Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Death Stranding – Kojima Brazíliában kotyogott

A Gamingbolt videojátékos portál híre szerint Hideo Kojima rendező úr – hosszabb hallgatás után – egy brazil tévéműsorban beszélt következő játékáról, a PlayStation 4-es [B]Death Stranding[/B]ről.Erről a szoftverről egyelőre nem sokat tudunk azon túl, hogy bejelentették PS4-re, majd kaptunk egy [A http://playstationcommunity.hu/note/15753]totálisan beteg[/A], de fantasztikusan ígéretes trailert, és volt pár nyúlfarknyi hír is arról, hogy a játék “készül”, Norman Reedus nem véletlenül pucér, Mads Mikkelsen cinikusan gonosz, Guillermo del Toro pedig testét adja a játékhoz.Nos, a Gamingbolt a tévéműsor alapján azt jósolja, december folyamán [I]biztosan[/I] hallunk a Death Strandingról. Ezt a Kojima által elmondott fél-információkból silabizálták ki…- A game alapjai készen vannak, már teljesen jól játszható.- Jelenleg a “finomítás” folyik, ami olyan, mint a filmeknél a vágás.- Folyamatosan adnak hozzá apróságokat a játékhoz.- Minden szereplő bent van már a játékban, mint ahogy a környezet is.- Minden Motion Capture meló készen van.- A játék egy “sötét és szürreális” alkotás lesz.- A sztori a “közeli jövőben” játszódik, egy “alternatív” valóságban.- A játék alaptémája az “ökológia”, azaz a környezettan – a tudományoknak azon ága, amely az élettereket, az élőlények és a környezet kapcsolatait vizsgálja.- A Death Stranding stílusát tekintve [B]akciójáték egy nyitott világban, ahol oda mész, ahová csak akarsz[/B].- A játék “mindentől különbözik”, amit eddig Kojima csinált.A forrás a bemutatót / leleplezést a decemberi Video Game Awards-ra, vagy a PSX-re várja…[YOUTUBE]gobyhRLjp6Y[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nekem a Snake Eater az etalon! Az 5. rész meg szerintem a Konami miatt lett olyan amilyen. A Death Strandinget meg nagyon várom!

 2. Nem örülök, hogy megint egy open world, de bízom a mesterben, és nagyon várom a játékot

 3. Ja és én se vagyok komplett! 🙂

 4. Amúgy az a véleményem, hogy a casual játékosoknak beletört a bicskája az MGS5-be, és azért nem tetszett nekik! A történet valóban nem a legerősebb, de játékmenetben benne van az összes MGS, és ebben a részben csúcsosdik ki.

  • Sztem.meg borzalmas lett. A történet nulla. A játékmenet meg egy unalmas repetitiv szar! Én nem akartam elhinni,hogy ennyi az egész! Pedig először mög tetszett is de amikor 20adjára kell ugyanazt csinálnod…Remélem,hogy nem kojima miatt lett ilyenDe az biztos,hogy én nem merném ezek után előrendelni a death standingot.

  • semmilyen bicska nem tört bele, szimplán önismétlő unalmas, és feleslegesen túl hosszú volt a játék

 5. Ez az open world dolog nekem sem tetszik annyira, de bízok a Mesterben.

 6. Majd ha megjelent akkor kiderül,hogy tényleg mestermű lett-e….

 7. PS5 nyitócímnek jó lesz ! 😀

 8. Örülök, hogy open world lesz. Csak hozzá nem értő fejlesztők miatt lesz átok ez a stílus.

 9. Kíváncsian várom .

 10. A MGS nem az én világom, de ez felkeltette az érdeklődésemet. 1-2 gameplay-t várok, ott majd kiderül, mi is lesz ez. Egy év múlva jöhetne is.

 11. Ajj ettől féltem, hogy open world lesz. 🙁 Persze ettől még biztos brutál jó lesz, de én ennek nem örülök most. Mgs5 se jött be annyira ez miatt.

 12. VGA szerintem valószínűbb. Hisz Geoff K és Kojima régóta jó haverok… a psx-re meg a sony már bejelentette, hogy ne várjunk semmi újdonságot. Idénre kifogytak

 13. “Már látom is a sok őrjöngő gamert. “” Miért nem MGS?”” “” Kojima kiégett”” “” Ez egy szar”” “” Inkább megyek vissza Fifázni”” “” Inkább veszek egy boxot”” “” Mr.Zé a király.”””

 14. Na akkor gyakorlatilag készen van, 2025-ben Ps6-ra ki is adjuk:)