Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Death Stranding – új trailer és megjelenési dátum

A napok óta tartó találgatásnak vége, hivatalosan is bemutatásra került a PS4-exkluzív [b]Death Stranding[/b] új trailere, amelyben sztorit és játékmenetet egyaránt villantott Hideo Kojima rendező. A több, mint 8 perces videó tartalmát nehéz lenne összefoglalni, érdemes végignézni, annyi azonban biztos, hogy a kapcsolatok létrehozása központi szerepet kap a játékban. A [i]gameplay[/i] és történet mellett a főbb szereplők is bemutatkoznak, kiderültek a karakterek nevei, illetve a felsorakoztatott színészek stábja is bővült meglepetésvendégekkel. Ami talán a legfontosabb: hivatalossá vált a megjelenési dátum. A [i]Death Stranding[/i] 2019. november 8-án érkezik PlayStation 4-re. A hagyományos változatot előrendelők 4 [i]ingame[/i] tárggyal, egy Ludens (a Kojima Productions kabalája) avatarral és egy dinamikus témával lesznek gazdagabbak, míg a Digital Deluxe Edition ezeken felül további 4 [i]ingame[/i] tárgyat, a “Timefall” zenei anyagot, a “Timefall” kulisszák mögötti videót valamint egy teljes avatarcsomagot tartalmaz. A “hagyományos” gyűjtői kiadásokat preferálóknak sem kell csüggedniük: a játék kap egy Special Edition, illetve egy brutális Collector’s Edition változatot is. [YOUTUBE]piIgkJWDuQg[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hoppá! Japán trailer, némi extra jelenettel, de nem mondom meg, hol.https://www.youtube.com/watch?v=g1ZLa1Z9-M8

 2. Én már attól is elfolytam a gyönyörűségtől amikor meghallottam az Apocalyptika zenéjét. Beszarás jó lesz ez!

 3. Érdekesnek tűnik. Kiváncsi leszek a véleményekre, ha az MGSV szintet hozza, teljesen elégedett leszek vele.Ritkaság az ilyen különleges tipusú játék mostanában. Az a gond hogy Kojimáról nem lehet úgy beszélni hogy ne legyen a végén valami balhé. Rajongást szerintem nem lehet túlzasba vinni, tök jó ha az ember szeret valamit, mindenkinek megvan a saját véleménye, viszont divattá vált az is hogy nem képesek elfogadni negatív kritikát Kojami játékainál. Aki azt mondja hogy szarok a játékai, azok kétség kívűl a ló másik felén vannak. Ez a jelenség főleg külföldi nagyobb fórumoknál meg youtubeon veszem észre, kb az Apple rajongókhoz tudom ezt viszonyítani, akik nem képesek elfogadni hogy vannak hibái a kedvenc kis készülékeinek, míg mások azt mondogatják hogy miért vesznek ilyen szart , miközben egy baromi jó mobilról van szóKojami óriási név, az emberek meg mindig szeretnek feleslegesen vitatkozni népszerű dolgokról.

 4. nem tezztet szeritnnem nem nagy számm. tudom mert a videjót sem látam

 5. Nem rosz delehetne job is.

 6. ide vele!!!

 7. Eddig nem érdekelt ez a játék, eddig!Mi ez az az előzetes te atya úr isten, hát ha szar is lesz maga a játék amit kétlek, nekem ezzel eladták, már elő is rendeltem…

 8. “””DEATH STRANDING is not a stealth game. It is brand new action game with the concept of connection (strand). I call it Social Strand System, or simply Strand Game. “””

 9. Ha tippelnem kellene akkor ez a Death Stranding egy újragondolt Metal Gear jellegű játék lesz a szokatlan Kojima féle játékmenettel és bizarr, csavaros történettel és karizmatikus karakterekkel.A mozgásanimáció nagyon élethű és ez mind in-game jelenet bár ezt még lehet, hogy confirmolni kell hivatalosan.

 10. “Már megy a fika, hogy nekünk a szart is el lehet adni, ha az van ráírva, hogy “”Kojima””, és a játék hiányosságait (????) sem lehet majd leírni, mert tilos szidni bármit, ami a mestertől van és a Kojima rajongók sznobsága miatt az egekig lesz magasztalva a cucc. Mindezt úgy sikerült néhánynak megállapítania, hogy látta az előzetest. Szar hely lett az internet.”

