Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dead Space Ignition – bejelentés

Az Electronic Arts bejelentése értelmében idén ősszel érkezik a PlayStation Network rendszerébe a PS3-as [B]Dead Space Ignition[/B]. A program a 2011. január 25-én megjelenő Dead Space 2 előzménye.A game egy “Choose Your Own Adventure” fantázianevű opcióval indul, melynél a játékos kiválaszthatja, a 4 lehetséges (különböző) befejezéssel záruló sztori közül melyiket kívánja végigtolni. Mind a négy kaland végén egy-egy speckó kosztüm az ajándék, melyek a DS2-ben majdan felhasználhatók lesznek.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kérdés, h ez milyen típusú játék lesz?Meg hogy mi a szaré van erre szükség?DS2-nek van előzménye … az első rész …

 2. De most ez úgy mond egy DLC lesz? 😮

 3. Remélem még a 2 előtt megérkezik.

 4. remélem ki adják lemezre.

 5. Ez is TPS lesz?

 6. Nagyon jó ötlet! Remélem megtudjuk hogy jutott le a gépről Isaac mi után a nője arcon üvöltötte. És a 4 fajtájú story zseniális én ezt biztos meg veszem a polcomra!

 7. Ez várós! Szerintem beszerzés is lesz belőle. És legalább lesz némi rálátás a folytatásra.

 8. Faszaaaa

 9. Jól hangzik.

 10. Kipróbálta a dead space hogy ne csak úgy fikázzak valamit, de pedig fikázok mert egy sz@rt nem ért szerintem . És ez se fog .

  • Írd már le mi ér valamit neked ??? Mert a dead space az EA egyik legjobb játéka. Világ színten 9-10 pont között kapott…..Mostmár tényleg érdekel te miket tartol jó gamenek mert az eddigiekből itélve se japán game, se európai, se Tps, se Rpg……..

   • Nem érdemes egy 12 éves gondolkodásmódján felhúzni magad (én annyinak tippelem).

    • Gar nem tudom mi a bajod velem már régebben engem buzeráltál légyszi ne fikázz mert nem ismersz te se örülnél ha neki állnák téged fikázni na szevasz ja és 15 vok nem sokára már 16 leszek .

     • Játék neveket kérek…. szerinted mi a jó és miért. Mert fikázni azt tudsz….Kojimáról halottál már???

     • Olvasd már el amit egy sorral lejeb írtam Kojima meg az MGS-es fazon amit én szintén nem szeretek .

     • Nem fikáztalak. Egyszerűen csak ennyinek tűnsz a stílusod alapján.

     • Nos te az alapján ítélted meg a stílusomat hogy nem tetszik egy játék és ennek hangot is adtam na akkor te milyen gondolkodású vagy ?

     • Nem arról van szó miket írsz, hanem, hogy hogyan.

     • Ezt nem értem az a bajod hogy szarozok? mert ha igen akkor azért elnézést kérek de nagy káromkodó vagyok .

     • “Csak annyi, hogy egy kicsit bővebben is kifejthetnéd, hogy xy játék miért olyan “”szar””.”

     • Na akkor kifejtem neked .- Alapból tps már az mínusz pont-Túl sötét -Nem félelmetes annyira -nehézkes az írányitása-nem valami jó a kameraálás-a fegyverek nem tetszenekpozitivum : jól néznek ki a szörnyek-karakter sem rosszelég hosszúnegativum kihagytam egyhangú terepek igy már megfelel hogy mért nem szeretem ?

     • Csak annyit, hogy: Ha ez nem félelmetes, akkor mi az ?Nem kötekedni akarok, félre ne értsd, de igazából ezek marha gyenge érvek (plusz a nagy részük butaság is).Tényleg nem piszkálódásnak szántam.

     • Rosszul fogalmaztam maga a játékban vannak félelmetes elemek de nem mind pl az utolsó pályán mikor azzal a bazinagy dögel kellet küzdeni na akkor majdnem beszartam .soliduss: tudok cigányul 😀

     • “:D nem úgy értettem….Ne vedd magadra nem téged akarlak megsérteni, de egy másik hasonló oldalon vannak ilyen kommentek, hogy “” de szar”” “” ez egy fos”” meg hasonló kommentek egy a szakma által elismert game folytatására….A lényeg az , hogy a végén kiderült a a csóka nem tud semmilyen idegen nyelvet (szerintem még magyarul sem), de fikázta a story-t meg mindent úgy hogy 1 szót nem értett belőle. Így neki A-B-be volt a game és a kaland elem elveszlett belőle……Az a baj, hogy ahogy olcsósodik a konzol biznisz úgy jönnek az IQ harcos vérpistikék aki megmondják a frankót 1 screenshot után….Ne vedd magarda nem rád értettem, mert te legalább válaszolsz a kérdéseikre… Tanulj nyelveket és úgy ülj le egy vérbeli rpg-hez vagy japán gamehez. Hidd el sokkal nagyobb élményt fog nyújtani……mint bármelyik Fps…”

     • Ezt csak viccnek szántam 🙂 természetes tanulok idegen nyelvet angolt és szeptembertől németet is .

     • Félelmetesnek elég félelmetes a game…. este a magam 25 évével néha a frász kerülgetett…… Az irányítás pofon egyszerű…..Amúgy beszélsz valamilyen idegen nyelvet??? Mert lehet ,hogy ezek gátolnak meg a történet orientált gamekben. Mert hát lássuk be az Fps-nek nem sok story-uk van……Fogadjuk Dead Space-ből a demót toltad… az meg a telejs game 1 %-a se…

   • Nos hát igen nagyon finnyás vagyok játék terén is én jóban az fps játékokat szeretem meg egy nagyon picit az autósakat pl mw,mw2 moh ,killzone2 bc2, kb ennyi .

    • Hát eléggé beszűkült a tudatot. Csak az Fps-ek a jó gamek…..szélesísd a látásmódodat és akkor nem fogsz akkora ökörségeket írni…Mert így csak a gamek egy részéről van tapasztalatod és így a többi gamet fikázni nem ér…..

     • Ez azért van így mert akármilyen játékot kipróbáltam tps-be nem jött pl socom (aszem így kell leírni vagy a dark sector , mgs meg még sorolhatnám .

    • Ha csak ez a 2 kategória a nyerő nálad akkor minek próbálkoztál a DS-szel?

  • féltél mi?

 11. ötletes!Még szép hogy kellesz!

 12. Jöhet 🙂

 13. Ez a Ignition, a Wii-s shooter átírata vagy teljesen más ?

 14. Király! 😀

 15. Altman legyen áldott….Én pont a napokban néztem végig a digital comic-ot, úgyhogy várom ezt ist 😀

 16. Maradhattak volna az animàlt kêpregénynél. Az elsö tök jò volt + ingyenes.

 17. Gyanús, hogy a 4 story 4 darabban fog jönni.

 18. Magyarul levágták a DS2 játék elejét,felpakolták psn-re és ,hogy megértsd a DS2 sztoriját,meg kell venned az Ignition-t?

 19. Csak a PSN-en fog landolni? Amúgy jól hangzik : )

 20. Maradt még az online pénztárcámban 10 Ł. Pont a napokban gondolkodtam, hogy mire lenne érdemes elkölteni. Lehet, hogy megvárom az Ignitiont, aztán döntök.