Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Death Stranding – két új karakterbemutató és játékmenet

A Gamescom 2019 [i]Opening Night Live[/i] ceremónia lezárásaként Hideo Kojima is megjelent, aki sok részletet elárult új játékáról, a [b]Death Stranding[/b]ről, és bemutatott két karakterbemutatót, illetve egy hosszabb játékmenet előzetest.Az alkotás november 8-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.[youtube]kk2w7MlmEdI[/youtube][youtube]e-jxgC5Rqno[/youtube][youtube]wyAnYp4GbWM[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Amúgy a TGS-en lesz a gameplay, mindenki nyugodjon meg.

 2. Nekem már csak környezet is nagyon bejön , na meg lesz magyarul nekem ez is nagyon fontos. Csak ne keljen lopakodni benne sokat . attol agyvérzést tudok kapni.

 3. Most csak a gameplayt néztem meg, a sztoriból már eleget láttunk. Nos, ha tudnám se venném meg premierkor, még mindig vannak kétségeim.

 4. Egyre erősebben érzem, hogy ez nem az én játékom lesz…

 5. Felháborító, hogy 3 hónappal a megjelenés előtt nincs még kiadva MINIMUM fél óra vágatlan gameplay videó! De inkább több! Mit képzelnek?! Hogy majd megveszem aztán jól meglepődök meg csodálkozok?! ENGEM NEM VERNEK ÁT! Majd megnézem youtubon! Vagy inkább megvárom a pécé verziót az úgyis szebb lesz! És megnézem Mixeren!

 6. birom, hogy mindenhol megy az okoskodás, de senki se tud még lófaszt se :D..nagyon szép átvezetők, karakterek, lehet hugyozni meg létrát pakolgatni, azt kb ennyi, ennél egy kicsit több betekintést kellett volna adni a népnek.továbbra is kétesélyes a dolog, ezt vagy az egekig fogják magasztalni, vagy a földbe taposni, szerintem köztes állapot nem lesz. de kivánom Kojima-nak, hogy az előbbi legyen.én mindenesetre továbbra sem fogom előrendelni, mivel nem tudom eldönteni, hogy mi a faszom lesz ez.

 7. Jó kis huggyantás szimulátor lesz ez… 😀 Komolyra fordítva viszont érdekes elképzelés, hogy végig egy csecsemőt hurcol magával.

 8. Megtekintve a gc teljes videót számomra úgy tűnik, hogy sokaknak nem fog találkozni az elvárásaival a játék, mert nagyon érett gondoljodést kíván. Amennyire én értem ez a játék(mint a Kojima főbb munkaái általában) reagálás a korszellemre. Összekötni keletet nyugattal, de akadályok lesznek (szörnyek, terroristák…). A baba pedig a jövő felelősségét szimbolizálja. Azért nem egy fps, kemény melóra számítok és sok csapatmunkára a sikerért. Én ezt szűrtem le röviden.

  • minimális elképzelés után sztem csoda lesz,ha ez sikercim lesz eladásban. Tippelve én azt mondanám,hogy a többség inkább megvárja a véleményeket,hogy mégis milyen és aztán veszi meg talán.

   • Elég összetettnek látom a koncepciót én is(ahhoz, hogy kasszasiker legyen), de bízom benne (naívan), hogy a sony feláldozza a profitot a művészet és mondanivaló oltárán.

   • Annyi MGS rajongóval, amennyi habzó szájjal várja már, hogy megjelenjen az lenne a csoda, ha nem lenne siker. A CoD/BF-en felnőtt sejthalmazok, meg a divatjátékosok biztos hogy nem fogják tudni értékelni, de ez legyen az ő bajuk.

    • “””A CoD/BF-en felnőtt sejthalmazok, meg a divatjátékosok biztos hogy nem fogják tudni értékelni, de ez legyen az ő bajuk.””Előre látom a rengeteg Death Stranding játékot a Facebookos adásvételi csoportokban egy héttel a megjelenés után, meg a felháborodott Vérpistikék komment áradatát, hogy nem ezt várták, semmi értelme, monoton, keveset lehet benne lövöldözni, és a sztori egy rakás szar.”