Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Defiance – áprilisban leállnak a szerverek

Együtt a Defiance 2050-nel.

A Trion Worlds bejelentette, hogy a Defiance és a Defiance 2050 szerverei április végén leállnak. Rendes pénzért most már semmit sem lehet vásárolni, de a játékok végéig a meglévő erőforrásaikat még hasznosíthatják. Ennek elősegítéséhez minden megvásárolható elem árát 95 százalékkal csökkentették, így könnyebben elkölthetik fennmaradt pénzüket a játékosok. Ezen kívül mindenki elajándékozhatja a dolgait, illetve a különböző készségeket és tapasztalati pontokat is gyorsabban lehet megszerezni, plusz lesznek események egy-két hetente mindkét alkotásban.

A Defiance 2050 egyébként a 2013 óta meglévő, PS3-on elérhető Defiance bővített változata, amely az azonos című SyFy sorozat alapján készült. (Magyarul Az ellenállás városa volt a címe.) Az új kaland története 20 évvel az Arkfall esemény után játszódik, amely több millió Votan halálát okozta, és amitől a Föld poszt-apokaliptikus tájjá alakult. A sorozathoz képest öt évvel járunk előrébb, a játékosok pedig San Francisco kipusztult változatát járhatják be, sztoriközpontú küldetéseket teljesítve a túlélés érdekében. Maga a Defiance a sorozat kísérőjátékaként készült, és úgy tervezték, hogy minden epizód után újabb tartalmak kerülnek a mókába. Megjelenésekor szerverproblémák és egyéb hibák gyötörték az élményt, így ezeket a tartalmakat későbbre tolták, az egyre csökkenő játékosbázis miatt pedig végül ingyenessé tették az alkotást, amely így nyolc évig maradhatott életben. A sorozat három évadot élt meg, 2015-ben viszont elkaszálták, ezért is volt meglepő, hogy a Defiance 2050-et három évvel a műsor vége után bejelentették PS4-re, és bár hozott játékmechanikai újításokat, három évnél nem bírta tovább.

A játékosok a Gamigo más alkotásaiba ingyenes ajándékokkal és üdvözlő kódokkal vághatnak be, de konzolok egyedül a Trove érhető el: ennél a “THXANDSEEYOUINTROVE” kódot vehetik igénybe május 31-éig. A PC-sek a Desert Operations, az ArcheAge és az ArcheAge Unchained mókákba vethetik bele magukat. A kódok a hírlevéllel érkeznek a játékosok fiókjaiba.

Búcsúként megtekinthetitek mind a PlayStation 3-as Defiance, mind a PlayStation 4-es Defiance 2050 egy-egy előzetesét.

Hozzászólás