Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Decemberre listázza az Amazon a Gran Turismo 5-öt

Az egyik legnagyobb internetes áruház, az Amazon meglepő módon 2009. december 29-re listázta be a Playstation 3-as [B]Gran Turismo 5[/B] amerikai megjelenését. A játék már elő is rendelhető, $56.99 áron. A dolog azért fura, mert a Sony eddig semmiféle konkrét dátumot nem adott ki hivatalosan.A CVG azonnal megkereste a Sony-t, valós lehet-e az Amazon által megadott időpont. A válaszban nem cáfolták és nem is erősítették meg a dolgot. Az illetékes egyszerűen annyit mondott, hogy még nem volt meg a bejelentés.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A PD egy teljesen amatőr csapat,és 5 év alatt nem képesek egy olyan minőségi játékot fejleszteni mint a T10 2 év alatt.Sőt egyesek egyenesen azt állítják,hogy a PD tanul a T10 fejlesztőitől./E3/.

  • Nem mindegy ki mit állít:? Egy a lényeg, a Forza3-al idén már játszom a GT5-el meg remélem szintén. Van valami konkrét infó a megjelenésről?

   • A fent látható informácion kívűl semmi konkrét,bár én kétlem az idei megjelenést/blöffnek tartom/.Már említettem,lassan a GT5,a Duke Nukem szindrómára kezd hasonlítani.

   • A türelem gt-t terem.Komolyan – minden irónia nélkül – mondom, irigylem azokat, akik multigémerként (idővel, pénzzel) korrekt módon végig tudnak csinálni egy generációt – 6-10 évet. (Minden gépre minden nagy exkluzív, multik: egyik erre, másik arra – esetleg mindkét gépre). Szerintem igazából pokolian kevesen vagytok. (Van aki asszongya az, meg mellé ojjektív is nadjon, de azért egyik gép inkább, mint a másik 🙂 ).Egyszer próbáltam, nem a pénzen múlott. SNES és Megadrive. Aztán rájöttem, hogy az én gépem a SNES, jobban bejön a feelingje. :)Nekem most 1 ilyen kaliberű szimulátor (és egy gép) fér bele az életembe, és ha dönteni kell, a jobbikat választom. Akinek kérdés, hogy melyik lesz az, az csalódni fog. 🙂

 2. “Mivel nincs ps3 gépem, a ps2 pedig megadta magát, elég sokat játszom cimbinél boxon. A gemkapcson volt egy hír, hogy a Forza 3-mat már lehetett “”tesztelni””. Na erre olyat tettem, amit már rég – benéztem a xbox365-re (én csak így hívom és müxik is 🙂 ), hátha ott bővebben/mást írnak a srácok. Tényleg érdekel, hogy mit bír a másik konzolos “”szimulátor””, és havernál úgyis tolni fogjuk.A legnagyobb hibát ott követtem el, hogy a másik – általában betartott – szabályomat is megszegtem. Lejjebb görgettem az oldalt.Na amit ott tolnak az okosok, az valami isteni – a moderátorok pedig nem jöttek rá, hogy Ők már egy ideje nem fansite, hanem multisite.Soha nem írtam fórumokra, nincs sok értelme VITATKOZNI – az 576-ot nézegettem. Azt gondoltam, ez ITT tényleg egy community. Valahol tévedtem…VÉGÜL: Nagyon remélem, hogy a Gran Turismo 5 még idén kijön.A többi egyértelmű – a GT picit más kategória, és a nagyobb külföldi site-ok úgyis nyomják majd az összehasonlító teszteket. :)”

