Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Death Stranding – Kojima játéka nem lesz ott az E3-on…

Hideo Kojima megerősítette a [a https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/status/872460812434128896]Twitter[/a]en, hogy mivel a Kojima Productions teljes mértékben a PS4-es játék fejlesztésére fókuszál, a [b]Death Stranding[/b] nem lesz jelen az E3-on. A [i]Tweet[/i] mellé az alábbi kép is kikerült:[80459] Kojima egyébként Geof Keighley-vel beszélget majd az E3 Coliseum keretein belül. A [i]Death Stranding[/i] PlayStation 4-re készül, hivatalos dátum pedig egyelőre még nincs.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. TGS-on ott lesz már szerintem is. Eszméletlenül várom! Azért egy új trailert villanthatna az E3-on!

 2. Annyit kérek az univerzumtól, hogy brutál multija legyen..

 3. A csávó a képen tiszta Mads Mikkelsen vagy ki.

 4. Az új Last guardian 🙂

 5. 😀 de azért a szokásos Kojima ellopja az E3 Trailert remélem kapunk 😀

 6. Jó lesz az majd 2023-24 is, ps6ra. Tuti nem fogja elkapkodni.

 7. 2019-et látok esélyesnek, ami nem baj, dolgozzon csak rajta a Mester, ne adjon ki félmunkát a kezei közül.

  • Két év alatt úgy hogy szint semmi nincs kész belőle ?! Nem valószínű… illetve nyilván a történet és esetleg a pályatervek már kész vannak de ez akkor is nagy meló.

 8. Nehéz lenne olyan játékból bármit is mutatni, amihez még csak a motort tesztelik mit tud. A Sony sokat fog még szívni Kojima miatt szerintem. Pár milliót elköhög a kasszából. Nem egy kapkodós ember, ráérősen dolgozik és az sokba kerül. 2020 PS5-re talán elkészül.

  • 20 előttre mondta.

   • Csúszásról nem hallottál még? 🙂 Nem tudom mennyire keményre fogják a munkatempót majd… majd elválik.Minimum 2 év biztosan kell még neki az már rögtön 2019 közepe… még egy kis utómunka és 2020. 🙂 Csak a Sony nehogy besokaljon és sürgesse a kiadást, ami a minőség rovására megy majd. (pl. Killzone, Gran Turismo)

  • ps5pro!

  • “Hála az égnek, hogy nem 1-2 évente ontja magából a “”hülyeséget””, mint néhány szakmabeli társa.Ennél rosszabb befektetése soha ne legyen a Sony-nak. :]”

  • ??? Múltkor volt kép ,hogy már a mocapot forgatják. A motort készen kapták a Guerilláktól… ezzel tuti nyertek 1-1,5 évet…. szerintem 2018-2019-ra megkapjuk.

   • Szerintem is. Az már bő 1 éves hír, hogy tesztelik az enginet. Azon már rég illene túl lenniük.Azért egy picit többet mondó (esetleg gameplay-ecskét) mutató trailert azért remélem kiküld az E3-ra. 🙂

   • Így van, a motor készen van (hiszen a Horizon-t is az mozgatja) azzal nem lesz gondjuk, de ahhoz, hogy jövőre kint legyen idén E3-n kint kellene lennie. Legalábbis érdekes lenne az, hogy most még nem tudnak mutatni egy pár perces alfa gameplay-t, de jövőre már megjelenik. Kicsit vicces, hogy tavaly E3-n be tudták mutatni, most meg semmi. Nem értem miért kell egy játékot ennyire korán bejelenteni. Utána meg évekig semmi. (oké, marketing szempontból érthető)

    • Azért az még nem vészes, ha jövőre mondjuk megjelenne. Tavaly bejelentették, és ha az alapoktól kell építkezni (még ha meg is van az engine, akkor is a saját ízlésükre kell szabni) azért 2-3 év egy játékra reális.Egyébként meg a Sony-nak nem az E3 a fő show-ja az MS-el ellentétben. Neki van még egy TGS, egy Gamescom, meg egy év végi PSX is. Lesz még lehetőségük idén bemutatni ha az E3-at ki is hagyják vele, és szerintem idén valamelyik shown ott lesz.

     • Ha idén nem lesz ott az E3-n akkor nem sok esélyt látok a jövő évi megjelenésre.

     • Pont ezt mondom, nem az E3 a legnagyobb esemény a Sony háza táján. Hirtelen nem is emlékszek, hogy tavaly jelentettek e be valami megjelenési dátumot az E3-on azok közül amik idén tavasszal megjelentek. Ha jól emlékszek azért a PSX-en is volt jó pár megjelenési dátum, úgyhogy én nem paráznék emiatt.Amugy is mindig azt mondjuk, hogy korán jelentik be a megjelenési dátumokat, meg a játékokat és sokat kell rá várnunk, meg mindig csak csúsztatják őket. Akkor inkább ne mondjanak semmit.

 9. Mennyire valószínű, hogy jön jövőre? Én inkább 2019-re datálom.

 10. sebaj.majd kijön.egyszer csak.jó lesz.:)