Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Death Stranding – sztoris tartalommal jöhet a bővített kiadás

Pletykák szerint.

Egy korábban már megbízhatónak bizonyuló forrás még januárban tett utalást arra, hogy készülhet a Death Stranding bővített kiadása a Kojima Productionsnél.

A ResetEra videojátékos fórumon még januárban posztoló Navtra egy kommentben hívta fel a figyelmet arra, hogy “ha valakit érdekel a Death Stranding, de még nem játszott vele, akkor érdemes lehet még várni”. Valaki rákérdezett, hogy egy PS4-es és PS5-ös bővített kiadásról van-e, amit Navtra meg is erősített. Navtra korábban hitelesnek bizonyult, amikor még a nagy PlayStation 5-ös bejelentés előtt több olyan projektről is beszélt, amelyeket végül valóban be is jelentettek. Navtra felhívta a figyelmet arra, hogy még ha lehet is váltani a PS4-esről a PS5-re, valószínűleg fizetni kell érte, mivel új sztoritartalom is lesz benne. Norman Reedus, a játék főhősét alakító színész tavaly márciusban tett már arra utalásokat, hogy egyeztetnek Kojimával az újabb együttműködésről. Természetesen mindez pletykának tekinthető addig, amíg nem érkezik hivatalos bejelentés – a feljavított kiadások mostani hullámában azonban nem lenne meglepetés, ha tényleg lelepleznék.

A Death Stranding 2019-ben jelent meg PlayStation 4-re, és tesztünket ITT olvashatod el.

2 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Én még nem játszottam vele.
  Majd ha lesz PS5-öm, akkor megveszem. Ha addig lesz további extra hozzá, annak örülni fogok, de ha nem lesz, az sem baj.
  Namost lenne egy kérdésem.
  Ha majd hozzájutok valamikor, akár évek múlva, de már lecsengett a nagy DS láz(vagy más lecsengett, nemtudom), akkor is lesz “online segítség”?
  Vagy majd ott állok egyedül a pusztában, mint f.sz a lakodalomban, és mindent egyedül kell megcsinálnom, mintha virágboltból szerezném meg online rész nélkül?
  Vagy nem lesz gond, mert akkor is lesz aki ezzel a játékkal nyomja?
  Amúgy gondolkoztatok rajta hogy vajon igazi élő játékosok cuccait látjátok, vagy random dobálja a játék, hogy úgy tűnjön mintha egy online közösség tagjai lennétek? 😀

 2. Nem bánnám, ha úgy lenne, mint az FFVIIRI-nél, hogy csak az extra tartalomért kell fizetni: Yuffie-ért ugyi. A jobb graf/fps/4K, és a többi polírozásért nem.