Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Deathloop – újból csúszik, ezúttal szeptemberre

Várni kell az időhurokra.

A Bethesda Softworks és az Arkane Lyon bejelentette, hogy májusi megjelenéséről szeptemberre csúszik a Deathloop, amelyet eredetileg 2020 végén adtak volna ki, és utána toltak májusra. A csapat felhívta a figyelmet arra, hogy a minőség és a csapat ambícióinak fenntartása mellett fontos a dolgozók egészsége és biztonsága – utalva itt valószínűleg a koronavírus-járványra -, ezzel az extra idővel pedig egy szórakoztató, stílusos és csavaros élmény születhet.

A móka tehát szeptember 14-én érkezik május 21-e helyett, konzolokon pedig kizárólag PlayStation 5-re. Ha többet akarsz róla megtudni, kattints IDE – a játék ugyanis szerepelt a február 25-ei State of Play kínálatában, és még több infót árultak el az alkotók. Külön érdekesség, hogy a konzolon egy évig exkluzív lesz, miközben a Bethesdát már megvásárolta a Microsoft – a cég szóvivője egyébként kifejtette, hogy a napi munkájukra ez egyáltalán nincs hatással.

5 hozzászólás

Hozzászólás

 1. A bejelentés óta nem tudom hova tenni ezt az egész koncepciót és szerintem ez egy újabb jel arra, hogy a fejlesztők sem képesek összegyúrni egy működő egésszé.

  • Nekem is van egy ilyen érzésem, csak töröltem a hsz-em felét – nehogy azt mondják, hogy károgok. Bethesda game, uh vigyázni kell vele. -:)

  • Én nagyon várom, Prey és Dishonored után meg pláne – szerintem nagyon jó az elképzelés. Emellett ne csináljunk úgy, mintha nem lenne egy világjárvány 😀 Más játékokat januárban toltak át 2022-re, szóval ez szerintem egyáltalán nem meglepő.

   • Ha látnék egy rendes, átlátható koncepciót a videókban, akkor nem szólnék semmit, mint ahogy a többi címnél sem teszem, mikor csúsztatnak. De itt akárhányszor megmutatták valami event alatt, csak néztem és nem értettem, hogy ez most mi akar lenni.
    Pedig Dishnored sorozat nagy kedvenc, szóval a csapattal nem vagyok szkeptikus, csak azt látom, hogy itt most minden erőforrás a dizájnra és a köritésre megy el, pedig lassan le kéne szállítani egy kész játékot. 🙂

 2. Dolgozzanak csak rajta, nem bánnám, ha rendben lenne a game. Mert ebből még jó dolog is kisülhet. 🙂