Az pláne vicces a megjelenés előtt 2 hónappal maguk a fejlesztők se tudják, hogy a kieső fegyverek fix perkjei változtathatóak lesznek-e vagy sem. A kamu duma, hogy miért lesz 4vs4 fős pvp már nem is beszélve.

  • Meglátjuk!

  • Ezt honnan tudod? Mèg ki se jött de te màr tudod hogy szar lesz.Gratulàlok te egy zseni vagy.A jövö heti 5-ös lottò szàmokat vèletlenül nem tudod ( felezünk)ha megsùgod.Mièrt kell ùgy leszòlni valamit hogy mèg szinte semmit nem làttunk belöle.Attòl hogy neked nem tetszik mèg lehet jò jàtèk.Elsö pròbàlkozàsuk volt az MMO területèn ahhoz meg elèg jòl sikerült.Màr meg van a tapasztalat,most lehet robbantani valami szuper dologgal.Azèrt mert az elsö kicsit halvànyabban sikerült,nem biztos hogy a folytatàs is rossz lesz!!!!Lehet kövezni,ez nem elfogultsàg hanem egy vèlemèny.

   • “Hol írtam, hogy szar lesz játék? Értelmező olvasás egyes. Többen néztük a leleplező streamet barátokkal akikkel 1.5-2 éven keresztül Destinyztünk és nem dobtunk tőle hátast ez nem lesz első napos vétel. A sub-classok ulti képességeken se sokat agyaltak. A warlock megkapta a titán ultiját annyi különbséggel, hogy kalapács helyett kardot dobál, a hunternek maradt a golden gun, arc hunter kis kard helyett bottal csapkod.D1-ben sok játékost elvesztettek már az első dlc-nél, mert az alapjátékosokat kizárták a heti nightfallból és strikeból ami alapból benne volt a játékban. Az Osiris megjelenésével kezdett a pvp is hanyatlani. Egyre több lett a lag switcher és ez szépen átment az IB-re is.Sőt volt olyan takonypóc magyar akinek nem egyszer a karaterét törölték az Osirisi “”teljesítménye”” miatt és büszkén mesélte el partykban.Jönnek olyan szöveggel, hogy azért lesz a pvp 4vs4, hogy ne laggoljon a játék az is marha aki elhiszi ezt.A negatív vélemény nem egyelő azzal, hogy szar lesz xy játék. Ha majd azt írom, hogy “”Destiny 2 egy szar lesz”” na akkor gyere az 5-ös lottó számaival.Egy jó tanács a fos gamestart messzire kerüld, mert elég gyakran írnak hülyeséget és még lassúak is más magyar oldalakhoz képest.”

  • A cuccainkon,ès a fegyvereinken nem random perkek lesznek.Hanem mi fogjuk rakosgatni a kèpessègeket,mint a fantasy jàtèkokban az enchantokat. Informàciò (Gamestar) ott olvastam.

 5. Jöhet!

 6. Tanultak az elsö rèsz hibàibòl,ès most ki fogjàk köszörülni a csorbàt.Bàr èn nagyon jòl èreztem magam az elsö rèsszel is,a mai napig tolom.Alapvetöen az is nagyon jò jò jàtèk volt kisebb tervezèsi hiànyossàgok ès a semmit nem hozzà adò sztorit leszàmitva.Èn nagyon vàrom,Limited Edition elörendelve.Bètakulcsot vàrom a platinumshoptòl.

 7. Már csak 11 nap, vágom a centit:)

 8. Egy probat meger, elso resz nekem unalmas volt. Meg itt baratibb coop stb.

 9. Tuti hogy kipróbálom .