Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DEADPOOL (PLAYSTATION 4)

A [B]Deadpool[/B] „feljavított” PlayStation 4-es változatában (PS3 tesztünk [URL]http://playstationcommunity.hu/note/9301]ITT TALÁLOD[/A]) ismét a dumagép Wade Wilson heges bőrébe bújhatunk, szaggatva, szabdalva, trancsírozva a rosszfiúkat a különféle eszközökkel. Idézőjelben a feljavított, mert túl sokat azért nem változott a játék: a grafika maradt középszerű, a játékmenet repetitív és monoton, a környezet nagy része unalmas. De a duma még mindig oltári jó! Nolan North kiváló alakítása és a frappáns írás tartja életben a játékot szokatlan humorával együtt.
[YOUTUBE]0SqLh3itb0k[/YOUTUBE]A Deadpool középszerű, mint játék, de kimagasló, mint paródia. A pisztolyos tökvakarós kezdeten át Wolverine (pardon, Rozsomák) pofozós alázásán keresztül a dubstep meglepően pontos definíciójáig van itt minden. S ez a humor megfelelő használatának gyönyöre: nem is baj, hogy csak pár gombot püföltem folyamatosan, volt időm szétröhögni az agyam. A robbanások, vérfröccsenések, ugrabugrálások és gyakorlatilag minden játékmeneti és grafikai elem lagymatag módon viselkedik, de a három személyiségű Deadpool állandó szófosása és története játszatja a játékot. Időutazás is van benne, az meg milyen jó. Mondjuk nem mi utazunk, de azért jó. Amíg mások utaznak, közben darálunk pár katonát. Kiüthetünk Zs-kategóriás rosszfiúkat. Meg sütünk palacsintát, abból is százat. (Mondjuk több végtagot kaszálunk le, mint palacsintát sütünk, és ezt kevés ember mondhatja el magáról. Pedig 100 palacsinta készült, trófea is bizonyítja.) De továbbra is főként katonákat darálunk.Annak semmi újat nem nyújt, aki tolta az eredetit, semmi plusz nincs benne a két DLC-s pályán és rucin kívül, a javítások pedig gyakorlatilag észrevehetetlenek. No, de akinek kimaradt, és bírja az elborult marhaságokat, annak tökéletes lesz. Deadpool király karakter, és mint karaktert, remekül átültették, de ez nem az Iron Galaxy-féle remaster érdeme. Igazából ez nem is annyira fontos, mint az, hogy a Halál a csajom.

(A játékot a forgalmazó Magnew Kft. biztosította tesztelésre. Köszönjük! Megvásárolható támogatónk, a [URL]http://www.konzolokszervize.hu/productlist.php?platform=&name=deadpool&searchtype=4]Konzolok Szervize[/A] budapesti boltjában, vagy webshopjából meg is rendelhető.)

6/10
Látványosság:
Játszhatóság:
Szavatosság:
Zene/Hang:
Hangulat:

6 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Jó lenne ezt beszerezni ps3ra.

  2. Ez hiányzik a gyűjteményből pedig végigtoltam, lehet beszerzem majd PS4-re mikor lemegy az ára, jó game volt agyatlan trancsír.:D

  3. Az eddigi legjobb pozitívum/negatívum 🙂

  4. Egyszer majd egy próbát megér.

  5. Imádtam PS3-on, a palacsintákra sajnos nem emlékszem már. 😀