Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DC Universe Online – új előfizetési rendszer

Az IGN.com jelentése szerint októbertől állítólag megváltozik a Playstation 3 exkluzív szuperhősös MMORPG, a [B]DC Universe Online[/B] előfizetési rendszere. Jó hír, hogy ha nem is 100%-os opciólistával, de ezután ingyen is játszható lesz a game! A hírt a Sony Online Entertainment még nem hivatalosította, tehát bizonyos kisebb részletek még nem tisztázottak.A DC Universe Online elvileg három különböző szisztémával üzemel majd.- IngyenesAz új belépők minden területre eljuthatnak majd (Gotham City, Metropolis, raidek és alertek), ligába léphetnek, de csak 2 darab karaktert készíthetnek. A megjelenő DLC-k nekik pénzbe kerülnek majd.- PrémiumAzok, akik már elköltöttek legalább 5 dollárt (a korábbi előfizetők is) a játékra, prémium szintre lépnek. Több karaktert kreálhatnak, több lehetőségük lesz a gyűjtögetésre. A DLC-ket in-game vehetik majd meg.- Legendás$14.99 havidíj leszurkolása után jár a maximális minőségű szolgáltatás. 15 karakterük lehet, több mint 80 inventory slotjuk, bármekkora ligát létrehozhatnak, és minden DLC ingyen jár nekik.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ránéztem cimborámnál, nem lenne ez rossz…Az volna a legjobb, ha játékidő után kellene fizetni – pölö 100 óra = $14.99.Jelenleg aki átlag napi 2 órát játszik/hó (normális) ugyanannyit fizet, mint aki 10 órát (abnormális).

 2. ILYEN FÖLÖSLEGES JÁTÉKOT!PS3-ra a legfölöslegesebb online játék lett :DIlyenkor nagyon hülye tud lenni szegény SONY…Arra a játékra, akkor is meg kéne gondolni, hogy adunk-e rá pénzt, ha utána nem lenne semmilyen havidíj, vagy DLC.De mindig a széthúzások… Gyűlölöm az ilyen 2 színű magatartást.

 3. Majd talán egy 5 dolcsis prémiumot…ha meglesz valamikor a játék.

 4. Így még az is lehet hogy kipróbálom.

 5. Na ez így már jobban tetszik! Horribilis volt eddig, amit elkértek…

 6. “Hát ez elég jól hangzik, és akkor jól értelmezem, hogy egyáltalán nem kell fizetni semmit (szal az első letöltéshez se kell megvenni “”dobozosan”” vagy PSN-en keresztül) csak Store-on megkeresem és ott lesz “”Free””-n? :)”

  • elég rosszul értelmezed. azért a sony sem hülyült meg, hogy ezt a sikeres mmorpg-t ingyenesen letölthetővé teszi. miután megvetted azután játszhatsz ingyen. Sokan vannak online most is, csak a magyarok csappantak meg, én azért is hagytam abba.

 7. Most már magyar profillal lehet játszani ?

 8. Remélen nem csak dolláros előfizetéssel fog működni, mert nekem UK account-om van. És gondolom ha így van beleszámítok a prémium kategóriába, mivel már egy havit kicsengettem rá a múltkor (9.99 fontot). Ha ez így megvalósul, kurva boldog leszek. És bízom benne hogy a változtatások még többen játszanak majd ezzel a zseniális játékkal.

 9. Baráti megoldás 🙂

 10. na majd kipróbáljuk ps-en 🙂 pc-m gyenge hozzá

 11. Na ez a korrekt!