Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Death Stranding – ezért csupasz Norman Reedus

A Tribeca Games Festival egyik előadásán Hideo Kojima beszélgetett Geoff Keighley-vel a játékalkotás folyamatáról és készülő játékáról.A mester elárulta, hogy konkrétan Norman Reedust képzelte el a főhősként. (A beszélgetés során majdnem elárulta a karakter nevét, de visszafogta magát.)Elmagyarázta, hogy az első előzetesben azért csupasz Reedus, mert szerette volna, ha így látjuk. Ezt követhetik majd a különféle öltözetek, hajstílusok és eszközök.Megemlítette azt is, hogy azért kezdett filmsztárokkal dolgozni, mert a mesterséges, tiszta CG nem annyira szórakoztató. A hús-vér emberek váratlan dolgokra képesek, és meglephetik magát az alkotót is. Míg a CG és az animáció tökéletesen kiszámítható eredményeket biztosít, az emberi tényező szokatlan, meglepetésszerű elemekhez vezet, kiterjesztve az eredeti célokat.A [b]Death Stranding[/b] fejlesztése jól halad a PlayStation 4-en, a fő „terv” és a sztori a helyükön vannak, míg a csapat a Decima motorral tesztel különböző játékrendszereket, karaktereket és környezeteket. Tehát “eddig minden szuper”.A folyamat szemléltetése érdekében a következőt nyilatkozta:[i]”Tegyük fel, hogy Norman karaktere New York városában sétál (ez csak egy példa, nem ott játszódik). Próbáljuk kideríteni, hogy a Decima motorral képesek vagyunk-e New Yorkot létrehozni. Stimmel-e minden, eltaláljuk-e a hangulatot. Tegyük fel aztán, hogy bemegy egy olasz étterembe a karakter. Azt már eldöntöttük, hogy kivel találkozik az étteremben, mit fog enni. Most azon dolgozunk, hogy milyenek legyenek az asztaluk, mi legyen a konkrét dialóg, és például mi legyen az étterem menüjében. Erre koncentrálunk jelenleg.”[/i]Érdekességként kiderült még az is, hogy Solid Snake ikonikus fejpántját a [i]Metal Gear[/i] játékokból Robert De Niro klasszikus karaktere inspirálta a [i]Szarvasvadász[/i]ból. Plusz, elmesélte azt is, hogy mit gondolt az eredeti [i]Super Mario Bros.[/i] után.[i]”Tudni akartam, hogy Bowser miért viszi el a hercegnőt, és hogy ez a teljesen idegen emberke, Mario, miért próbálja megmenteni. Meg hogy miért lépkedsz gombákra.”[/i]A [i]Death Stranding[/i], Hideo Kojima legújabb játéka, PlayStation 4-re készül. Pontos megjelenési dátum még nincs.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “De várom már a cirkuszt : “” Gyerekek, azért lett olyan-amilyen a játék, mert a köcsög Sony (is) szólt, hogy fejezzem be, pedig ha még 8 évet adott volna rá ez lett volna az atyaúristen ! “””

 2. Mindenki tudja jól, hogy leghamarabb jövőre jelenik meg (a legoptimistább becsls szerint) de azért csöpögtetik az infókat, hogy fennmaradjon a figyelem, de utálom az ilyet.

  • Ha ez jövőre megjelenik akkor én a Teréz krt-on csupasz seggel végigmegyek!

   • Rajtad fog maradni a nacid, csak egy erősen optimista tippet írtam. A lényeg, hogy fényévekre van a játék de azért nyomatják.

    • Tùl kèsön jött ez,amikor elkezdte a konzol màr tùl volt a màsodik èvèn.Ismerve Kojima mester munkatempòjàt,szerintem lekèsi ezt generàciòt böven.Na ennyi baj legyen,legalàbb egy ütös excluzivval indul az ùj konzol.Mindenhogy fontos egy ùj gèpnèl az erös minösègi jàtèk kinàlat!!!!!

 3. “””A játék jól halad!””Ha 2020-ig kiadják már jól járunk!De félek, hogy a felröppent Ps5 pletykák miatt úgy is kitalálják, hogy arra sokkal jobb lesz bla-bla-bla…:(“

 4. Remélem még ebben az évszázadban megjelenik.

 5. Jöhetne már!