Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Dead Space – Demók a lemezen

Biztosan emlékeztek azon régi szép időkre, mikor még a demókat nem az internetről szipkáztuk, hanem a kiadó az aktuálisan éppen megjelentetett game lemezére pakolta fel a következő, megjelenés előtt álló stuff próbaverzióját, vagy épp demólemezt csomagolt a játék mellé. Ezzel a kedves gesztussal operál az Electronic Arts is Dead Space című művet használva, még ha nem is új anyagokról van szó. Két demo is helyet kap a Blu-ray diszken úgy, mint: [B]Burnout Paradise[/B] és [B]Battlefield: Bad Company[/B].

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. jo

 2. Én ezerszer szívesebben próbálok ki egy demót mondjuk pár héttel a megjelenés előtt, mint hogy nap mint nap több tíz új képet és tonnányi videót toljanak az arcomba. Felesleges. Hibásan vélik úgy a kiadók hogy ez lenne a siker kulcsa, de sajnos ez lett mára a bevett szokás. Áhh az agyon hype-olt játékok…

 3. sztem dícséretes,vagyis finom lenne ha találkoznánk más lemezeknél is más hasonlókkal.

 4. Remélem, hogy a burnout demoban benne vannak a friss obama-s reklámplakátok :D:D

 5. Egy kis demo senkinek nem árt. A BD lemez bőven elbírja. Akit érdekel megnézi, akit (már) nem az jól kihagyja.Monjuk ha választani kell akkor én is inkább az extra tartalom mellett törnék lándzsát.

 6. Nem kell az ingyenreklám, nekem biztosan NEM.

 7. szép gesztus

 8. Jó ötlet 🙂 és kedvesek! bár erre már korábban is gondolhattak volna!Sebaj, nekem ugyan van internethozzáférésem, azért jó dolog!

 9. A ps3 tulajok 97 százaléka rendelkezik internet hozzáféréssel. Aranyos gesztus, de felesleges. Inkább pakoltak volna rá valami extrát. (így készült, vagy coming soon)

  • van 5 így készült video, ebből 3 felkerült a store-ra, tök érdekesek, remélem azért a fullon rajta van a digiképregénnyel együtt

   • Megvettem tegnap a játékot, de még nem volt időm átvizslatni mi van rajta, mi nem. Egyébként nagyon szeretem az így készült videókat, az ember sokkal többre becsül egy játékot, ha látja mennyi energiát fektettek bele a készítésébe. (Adtak hozzá egy pici art book -ot 3D szemüveggel, ami dícséretes dolog.Van benne néhány nagyon f_ sza 3 dimenziós kép.)

  • Igen ám, de a Burnout már nincs sehol sem fent a store-n, én viszont kíváncsi vagyok rá, mert lehet letölteném….

 10. Nem is értem miért haltak ki a Demo lemezek manapság… főképp a SONY által kiadott PS1 játékokra volt jellemző, hogy kiadtak a fő produkció mellé egy demo lemezt. Szerintem bejött mindenkinek a cucc, butaság kihagyni.