Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Demon’s Souls – maradnak a szerverek

Az Atlus bejelentése szerint minden pletykával ellentétben nem kapcsolják le a Playstation 3 exkluzív [B]Demon’s Souls[/B] szervereit – sőt, addig tartják őket online, ameddig csak lehet. Emellett december 20-tól a játék világa “Pure White” fokozatba emelkedik, ami nagyjából annyit jelent, hogy Boletaria kevésbé lesz brutális hely, az ellenfelek valamennyivel egyszerűben lesznek legyőzhetők. Ha korábban elakadtál valahol, vagy még nem kezdted el a fantasztikus kalandot, itt az idő!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Arra bezzeg volt esze a Sony-nak, hogy a szintén PS3 exkluzív Eye of Judgmentet. Melyiket játszhatták többen?

 2. egy másik oldalon konkrétan úgy írják: még 1 évig mennek a szerverek

 3. Ez jó hír, nem olyan régi játék ez, hogy már most lekapcsolják a szervereit…

 4. Na ez egy nagyon jó hír 🙂 Esélyes a Paltina 😀

 5. ázsiait verzát vegyél, 7500 vettem ebayen, és vadi új volt!lényeg h ázsia legyen, rengeteg a játékos! ez a game nálam az év vétele:)

  • a rengeteg játékos miben nyílvánul meg? hogy kell elképzelni?

   • “nem látod őket.csak úgy,ha leteszel egy “”követ”” kék kiírás erre egy halott(lélek formában szaladgáló játékos) kb 75% életed van ilyenkor egy gyűrűvel 🙂 de nem csörögsz..jobban tudsz lopakodni stbstbnos ilyenkor ha te élsz betudnak csatlakozni hozzád és egy főbosszig a trsaid lesznek!ekkor visszakapják a testüket ha legyőztétek!marha hangulatos szerintem”

 6. “elolvasva a tesztrohadt jónak tűnik az “”online”” részesajna pénz már nem lenne erre (most nullán vagyok, aztán killzone3, w40 és ha jók a move pisztolyok akkor azokra is kéne gyüjteni)paff neki”

 7. …hülye kérdés, de ha leállnak a szerverek attól még tartalmas a gém..nem?Vagy miért kell a szerver?

 8. Umbasa:)

 9. Azért mondom rontom bontom!!!:)Ez melyik régióra vonatkozik?Valaki legyen olyan kedves…

 10. Ennek örülök, mert még nincs meg a game . Be kell sürgősen pótolni . :]

 11. Na visszakapom havertól és mehet a Pure White világok bejárása pure black karakterként 😀

 12. örülök,h marad the a pure white részt abszolúte feleslegesnek találom..

 13. Hmm..azt hiszem ideje beszereznem.

 14. Szuper, pont a héten akartam megrendelni 🙂

 15. Jaja nagyon karmolom az rpg-t Oblivion,Fallout és egy ilyen dark fantasy rpg…..egyszerűen kánaán lenne:)

 16. Akkor ez most offline, vagy online RPG??? :O

  • Mindkettő.Az eddigi legérdekesebb online móka van benne.

   • Ami annyit tesz hogy nyomhatod offline is, de az online kihagyhatatlan.Két formában játszhatsz:élő és halott,ugynevezett soul form-ban.Soul form-ban különböző varázskövek segítségével jelet hagyhatsz a padlón amit egy másik online játszó,élő játékos aktiválhat,megidézve téged a saját világába.Itt kezdődik a coop móka,kék fantomként segítened kell az élőt, ha sikerül lenyomni a pályavégi főgonoszt, visszaváltozol élővé és onnan kezdve te idézhetsz meg másokat.Ezt elérheted úgy is hogy fekete fantomkénz betörsz egy élő világába és lenyomod, szóval egy paralell világot képzelj el, ahol utazgathatsz a többi játékos világában…zseniális:)

    • “Javítok nem paralell, mert itt a világok érintik egymást, online láthatod az ugyanazon a pályán lévő játékosok fantomképeit, jeleit, szóval ez ilyen “”paralall,mégis egymást átfedő”” multi:)”

 17. Na akkor lehet majd beszerzem:)

 18. Köszi az infó áradatot srácok!!!Ráadásúl egy DS platina is mozgatja a fantáziám….:)Vagy ne ringassam magam:)?

  • Megcsinálható, idővel.:) Nekem eddig csak a Dead Space tetszett annyira , hogy kiplatinázzam, ez lesz a következő…úgy látszik bejönnek a DS-ek:)

  • Nekem is marhára tetszik a játék, de szerintem kevés vagyok hozzá így nem erőltetem.

