Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Deep Down – utoljára hosszabbíthatta meg a trademarkot

Amerikai videojátékos források szerint néhány nappal ezelőtt a Capcom kitöltött egy újabb kérelmet a [B]Deep Down[/B] című, PlayStation 4 exkluzív, elvileg Free-to-Play rendszerű (részben) fantasy, (részben) online hack’n slash játék továbbviteli jogait illetően. A dolog lényege annyi, hogy ezt a címet már feltűnően régen bejelentették, de eddig gyakorlatilag még semmi konkrétumot sem lepleztek le belőle, ez pedig feltételezte, hogy a trademark kvázi “halott”. Az újabb hosszabbítást – ami szám szerint az ötödik – meg is kapták, de ezúttal fél évük van arra, hogy (2017. február) bizonyítsák a védjegy használatának jogosultságát az Amerikai Egyesült Államokban. Amennyiben ez nem történik meg, a Capcom automatikusan elveszti a cím használati jogát. Él-e a PS4 exkluzív? A [A https://en.wikipedia.org/wiki/Panta_Rhei_(game_engine)]Panta Rhei[/A] motor mítosz volt, vagy valóság? Ennek rövidesen ki KELL derülnie!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A PS4K ua cpu-val és ram-mal jön. Van egy csomó game, ami így is cpu korlátos, pl Witcher3, ezeknél nagy fejlődésre senki ne számítson. Max 8X AA-t raknak rá és sanyi.

  • A Ram valamivel gyorsabb lesz, a CPU órajelén húztak valamennyit, de kétségtelen, hogy a GPU kapta a legtöbb tuningot. Már ha igazak az eddigi adatok.

  • pletyka az egész, mikor bejelentik akkor kiderül, h mit tud, de a mostani infók szerint lepkefing.

   • Csodálkoznék ha a Sony merőben másabb (tehát erősebb) hardverű Neo-t jelentene be mint amit most tudunk. Már szerintem rácáfoltak volna valahogy, ha nem így lenne.

    • 30%-al erosebb a pletykak szerint, akkor meg nem beszelhetunk hajg end ps4 neorol. Santit ez a neo tobb okbol is. Viszont lassan jon a nioh demo! 🙂

 2. én ebből sokat nem fogtam fel , valaki fordítsa már le .

 3. Nekem egyre inkább fenntartásaim vannak a japán fejlesztőkkel kapcsolatban. A FFXV sem úgy néz ki, mint ahogy egy nyugati AAA kat játék. A DD első demója jó volt, csak a gémpléj a közelében nem volt, pl pont grafikailag.A procedurálisan generált online pályák először jó ötletnek tűnnek, de pont annyi elvezetet nyújtanak, mint egy 3D fraktál zoom.Ha FtP induló címnek kiadják gyak demo szinten nem gáz. De most már vagy hagyják a csába, vagy nagyon jól meg kell csinálni. Szvsz

 4. “Mondjuk az is vicces, hogy egy ilyen Capcom-os hírnél is ismét sikerült kilyukadni a “”kecseg szoni!”” témánál. :)”

 5. Lehet jobb ha hagyják veszni a címet, aztán majd ha tényleg megjelenésképes a cucc kiadják más néven.

 6. “Tényleg hisztek ebben a “”nem lesz neo exclusive”” témában!? Persze 1 maximum 2 évig biztosan.aztán majd szépen adagoljáűk be,hogy sajnos ezt a régi gép már nem bírná elviselni.”

  • Igen.

  • annyival nem erősebbek ezek a gépek…..Én az árszabására leszek kíváncsi… ha itthon 180-200 e ft lövik majd be akkor szerintem nettó bukó lesz.Mert nem tudom elképzelni ,hogy a normál ps4 árát drasztikusan levágják……

   • “Ps4 áresést el tudok képzelni 60-70 környékére. Szerintem szegényebb országokban vennék mint a cukrot,sőt ha így adnák a “”rosszabb”” verzókat még akkor is megérné bárkinek vennie,nagyobb kockázat nélkül. Álmodj király lány… “

    • nem hiszem…így is fut a szekér. A neo-t meg többször írták ,hogy prénium gépnek szánják.Volt már egy ilyen próbálkozás anno….Az volt a PSX…de giga bukás volthttps://en.wikipedia.org/wiki/PSX_(digital_video_recorder)

     • Érdeklődően várom a szeptembert 🙂 azzal jártak volna a legjobban ha 200e körül belövik az árat de egy erős,hardverrrel felszerelve! Hihetetlen semmiség ez az ugrás..ezért lenne ekkora hűhó!?

   • 150-nel nem lesz tobb, ha maradnak ezek a parameterek, de ezek is csak pletykak.

    • Én meg ebben a 150-ben nem hiszek szerintem simán elkérnek majd érte 180-200 e Ft-ot…. ha már prénium gépről beszélnek foly föléton.Az alap gép fölé ha csak 100 dodóval lőnék be konkrétan kivégeznék a régi gépeket….

  • erre mér mérget is mernék venni annyira tuti hogy ez lesz. de hát még vannak emberek akik naívan jóhiszeműek, és azt hiszik hogy a fejlesztő meg a kiadók a mi érdekeinket nézik 😀

  • Hát persze, ultra naivnak kell lenni ahhoz hogy azt hidd sose lesz Neo exkluzív, de eleinte muszáj betartani mert sokan maradnak a régi PS4-nél.

   • “Azzal a +30 %-kal szerintem nem fognak kint lenni a vízből .Nem akarom bántani a fejlesztőket, de akik a ps4nem tudtak programozni majd pont azt a +30%-ot fogják kihasználni ,hogy “”felejthetetlen játékot alkossanak””…capcom meg cashcom.. nem láttak benne lóvét…. lehet a sony-val akarták megfinanszírozni a játékot… ők meg inkább a from software-t választották…”

  • 1-2 év ? jó ha fél évig bírni fogja utána már alap ps4 megy a kukába .Aki azt hiszi hogy nem így lesz az nálam is nagyobb bolond.

 7. Múltkor elolvastam a capcom angol üzleti jelentését 2015-ben…. egy betü nem szólt a deep downról. Úgyhogy szerintem ez régen kasza… ahol egy fél oldalt szenteltek egy kínai online webalapú onimusha játéknak és zero-t egy AAA címnak… ott nem sok jó marad.

 8. Süllyesztő.Már több, mint egy éve tudjuk, hogy sosem fog megjelenni.Capcom…

 9. Mekkora nyitó címnek szánta a Capcom anno:DJó lenne ha nem szarakodnának és nyugatra is kidobnák a dragon dogma online-t.

 10. Az mar biztos, h olyan nem lesz mint a regi bemutatokon, vagy exk neo lesz az erosebb vas erdekeben.

 11. ahahahahahaha :DDDDDDDDDDD