Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dead or Alive Xtreme 3 – PlayStation VR támogatással

[I]Magad uram, ha szolgád nincsen[/I] – mondta az egyszeri’ gémer, és a Battlefiedből kilépve rábökött a PS4-es böngésző ikonjára, mely egyből a PornHUB-ot hozta fel, mint legutoljára és legtöbbet megnyitott oldalt. De a Koei Tecmo mindenre gondolt…A PlayStation 4-re érkező [B]Dead or Alive Xtreme 3[/B] “extrém sportjáték” ugyanis PlayStation VR támogatással készül. A 2016-ban debütáló game szupercsinos poligonlányokat varázsol a képernyőre, akiket a Sony új headsetjével térben is gusztálhatsz.Japánban egyébként szavazást is tartottak a Tokyo Game Show 2015 alkalmából arról, hogy ki a legdögösebb lány. Nos, a lista a következőképpen alakult:[B]Marie Rose 17.6%Honoka 14.9%Kasumi 12.0%Ayane 8.2%Kokoro 8.0%Nyotengu 7.6%Hitomi 5.9%Momiju 5.1%Helena 4.9%[/B][62678][I](Marie Rose)[/I]A veteránoknak meglepő lehet, hogy olyan klasszikus karakterek, mint Leifang, Tina, Mila, Rachel, Lisa, vagy Christie, nem a legpopulárisabbak.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ugyan,mannyira más a nyugati és a keleti szépégideál is, hogy aki a pornhubra megy fel, az nem vesz ilyen játékot, és fordítva szerintem.Viszont ennél a játéknál miért kell ilyeneket emlegetni? Ez csak egyszerű strandröplabda játék, bikinis lányokkal.

  • Teljesen igazad van, ez csak egy xtream röpisjáték 😛

  • Ezt te sem gondolod komolyan amit írtál igaz?

   • “Melyik részével van bajod? A nyugati és a keleti szépségideál különbözik ez tény.A másik dolog ami idegesít, és értetlenül állok előtte, hogy mindenki úgy beszél erről mintha valami prűd szende szűz lenne, és ez egy durva beteg pornójáték lenne, pedig ha beírod a youtubera hogy “”gta5 sex”” az a jelenet tényleg az, aztán azt a játékot nem ítélik el gamer magazinokon amiatt, gondolom ami a gta5ben van prostik közelebb állnak a nyugati szépségideálhoz mint a japános aranyos lányok vagy nem tudom mi van itt.”

 2. I’m on a roll 🙂

 3. LEVEL 77777777777777777777!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Lei Fang akkor is ott lesz ha máshogy nem dlc-ként! :)Amúgy ehez a vr hatalmas ötlet na nem csak a csajok nézegetése miatt – persze az lesz a fő – de a casino-zás ami belső nézetből ment szerintem rohadt hangulatos lesz.

 5. Té gázsi hallottad? Ebben a víjárban már rejszolni is lehet!

 6. Az a szöveg :DD

 7. Ha a pornhub playstation vr támogatást kap akkor biztosított a kütyü sikere.

 8. Honoka meg nálam is viszi a kis bocinacis popsival

 9. Janinja meg ne lássa ezt 🙂 Amúgy a szavazás nem annyira meglepő, a kislánynak nagyon cuki simulós ruhái vannak illetve mostanában nagyon dúló tini pornó korszakban nem csoda h a kis japcsik erre rántják 🙂

  • Janinjanak szerintem ezzel nem lesz baja, hiszen ott van Hitomi, és Helena 😛 Én Helenanak örülök a legjobban természetesen XD bár Marie Rose-t egyáltalán nem értem, na mindegy csak japánok 😀