Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Death Stranding – a játék ijesztő és lehangoló…

A [b]Death Stranding egy nagyon pozitív, de ijesztő és lehangoló alkotás a főszereplőt alakító Norman Reedus szerint, aki egyéb információkat is megosztott a készülő játékról.A Metro GameCentral még tavaly márciusban készített egy exkluzív [a https://metro.co.uk/2019/02/06/norman-reedus-talks-hideo-kojimas-crazy-complicated-death-stranding-8453935/]interjút[/a] a [i]The Walking Dead[/i] című sorozatból ismert Normal Reedusszal, aki nem mellesleg Hideo Kojima legújabb, jelenleg is fejlesztés alatt álló PS4-es játékának főszereplőjét, Samet is alakítja. Noha az interjú bizonyos részei már korábban elérhetőek voltak, a [i]Death Stranding[/i]re vonatkozó információkat eddig embargó korlátozta – most azonban fény derült ezekre is.Reedus szerint a játék eltér a megszokott koncepcióktól, a “jövőbe mutat”. Azt is elmondta, hogy nem a környezetünkben lévők legyőzésén van a hangsúly, sokkal inkább az összehozásukon, összegyűjtésükön. “Egy nagyon pozitív videojáték, de ezzel egyidőben ijesztő és lehangoló is. Olyan, mint egy új(fajta) film.”Kiderült, hogy ugyan a [i]trailer[/i]ek bemutatták a játék bizonyos aspektusait, közel sem fedik a teljes képet, amely egy teljesen más dolog és “őrületesen komplikált”. Reedus továbbá azt is hozzátette, hogy rengeteget tanult a játékkészítésről a projekt kezdete óta. Egy érdekes történetet is megosztott a Kojimával történő közös munkáról: amikor arról érdeklődött, hogy a játékosok őt fogják-e irányítani, Kojima azt felelte, hogy valójában a játékosok és ő (Sam) ugyanaz a személy. “Azt akarjuk, hogy úgy sírjanak, mint te” – mondta Kojima. Reedus ezt értetlenül fogadta, hisz ez “egy videojáték”. Akkor valószínűleg még nem sejtette, kivel is dolgozik együtt…Az alkotás kizárólag PlayStation 4-re készül.[102727]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jöhetne már valami release date!

 2. Csak akkor fog érdekelni ha 40000 nit-en fog hasítani a HDR.

 3. “Emellett úgy gondolom lesznek majd valamiféle “”áldozatok”” is a playerek részéről, valami olyan, mint amikor a Dark Soulsokban elveszted az összegyűjtött lelkeket, csak sokkal továbbgondolva.”

 4. Szerintem a Death Stranding egyfajta purgatóriumban játszódik, Sam gyakorlatilag lelkeket ment a pokol elől.

 5. Ez a játék akora blöff mint állat..

 6. “Mi lesz itt… (Előre látom a nagyon okos tesztelőket, akik majd dobbnak rá egy hatost, mondván “”szépagrafikadenemértemmitörténik””…)”

 7. Elmondhatatlanul várom.

  • Engem is érdekel de az lesz baj ha nem kap honositast nalunk sokra nem megyek vele. Mert akkor ahogy mondtak nem lövöldözésen lesz hangsuly hanem történeten. Amugy ez open world lesz vagy mi pontosan? Persze lehet mar volt hír rola csak nem vettem észre.

  • Hosszú idő után az első játék amit látatlanban fogok megvenni.

 8. “””Azt akarjuk, hogy úgy sírjanak, mint te”” – mondta Kojima. Reedus ezt értetlenül fogadta, hisz ez “”egy videojáték””. Akkor valószínűleg még nem sejtette, kivel is dolgozik együtt…””Én úgy tudom N.Reedus és Kojima évek óta nagy haverok.”

 9. Pár napja olvastam twitteren. Ami ennél is jobb hír, hogy a psnow februárban elérhető lesz a mgshdcollection (mgs2,3 és peace walker).