 11. A legnyagyobb meglepetés számomra, hogy lehet benne lőni 😀

 12. Srácok. Igazából csak azért ruháznátok be rá,mert nem akartok kilógni a tömegből? Ne értsétek félre,ha kojima játéka, akkor biztosan jó lesz. De engem személy szerint nem annyira fogott meg ez a videó…

  • “””Ne értsétek félre,ha kojima játéka, akkor biztosan jó lesz.””Ha magad is így gondolod, illetve ha tisztában vagy vele, hogy a játékai tömegeket mozgatnak meg, akkor magadnak tedd fel azt a kérdést, hogy a hozzászólásodnak mi értelme volt?”

 13. Kötelező számomra. Végre egy game amiben van misztikum es nm lő le sokat.

 14. People have created “Walls” and become accustomed to living in isolation.Death Stranding” is a completely new type of action game, where the goal of the player is to reconnect isolated cities and a fragmented society. It is created so that all elements, including the story and gameplay, are bound together by the theme of the “Strand” or connection.As Sam Porter Bridges, you will attempt to bridge the divides in society, and in doing create new bonds or “Strands” with other players around the globe. Through your experience playing the game, I hope you’ll come to understand the true importance of forging connections with others.

 15. Marhára remélem, hogy jut belőle collector’s…

 16. Az előző videókhoz képest itt most nem jön át nekem annyira a hangulat, de ettől függetlenül természetesen első napos cucc!

  • Egyetértek, a két eddigi hosszabb videó jobban tetszett nekem is. Akciójátéknak hívja Kojima, de elképzelhető, hogy legalább annyi túrázás lesz benne, amit nem bánok, ha ilyen szép a környezet.A legérdekesebb momentum nekem az volt, hogy a babákkal a másik oldalra csatlakoznak, tehát a gyerekek nem evilági lények??

 17. Szerintem én megveszem.

 18. Isteniekafacebookcsopiskommentek <3

 19. nem tudom kell e ez nekem.

 20. Lehet, hogy csak egy GLS futár szimulátor lesz, de a grafika, a hangulat…!!!Kell!!!xd

 21. hála az égnek egyáltalán nem kapott el a hype, de tetszik a trailer.

 22. Imádom.

 23. Megnéztem újra, megint lecseréltem az alsónadrágomat. Fogalmam sincs, mi lesz ez a cucc, de még soha nem vártam ennyire játékot.

 24. Nem terveztem a vételét, de így, hogy hivatalosan kap Magyar lokalizációt, biztos vétel lesz. És most már ezek után lefogadom bárkivel, hogy a The Last of Us II. is fog kapni.Bravó Sony!

 25. Kibaszott létrázással már most tele van a faszom.

 26. Hűazannnnyaa 😮 Első napos vétel az is tuti!!!

 27. Ebből Collector’s Edition lesz premierkor, csak lássam meg, hogy előrendelhető!

 28. Istenkirály trailer lett! Elsőnapos vétel!! Lesz magyar felirat is!

 29. Várom, hogy az elkövetkező hónapokban szarrá elemezzék a szakértők a trailert. Biztos átsiklottam ezer olyan egyértelmű dolgon, amiből kiderült, hogy a játék egy MGS előzmény. Kezdésnek a BB pod jó kiindulópont lesz az elmélet újrafuttatására. 😀

 30. Kell!

 31. Nem tudok mit mondani, eletemben nem valtozott olyan gyorsan a hangulatom, mint ebben a ~9 percben. Uramisten.

 32. Szóval mi is az ami tetszik nekünk?1. A setting, ha jól értem nem túl távoli jövő szétesett amerikája amit kábelekkel akarnak összekötni, de nem hoz igazi békét ezért az embereknek kell egymást segíteni.2. A játékmechanika, logikai és akció elemek.3. A színészek, a rendezés, a hamgulat.4. A furcsa csavar a sötét lényekkel és az időutazással és a gonosszal aki nyalja jókat.5. Kojima is God!

 33. Zokogok. Beszartam.

 34. Nehéz időkben nehéz téma. Előrendelem.

 35. Nekem mondjuk le esett az állam… Innentől videó zárlat!

 36. Első 😀