 3. Akko miröl beszélünk?

 4. “Elmondom a marketing menetét.2009 októberben jön a GT PSP-re.Addig “”nem nyomnak”” GT5 reklámot, mivel nem akarják elvonni a figyelmet a PSP részről.2009 Szeptember 24 – 27 Tokyo Game Show.Mivel akkor már közel a PSP-s GT megjelenése sok videót nyomnak majd a játékról addig, hogy még jobban felfigyeljenek rá. Viszont lesz a show-n egy újabb Gran Turismo 5 trailer aminek a végén ott lesz a “”2009 tél”” vagy valami hasonló felirat.Persze sok infót nem árulnak el, csak annyit, hogy idén jön. Így a PSP-rész nem szorul a háttérbe, és a GT5 is figyelembe kerül egy kicsit, majd ősszel megkezdik a reklámot. Két hónap bőven elég neki.Viszont azon is elgondolkodtam amit lentebb írtak, hogy egy évben, főleg ilyen közel nem fog megjelenni 2 rész.Ezt az általános Sony dolgokkal úgy tudnám elképzelni, hogy 2009 tél japán… 2010 Március USA-EU.Én mindenképpen nagyon örülnék egy idei megjelenésnek, még ha csak japán is az. Nagyon kell már az embereknek ez a szaros játék.”

  • Az lenne a legjobb, ha jönne szeptemberben.Egy konzolboltos cimborám megjelenési listáján ez szerepelt.De lehet igazad van, mert van benne ráció amit írtál.Az a lényeg jöjjön minél hamarabb, de tökéletes munkát kapjunk. Must have

 5. Ezt úgy szeretem , hogy se nem cáfol se nem erősitik meg a dolgokat…akkor miért nem irjak azt hogy no comment…. 😀

 6. Nem hiszem el,hogy PSP-s GT így néz ki,ez a blöff:http://blog.eu.playstation.com/2009/07/31/gt-psp-packfront/

 7. Jönnie kell idén,különben késő lesz.Esetleg a psp-s GT-vel egyidejűleg?Na az nagy királyság lenne…

 8. “Idén a””butított”” 4.részre fókuszálnak,marad a 2010-es megjelenés több mint valószínű.”

 9. egy korábbi interjúban KAZ azt nyilatkozta ,hogy a gt5 hamarabb jön, mint a gt psp . az [mmint gt psp] mikor is jön ?

  • Az hulyeseg mert akkor mar a sony nyomatna a reklam kampanyt eleg rendesen.

   • szerintem fölösleges lenne nagy pénzeket áldozni a GT5 reklámozására. a homályból előbukkanó szeptemberi megjelenést sejtek.

  • Aha. Meg azt is mondta, hogy amíg nincs GT5, addig rendszeresen updatelik a Prologue-ot. Számoljunk csak, összesen mennyi frissítés volt? Majd, ha ott lesz a polcokon akkor elhiszem, addig meg mindenki azt mond amit akar, magasról teszek rá! 🙂

 10. Nagyon érdekes, szerintem nem lesz dec. 29. vagy előtte jóval vagy csak 2010. Sőt inkább utóbbi, mellesleg arról is szó volt, hogy rögtön két verzió lesz belőle. (egyik drágább lesz, de ahhoz ingyen tölthe le az ember a Store-ról cuccokat, a másik olcsóbb viszont a cuccokért fizetni kell.) Na most ez a dátum valszeg csak hasraütésre jött ki az Amazonnak, akárcsak a többi boltnak a szeptemberi dátum.

 11. Dec 29? Ünnepek közt?? Na ez így hülyeség lenne. Bár mondjuk azt tudjuk a Sony-nak nem a makreting az erőssége… Szerintem sokkal jobb lenne 2010 januárra pakolni a dolgot.

 12. Ha előbb jön, az nem gond az Amazonnak, ugyanúgy szállítják. Gondjuk akkor van, ha később jön. Szerintem annyit tudnak, hogy idén megjelenik.De szép lenne… Már Zs megvan, csak tologatom a vásárlást a hülye pletykák miatt. Meg hát nem baj az, ha a gépnek, meg a hozzá kinézet plazmának csökken az ára pár tízezerrel. 🙂

  • Akkor miért nem rendeled elő? 🙂

   • Miért rendelném? Bemegyek a boltba, és megveszem – remélhetőleg még idén. (Ó egyébként igen, lehet hogy sokan fognak csalódni, ha mégsem jön dec 29-én, és megrendelik. – Amazon pontosan a csalódások elkerülése végett nem nagyon szokott összevissza ígérgetni) Magam nem vagyok oly türelmetlen, ha az lennék, már lenne gépem. 🙂

