Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Death Stranding – új trailer és játékmenet bemutató

Hideo Kojima a 2019-es Tokyo Game Show-ra igen nagy erőkkel készült, hiszen legújabb játéka, a PS4-exkluzív [b]Death Stranding[/b] a rendezvény három napján is jelen lesz. Az első prezentációt nem aprózták el: bemutatták a Gamescomon zárt ajtók mögött levetített “Eligazítás” trailert és egy részletes, közel 50 perces játékmenet prezentációt, amely (Kojima elmondása szerint) azok számára készült, akik nem tudják eldönteni, érdemes-e beruházniuk a játékra. Emellett leleplezték a [a https://pbs.twimg.com/media/EEOcE1DUcAA534z?format=jpg&name=orig]hivatalos posztert[/a] is, amelyet a legendás Pablo Uchida készített (az úriember a mester előző projektjéhez, a [i]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain[/i]hez is hozzájárult egy látványtervvel). A [i]Death Stranding[/i] 2019. november 8-án érkezik PlayStation 4-re, a TGS-en azonban további infók is várhatóak a játékról. [youtube]T7wi7LX9F40[/youtube][youtube]NKI5QXAFims&fbclid=IwAR1PtubRzeNjbw5OLHkW8DZRAWdHyG8jcpRhWnkAXO4QTXSoSYFpxAShsQs[/youtube][b]*UPDATE*[/b]Érkezett egy második prezentáció, amelyben Kojima és csapata a Sam számára menedékként funkcionáló “saját szobát” és annak lehetőségeit, illetve a személyre szabhatóságot mutatta be. [youtube]M4t4TjGB_Zo[/youtube][108244]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az MGSV nekem a generáció legjobbja. Valami hasonló lesz ez is.

 2. ja, hát ha kaksizni lehet benne már rossz nem lehet! beteg egy állat ez a Kojima… :Da borító meg olyan Avangers beütésű.

 3. A pószter rohadt jó, ez nem egy postás gamere utal!

 4. Végre egy elgondolkodtató normális játék így a generáció vége felé. Imádom, hogy alig mutattak valamit de kb. minden második ember szerint bukás lesz.

 5. Nem tudom, eddig milyen nyilatkozatok voltak, meg a lényeg talán a képekből is átjön, de szerintem egy kis pluszt is elárult Kojima papa.

 6. Nekem való lesz!

 7. “Hát ez nekem ugyanolyan dögunalmas monoton szarnak tűnik mint az mgsVÉs még mindenki a konamit szidta az mgsV miatt, hogy nem hagyta kibontakozni a “”mestert”””

 8. Csak ne lenne Szijjártó a borítón…I had a weird kind of boner…

 9. Nem néztem végig, belepörgettem, azt feltételezem, hogy nekem tetszeni fog. Nekem a mgsv is tetszett, az unalmasnak mondott küldijeivel.

 10. A korábbi videón nem volt véletlenül fekete lencse a koponyás ürge szemei előtt? Legalábbis nekem úgy rémlik, mintha nem látszódtak volna a szemei.

 11. Végignéztem. Nekem többnyire bejött. Nem ülök a hypevonat elejében, de azért a végére felkapaszkodom. Megnézem hova visz.Úgyis csak a játék befejezése után tudok értelmes véleményt alkotni.

 12. A grafikára talán nem lesz panasz. 🙂

 13. Hát, ez elég lófasz 😀