Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Death Stranding – Kojima egyre több Konami alkalmazottat „visz át”

A legendás játéktervező, Hideo Kojima élete és karrierje váratlan fordulatot vett, amikor a Konami – egyelőre ismeretlen okokból kifolyólag – „kitúrta” a cégből. Kojima azonban feltámadva hamvaiból megalapította saját stúdióját, a Kojima Productionst, és belevágott a Sonyval egy izgalmas új projektbe.Úgy tűnik azonban, hogy a [b]Death Stranding[/b] fejlesztésén rengeteg más, egykori Konami alkalmazott is szorgoskodik. Yoji Shinkawa művészeti rendező és rajzoló, Kenichiro Imaizumi producer, Ayako Terashima személyi asszisztens, valamint Shinji Hirano egykori Konami Europe igazgató is követte az alkotót.Ezen túl Masaki Saito és Jackie Tan játéktervezők, Yasuhiro Kawakami [i]cinematic[/i] művész és Chihoko Uchiyama szenior karaktertervező is elhagyta a Konamit az új stúdióért. Ha ez nem lenne elég, Akio Sakamoto, a FOX Engine alapjának tervezője is átpártolt Kojimához és csapatához.A legtöbb esetben az ilyen jellegű alkalmazotti vándorlásokat bizonyos szerződési feltételek mellett tiltják, de érdekes módon ez ebben az esetben nem érvényes – vagy már nem. Ettől függetlenül a Kojima Productions fokozatosan szívja magába a Konami által hanyagolt tehetségeket, így érdekes lesz, hogy hová tovább a [i]team[/i]nek.[i]Forrás: [a http://gamingbolt.com/death-stranding-it-seems-that-kojima-is-fultoning-everyone-from-konami-to-kojima-productions]GamingBolt[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Nagyon jò hir!!! Föleg hogy Kojima ès Shinkawa mester ismèt együt dolgozik mind ezt megfejelve Del Toroval.Eddig sok mindent nem lehet tudni.A kèt thriller csak kèrdèseket hozott,vàlaszokat nem.De bizom benn,hogy ez a brigàd elindit egy MGS -hoz hasonlòan nagy volumenü sorozatot. A Konami meg le van sz……va!!!!

  2. “Igazából én csak azt nem értem, hogy miért csak most. vagy eddig már miért nem történt meg az “”átcsoportosítás””. Oké, hogy lehet a szerződésük tartották vissza őket, de eddig akkor min dolgozhattak és mit hagynak ott ezzel együtt a Konaminál? Mert gondolom a nagy balhé óta nem malmozásért fizette őket a kiadó.”

  3. Fulton. 😀

  4. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni ebből a Death Strandingből. Csúnya nem lesz, az már biztos.

  5. Jól tették hogy követik a Mestert, így még jobb játék lesz!

  6. Szurkolok nekik!

  7. Várom azt a hírt hogy megszűnt a KONAMI.