Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Demon’s Souls – alkotója nem szívesen csinálna remastert…

Hidetaka Miyazaki a [a https://www.gameinformer.com/2019/01/22/from-software-on-the-possibility-of-a-demons-souls-remaster]Game Informernek nyilatkozott[/a] arról, hogy ő nem szívesen készítené el a [b]Demon’s Souls[/b] [i]remaster[/i]ét, de nem bánná, ha egy másik, a feladatra alkalmas stúdió megtenné helyette. [i]”Amikor írsz – amikor fiatal vagy, visszatekintesz a korábbi munkádra, és azt gondolod ‘Jézusom, mit gondoltam”[/i] – mondta Miyazaki. [i]”Nem érzem magam kínosan, egyszerűen csak nem szeretem a régi munkáimat nézegetni.”[/i]Hozzátette, hogy a döntés egyébként sem rajta múlik, hanem a Sony Interactive Entertainmenten, akik birtokolják a szellemi tulajdont.A következőt nyilatkozta arról, hogy mi lenne, ha mások készítenék el:[i]”Ha egy olyan stúdió lenne, amely igazán imádta az eredetit, és szívét-lelkét beletenné abba, hogy ezt újra megvalósítja, akkor azt élvezném. Viszont ez nagyon komplikált, mert kellemes emlékeim fűződnek hozzá. A remaster gondolatától pillangók röpködnek a hasamban, és kicsit ideges leszek tőle, így ez elég összetett. De tisztában vagyok vele, hogy sok felhasználó, sok játékos és rajongó nagyon szereti a Demon’st, így ha ez valami, amely megvalósítható egy stúdióval, amely imádja a művet, akkor igen, az rendben lenne részemről.”[/i]Végezetül a következő gondolatait osztotta meg: [i]”Az volt az első akció-fantasy játék, amelyet létrehoztam, vagy amelyet rendeztem. Kellemes emlékeim vannak róla, de egyértelműen nem rajtam áll, hogy lesz-e belőle remaster.”[/i]A [i]Demon’s Souls[/i] egyébként 2009. februárjában jelent meg PlayStation 3-ra – tehát hamarosan 10 éves lesz. [102188]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Már olvastam, máshol, így most mégegyszer nem olvastam el.Nekem is Day 1 lenne, ennek a Remastered-je sokkal jobban érdekelne, mint a DS1.Sőt ezt kellett volna Remasteredelni, nem a DS1-et.

  2. Legyen 🙂 Day1 lenne

  3. Jó lenne egy remastered kiadás. Azt sem bánnám ha az a lengyel csapat végezné akik a Dragon’s Dogma Dark Arisen HD-t és a Dark Souls Remasteredet követték el.

  4. Hát, nem mondom, hogy pontosan értem a fordítást.

  5. Helyes, új rész készítésével foglalkozzon.