Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dead Space 2 – multiplayer trailer

A [B]Visceral Games[/B] jövőre érkező sci-fi horrorjából, a PlayStation 3-as [B]Dead Space 2[/B]-ből már jelentős vizuális matéria látott napvilágot, ám a korábban bemutatott képek és videók a stuff egyszemélyes módját érintették. Az elmúlt nap a kiadásért felelős [B]Electronic Arts[/B] az alábbi videó formájában fedte fel a progi multiplayer szegmensét, amiben az idegenek hordája áll szemben az emberi faj képviselőivel.[YOUTUBE]7vo81As_SOc[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Egy 4 fős co-op jó dolog lenne hozzá. De egy multi? Hááát. Na de majd meglátjuk milyen lesz.

 2. Ha nem megy a single rész rovására akkor nem mindegy, hogy van e benne multi vagy sem? Plusz egy opció. Mondjuk engem továbbra sem érint a játék.

 3. Ez tetsziiiiiik…gyeeeeertek, nem harapok 🙂

 4. Szerintem jó lesz ez így is+úgy is! :))

  • így van 😀 nevetséges a multira orrolni…remélhetőleg egy jó játékot kapunk és kész.legfeljebb jóól nem veszi meg senki

 5. nem támogatom ezt a multi ötletet, dehát ez van 🙁

 6. Ebből még kisülhet valami érdekes is. Rossznak nem hiszem, hogy rossz lesz, csupán el kell vonatkoztatni az egyjátékos módtól.

 7. tök mind1 ki mit kommentel úgyis lesz benne multi és csak röhögni tudok azon akinek az nem tetszik 😀 HAHA

 8. de nagy!egész jó is lehet

 9. grafika sztem nem nagy szám, co-op kellett volna…..

 10. Szerintem egy horror játékban a multi felesleges. De manapság raknak mindenbe, sajnos.

  • nem értem mért baj

   • “azért baj, mert fordíthatták volna a bele ölt energiát a szingli tökéletesítésére vagy egy jó kis parás 2 fős co-op-ra.nem baj, hogy “”van””, mert ha nem tetszik, akkor nem kell vele játszani, csak rossz tudni, hogy értelmesebb játékmóddal is foglalkozhattak volna…”

 11. “hja a fejlesztok egytol egyik nagyon nagy arcok, mar a DS1 elotti preview videokban is nagyon lelkesen nyilatkoztak es szimpatikusnak voltak. csak azt nem tudom hova tunt a “”scofield a szokesbol”” hasonmas figura :D”

 12. Gyerekek, ne a fejlesztöket szidjátok!! Az a k* EA aki kiadta valszeg parancsba, h multi legyen benne. Amúgy sztem pont egy horror játékba nem kell a multi!! Se co-op se se semmilyen.

  • de szerintem egy co-op nagyon hangulatossá tudta volna tenni

   • Lehet. De egy horror játék csak akkor félelmetes ha egyedül tolod. Bár az 1. rész se volt nekem félelmetes.

    • például ketten sétálgatnánk a folyóson és hirtelen a szellőzőből ránk törnének a szörnyek az ugyan olyan parás lehet mint ha egyedül vagy és utána szorulnánk hátra felé és berontanának az ajtón az utolsókat táraznánk azért az nem lenne semmi

     • azért a RE5 is tudott parás lenni föleg proffesionálon meg a Lost in Nightmares dlc

     • Hát én a Resi5 alatt 1x se féltem, söt még meg se tudott ilyeszteni.

     • ja a R5 nekem nagyon bejött egyedül nem is játszatom vele csak unokaöcsémmel

     • Az max izgalmas és nem parás, ilyesztegetös.A jó horror játékokban pl. Silent Hill, Siren, régi Resik stb. mindig egyedül vagy. Mert egyedül félelmetesebb, ha tudod, h nincs aki a segítségedre siessen.

     • az igaz hogy egyedül félelmetesebb de én szerintem ha ketten vagyunk akkor is lehet félelmetes mint ha a moziba nézel egy horror filmet ott is sokan vagytok még is többen leraknak egy kis csokit a székre

 13. mint dead space kívülállóként nekem semmilyen ez a trailera csáposok megtámadják az embereketnem azért, de az avp-ről ennél sokkal hangulatosabb gameplay trailerek is voltak, azt mégse jött be mindnekinek utólag (K&L2-ről nem is beszélve)Úgyhogy nekem ez azok alapján gyengének tűnik idáig. Az ötlet nem tűnik rossznak, de vhogy túl világos és -sokkal- kevésbé ijesztő mint pl a sztori része.

 14. ÚÚÚÚristen!!!!Ezt miért kell ezzel a game-val???

 15. Csak ne csesszék el a sztorit.

 16. Az Uncharted2 multi után már mindenki ezzel jön.Mondjuk tény az U2 multiját kegyetlen jól összerakták.

  • Hát talán nem véletlenül emlegeti ezt mindenki!Az U2-nél is ugyanezt mondtam mint mint itt, de akkor nem volt igazam mert jó volt a szingli és a multi is. Remélem most is hasonlóképpen lesz megoldva.

 17. Látszik, hogy nem jókedvükben építették ki a multi lehetőséget. Csak hogy jobban fogyjon! De teljesen kóser játék lenne a multi nélkül is. Mindenesetre nem tűnik olyan vészesnek, a végén talán még meg is tetszik majd. :S

 18. Szerintem jó hogy lesz multi a story melett.Mivel egy nagyon f*sza játék,jó ötletekkel,zoral elenfelekkel,kiváló helyszin, csak is jó lehet.

