Demon’s Souls – ezen a remake-en dolgozik a Bluepoint

Gyönyörű, sötét fantasy.

Végre kiderült, hogy min szorgoskodik az újraalkotásairól és feljavításairól legendássá vált Bluepoint Games: a Demon’s Souls remake-jén. A Japan Studios is közreműködik a lehengerlően gyönyörű, sötét fantasy projekten.

A FromSoftware 2009-es eredeti, PS3-ra kiadott alkotását teljesen újraépítik, és jelentősen bővítik: a közlemény kiemelte, hogy a gyönyörű árnyékhatások és a sugárkövetés gazdagítja majd az élményt, a képfrissítésre összpontosítók pedig válthatják a grafikai módot is.

A Demon’s Souls a Souls széria első epizódja, amely gyakorlatilag külön alműfajt hozott létre. Dátumot még nem kapott a PlayStation 5-ös remake.

12 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Amilyen szep a gep, olyan szar a belseje, mar most kompromisszumokat kell kotni, mi lesz itt kesobb……..kiabrandito ez a ps5.
  Tudom jatek legyen a tobbi nem szamit, mindossze poton 180 + ert.

 2. Na jó egye fene, megveszem.

 3. Ez az egy cím volt ami ütött nálam,de ez nagyot😁 Ha megjelenik akkor fogok venni egy Ps5-öt,addig felesleges…

 4. Remélem a Bluepoint games-nél érzik a Demon’s Souls játék lényegét a játékmenetben és nem fognak változtatni rajta mert még mindig ez akkor is remake és nem enhanced sem remastered szóval én inkább megvárom a nagy Souls speed-runnerek véleményét a remake-ről mert ezt bizony nem a From Software rakja össze.
  Nekem a Demon’s Souls volt az előző generáció legjobb játéka, szóval nekem ez a cucc sokat jelent.
  Szó sem róla a Boss-ok bemutatkozó animációja, különösen a Storm King-é és a Dragon God-é elképesztő.

 5. Huhuhuhuhu, b@zd+

 6. hol kell kifizetni?? 😀

 7. Wow. Ez horzsolni fog. Ugyan sosem fejeztem be az eredetit, mert akkor még nem tudtam, hogyan kell ezeket a mókákat kezelni, de azóta úgy táncolok ahogy Miyazaki fütyül… Viszont úgy rémlik, hogyha ebben elfogy a élet töltő potionöd akkor az el van fogyva. Jól emlékszem?

 8. Felsikítottam 😂

 9. Brutális felújítás, új helyszínekkel ! Lehet csak ezért már megéri a PS5 !

 10. Stop enyém!