Deathloop – télen kitörhetsz az idúhurokból

A Dishonored és a Prey alkotóinak új játéka.

A PS5-ös show-n végre játékmenet előzetest is kapott a tavalyi E3-on leleplezett Deathloop. A Dishonored szériáról és az új Prey-ről ismerhető Arkane Studios friss projektje egy időhurokba szorult szigetről szól, ahol a túlélésért kell küzdenünk, a stúdió védjegyeként szolgáló játékmenet keretein belül.

A főhős Colt, akinek egyedi problémája van: minden reggel ugyanazon a tengerparton ébred ugyanazzal a gyilkos másnapos fejfájással, kitéve ugyanannak a szigetet beterítő embervadászatnak, amelyet ugyanazok a bulizó eszementek űznek. Ahhoz, hogy kitörj a hurokból, meg kell ölnöd éjfél előtt a fenntartásáért felelős nyolc embert. Minden alkalomból lehet tanulni, adaptálni és összerakni fokozatosan a kirakóst: az ütemet, a sorrendet és a megoldásokat te választod ki. Emellé társul egy multiplayer élmény, ahol a főellenség egy másik játékos lehet, aki ideiglenesen egy rivális bérgyilkos, Julianna bőrébe bújva tehet meg mindent azért, hogy megakadályozza a hurok feloldását. Sőt, ha te szeretnél Juliana lenni, bármikor megteheted – persz ez egy opcionálisan ki- és bekapcsolható funkció.

A Deathloop először PlayStation 5-re jelenik meg konzolokon az év végén, kihasználva a kontroller és a gép adta lehetőségeket.

1 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Ez a játék nekem nagyon tetszett, belső nézetes rogue – like játék, minden elhalálozáskor újra kell kezdeni, szerintem a Prey Mooncrash nyomdokain fog haladni a játék a Dishonored játékmenetével vegyítve.
    Elképesztően pörgős cuccnak néz ki. 😀