 19. Azert haver mert minden sorozatban ahol megjelenik a multi az elobb-utobb a single kampany rovasara megy.

 20. mit kell a multi miatt rinyálni? nem kell vele játszani

  • Hát igen, könnyű rávágni hogy nem kell vele foglalkozni és bár csak ilyen egyszerű lenne ez így! De nem kell atomtudósnak lenni ahhoz hogy rájöjjön az ember hogy ez a szingli rovására megy! Ha csak a szinglivel foglalkoznának a fejlesztők mennyivel hosszabb (és talán jobb) lenne a játék? na jó mivel még alig tudunk valamit a játékról nem szabad ilyenbe belemenni! Ha 6-8 óra körül lesz (vagy több) a játékidő akkor egy szavam sincs.

   • butaság. U2 semmi baj a singlivel.

    • 50.hsz!Mielőtt le akarsz valakit oltani olvasd végig a hsz-eket!

     • mielőtt oltogatással gyanusítgatsz..semmin nem változtat a dolog :)legtöbb játékban ahol van multi semmi probléma nem volt a single résszel sem.gondolom nem vagy éppen egy nagy multi gémer..nincs is annál jobb mikor haverokkal marhultok,ösze szokott pro banda lesztek

     • Jó dolog ez értem én, de tudod ahány ember annyi ízlés és igény! Ez vonatkozik persze a játékokra is! Neked bejön nekem nem ennyi! Nem hinném hogy én vagyok az egyetlen aki előnyben részesíti a szinglit a multival szemben! Egyébként nem írtózok a multitól vagy a lantól, a mai napig (most főleg nyáron) még mindig össze tudunk verődni egy jó egész estés CS partira és azt imádom.Szerinted nincs olyan játék ami nem szenvedte meg azt hogy lett multija? Szerintem van! Pl: Bioshock2! A multija egy kalap sz*r akárki akármit mond, a szingli meg finoman szólva elég rövidkére sikeredett!

     • Ha már felhoztad, szerintem pont megfelelő hosszúságú a BioShock 2.Bármennyire is imádom az első részt, az utolsó 1-2 fejezetet már időhúzásnak éreztem.

     • Én kibírtam volna még néhány fejezetet!

     • persze mindenkinek más az igénye 🙂 de sokkal többre tartok egy single játékot a multinál.. DE van ahol kötelező jellegű..mert így kitolja a szavatosságot és sokkal gazdagabbá teszi a játékot!jó példa erre a white knight chronicles

     • hiába magyarázod uccse értik mert jobban szeretik lelövöldözni a gépi ellenfelet

     • Nem a gépi/emberi ellenfélről van szó Einstein! Hanem aq sztoriról! Legalábbis számomra fontos!

 21. Trailer alapján tényleg kiegyensúlyozatlannak tűnik a dolog. Aztán ki tudja… még jó is lehet. Igaz ez szerintem senkinek sem hiányzott a játékból. Csak tényleg, ahogyan itt az egyik kollega írta: nehogy a single player rovására menjen ez a multi dolog.

 22. Nagyon bitangul néz ki!!!

 23. Nagyon jónak tűnik vidi alapján, de ez majd akkor derül ki, hogy igaz-e amikor az ember maga játszik vele.

 24. Ki tudja ha jól megcsinálják talán még valami jó is kisülhet belőle…. persze itt van aki egy videó alapján már egyből tudja hogy szar lesz….

 25. Én adok neki egy esélyt, először az U2-be is fölöslegesnek tartottam a multit aztán megtetszett és már több mint 300 órán benne van.

 26. Kurva nagy szerintem bár én mondhatok bármit mivel géppel nemrendelkezem. Hogy felesleges e vagy nem teljesen mindegy szerintemjópofa és valószínűleg nem egy oldalú a multiplayer kimenetele, aszörnyek hada biztos, hogy rendelkezni fog speciális képességekkelami kiegyenlíti a harcot a fegyverrel rendelkezőkkel szemben. Szellőző rendszerekben közlekedés falkában támadás alapadva van a vadászathoz 🙂 A megvalósításon múlik minden.

  • Csak tudod a Bio2-nél is ugyanezt mondták, hogy amiért ilyen különleges azért lesz pont jó és izgalmas! Aztán nem lett belőle semmi….

 27. elemegy..!

 28. Írtó baromságnak csengett le nálam.:S(eddig)

 29. Nem tetszik. Erőltetett.

 30. Nem értem a fejlesztőket…

 31. Azért nem kell temetni, hátha jó lesz. Bár sztem tök fölösleges…

 32. nagyon nagy lesz!

 33. hát tényleg nem valami korrekt ez a fegyveresek és nem fegyveresek :S

 34. Kellet,mint egy hátbaverés…….

 35. ezt sem nekem találták ki 🙂

 36. Na ez ígéretes

 37. Legyen már január 28. …

 38. Ez számomra a mai nap meglepetése , érdekelni kezdet a játék.

 39. Nekem tetszettek a videóban látottak.

 40. Na rendesen oda fog bszni.

 41. Màr mikor megmondtam hogy egy ilyen szar tdm alapù multit fogunk kapni,bùjj el Visceral!

 42. Lehet, h hülye vok, de itt akkor a nekromorfokkal is lehet menni?

 43. Undorito ez a mindenbe tegyunk multiplayert hogy jobban fogyjon tendencia.Ennek aztan tenyleg semmi ertelme nincs.

  • De nem kötelező!Akkor meg nem mindegy?

   • Nem,nem mindegy!

   • Hát de azt az időt/energiát amit a multira fordítanak, még ha csöppnyi is, azt is mehetett volna a szingli rész tökéletesítésére. Nekem mondjuk eszembe nem jutott volna, hogy a DS1-ből pont ez a bohóckodás hiányzott volna. Egy fasza kis coop mellékszálat, amiben lehetett volna online/offline irtani, szívesebben toltam volna. De még az se kell, ha erős a főszál.

 44. minek?