   • Próbáld ki ha teheted, amikor ráérzel a harcra, akkor már minden könnyebb..itt tényleg harcolni kell, taktikázni, védekezni, visszavonulni, félregurulni…hopp ennél a védésnél kicsit megbillent az ellenfél, most gyorsan ráverni kettőt…de csak kettőt hogy maradjon mág staminád félregurulni mert hamar összeszedi magát a rohadék:) Különböző fegyverek, amikkel különbözőképpen támadhatsz, foghatod egy kézzel,két kézzel, fejlesztheted őket, spec fegyók, varázslatok, csodák 10 különböző kaszt, másféle induló értékekkel, felszereléssel….áááá én kész vagyok, egy hete van meg és beleöltem több mint 60 órát:)

    • Ilyen hosszú? Az nagyon jó! Ezzel meg a GT5-el ellennék a KZ3-ig!Nagyon meghoztad az étvágyamat, ha lesz olcsóm használt akkor beszerzem. Azért használtat mert ha mégse jönne be akkor nem akarok nagyot bukni. Igazság szerint, bár nagyon tetszik ez a játék és a hangulata de nem vagyok egy RPG fan, szinte tapasztalatom sincs ezekről a játékokról.

 19. 3 féle szerver régió van, téged melyik érdekel?:)

 20. fekete világ kéne végre:)

 21. IGEEEN!!! Már kezdtem aggódni:) Márhogy aszerverek miatt:) Mostmár csak a folytatás bejelentése hiányzik…

 22. Srácok ez a game tényleg olyan kegyetlenül nehéz?Mert engem nagyon érdekelne,régóta agyalok rajta,de az önkínzást meg a qrvaanyázás, köpködést és kontroller hajigálást inkább kihagynám……elvégre játszani,szórakozni akarok……

  • “Hát…jól gondold meg mielőtt belevágsz. Jómagam néhány óra után azt mondtam, hogy kész ennyi feladom. Aztán úgy 3-4 ik nekifutásra csak beindult a szekér. És utána vagy 250-300 órát toltam bele úgy önvédelemből. 🙂 A mai napig tartom, hogy PS3-ra a legjobb játék született meg eme műfajban a DS “”személyben””. Ha az ember túl tud lendülni a kezdeti (nem kicsi) nehézségeken, akkor utána egyszerűen nem fogja tudni letenni! És szerintem ezt minden DS rajongó aláírja.Szóval nagy levegő, és hajrá!!! :))”

  • Az első pálya nehéz szerintem. Utána már könnyedén meglehet oldani a dolgokat.Főleg azért is mert ugye nem kötelező az 1-2-ben folytatni a játékot,és utána már tudsz beidézni segítőket.Igaz akkor nagyon oda kell figyelned mert ha meghalsz roppant kellemetlen.Mondjuk erre is van egy trükk!:) Gyorsan kikapcsolod a Playstationt és mikor visszakapcsolod lás csodát életben vagy!:DViszont rengeteg dolgot rejt magában a játék érdemes olvasgatni itt a játék fórumában.

  • Nehéznek nehéz,de azért nem az a kanyázos fajta, mindenre megvan benne a megoldás, itt tényleg az van, hogy te rontottad el ha meghalsz. Meg farmolni kell benne, méghozzá sokat.Csak ajánlani tudom, az eddigo legjobb, leghangulatossabb RPG amit láttam.

  • Anno én is ezt hallottam róla, de miután kipróbáltam rájöttem nem igaz.Persze van benne kihívás rendesen, de olyan ez is mint a Monster Hunter.Ha az ember ész nélkül rohan az ellenségnek akkor ne csodálkozzon, ha nem éli túl.Ez nem egy Devil May Cry lekaszabolok mindenkit játék, itt nem árt odafigyelni, mert hamar a kivégezhetnek minket, ha túl bátrak vagyunk.