 13. Bár lenne igazuk.

 14. GT5-ben lehet majd tuningolni? pl: nitro, spoiler, karosszéria…?

 15. December 29?Sztem hülyeség. Ősz, vagy hetekkel Karácsony előtt, vagy 2010.Karácsony előtt vagy után pár nappal totális baromság lenne megjelentetni egy játékot, és ezt a kiadó is tudja, nem most jöttek le a falvédőről…

 16. Azt lenne jó tudni,h lesz-e valami gyűjtői belőle vagy sem.

 17. Jó lesz ez a dátum is csak idén jöjjön ki!

 18. max jövőre sztm ,de elképzelhető karácsonyra egy Gran Turismo 5 Prologue 2 ,(sztm GOW 2 demo is)hogy jobban vigyék majd a ps3 .

 19. Miért érzem én úgy, hogy karácsony előtt jön a slim ps3 egy GT5-ös packban!? 😀 Legyen igazam szerintem. Idén megjelenik az biztos. Uncharted 2 és GT5, ne ezekre nem sajnálom a pénzt, maximum első napos vétel. (azért maximum, mert jó lenne megjelenés előtt 1-2 héttel, mint a KZ2 😀 )

 20. előfordulhat

 21. Biztosra veszem hogy idén legkésőbb karácsonykor már ezzel fogunk játszani, de én szerintem jóval előbb lesz ez már ! Egy biztos, már nyitás előtt ott fogok szobrozni a konzolbolt előtt 🙂

 22. Én logikusnak tartanám, hogy ha karácsonyra időzítenék a játék megjelenését, és az új ps3 modell bevezetését. Ezzel biztos jó karácsonyt tudnának produkálni.

 23. “sosem értettem a sony-t, hogy ha kitudódik egy megjelenési dátum vagy bármi más, akkor arra miért nem tud egyenes választ adni. állandóan kerülgetik a kérdéseket, és már egyre zavaróbb részemről. nem értem miért jobb azt mondani, hogy “”még nem volt meg a bejelentés””, mint mondani egy igent vagy egy nemet.”

 24. Hiszem ha látom 😀

 25. Addigra meglesz az új ps-em is!:D

 26. szép kis karácsonyi ill. szilveszteri ajándék volna

 27. Szerintem kari lazra idozitik, meg fel ev addig ! PSP gt utan marad kis ido finomitgatasra, vagyis remeljuk mar ott tartanak!

 28. Remélem igazuk lesz :)Karira pont jó lenne….

 29. Nem kell olyan nagy jelentőséget tulajdonítani egy dátumnak. Szerintem csak tutira mennek, hogy addigra úgyis megjelenik, ha meg előbb jön, hát istenem örül a nép.

 30. dec. 29.én már elverte a jónép a pénzét ha dec. elején árulnák az érthetőbb lenne akkor mindenki ezt venné karácsonyra meg mikulásra

  • Az biztos, hogy nagyon fura dátumválasztás lenne a dec. 29. Ha már 2009. akkor legalább 2 héttel előtte lenne értelme.

 31. Lehet karácsony előtt kiadják, akkor biztos még erősebb lenne a startja.

 32. tényleg jó lenne, ha még idén kiadnák. ütős lesz, az mindenesetre tuti, ha a megjelenés nem is.

 33. Szentem még 2009-ben ki fog jönni,méghozzá télen azért halaszt sok kiadó is 2010-re mert mindenki ezt tolja majd(P

 34. Idên jön szerintem is.

 35. Én megérzés alapján még mindig azt mondom idén megjelenik.Lehet hogy csak Japánban, lehet hogy világpremierként, de megjelenik.2010 már nagyon késő lenne. Már nem húzhatják olyan sokáig.2010 márciusig meg kellene jelenni.

 36. 2010

 37. Az biztos,h EU előbb kapja,mondjuk nekem USA kellene.

 38. A game.co.uk meg a Shopton is 2009.09.25-re írják a megjelenést.http://www.game.co.uk/PS3/Driving/Racing/~r342247/Gran-Turismo-5/?s=gran%20turismo

 39. Biztos a gépkönyvet árulják.

 40. Akkor most mivan?