Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dead or Alive Xtreme 3 – soha nem jön Nyugatra

A bögyös sportjáték rajongói ne számítsanak nyugati megjelenésre, ugyanis a döntés már rég megszületett: se most, se később nem fog kijönni. A Japánban PlayStation 4-re is érkező [B]Dead or Alive Xtreme 3[/B] vízi mókát nyújt a rajongóknak az azonos című sorozat harcosaival.A Team Ninja community manager-e szerint az indok a nők videojátékokban való értelmezése. “Tudjátok, mennyi kérdés merül fel a videojáték iparban azzal kapcsolatban, hogyan kell kezelni a nőket a videojátékokban? Mi erről nem szeretnénk beszélni.”Ettől függetlenül, mivel angolul meg fog jelenni a játék Ázsiában, aki szeretné, azt a változatot megrendelheti.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A nagy mellek látványa gyilkost farag szegény amcsi kölkökből. Vagy csak nem akarják őket átverni, mert a valóságban minden nő 300 kiló náluk.

 2. Cenzúra … Nem szép dolog . 🙁

 3. Előrendelve oszt jóság van!

 4. Aztán a nyugatiak ami mint a médiából tudjuk a szabadság földje ugyebár rendelhet aki akar angol feliratos kínai verziót (ami mint a médiából tudjuk a diktatúra és cenzúra földje)Valami nem stimmel.

 5. Sosem értettem miért cenzurázottabb jobban az erotikus téma (film, játék… ), mint a gyilkolászás. Általában az emberek előbb szexelnek, mint őlnek. Mondjuk nekem mindegy mit csinálnak amíg a doa fő szálához nem nyúlnak. Számomra az az egyetlen értelmes valódi 3D verekedős ninja játék, ahol ésszel kell használni az oldalirányú kitérést. Viszont a cenzura mindig zavar, mindegy érdekel-e az adott játék. Na jó, megyek nyomok egy kis GTA5-öt!

  • Pont ez a durva, igencsak szelektív a cenzúra, ebben a játékban (doa x3) nem lesz semmi szex csak bikini, és nem cenzúrázzák, a gta4ben monokini volt, nem hallottam cenzúráról míg a monster monpiecet, criminal girlst cenzurázni kellett, a moe chronicles szintén cenzuramentes kínai angol megjelenést kapott.Míg a gta5ben továbbmentek: https://www.youtube.com/results?search_query=gta5+sex és ezt nem cenzúrázzák.(habár … nem tudom a senran kagura is nemrég jelent meg, azt sem cenzurázták, pedig az se semmi, lehet hogy ez csak hiánymarketing? )

   • Ez a pénzről szól. Kifizeted-e a cenzúramentesség engedélyezését vagy sem. Nagyon jó példa rá az ecchi animék TV kiadásai. Egy azon anime TV verzióján belül is van ami cenzúrázott és van ami nem.

 6. Ilyen az, amikor a liberálisok a szabadságjogokra hivatkozva korlátozzák a szabadságunkat.A nagy korrektség jegyében lassan minden ciki lesz, kivéve a buzulást.

 7. Bravó, femcsik, szép volt.