Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DC Universe Online – jön az első bővítés

A konzolos vonalon Playstation 3 exkluzív [B]DC Universe Online[/B] készítői tartják a szavukat: már februárban, röviddel a januári megjelenés után újabb ingyenes – pontosabban az előfizetéshez járó – tartalommal bővítik a szoftvert. Chris Cao rendező szerint az update a [I]még fejlődésben levő kezdőknek[/I] és az LV30-asoknak is tartogat újdonságokat dögivel!- Egy Level 30-as Catwoman rajzfilmes instance-epizód, mely a Gotham Museum-ban játszódik, amit a Macskanő épp ki akar rabolni. Az ellenfelek vadállattá változtatott szerencsétlen városlakók! Az instában 5 boss várja csapatod.- Legends PVP: Catwoman bőrébe bújva PvP-zhetsz- Multiplayer verseny-quest: üldözd Catwomant egy egész csapattal- Vadiúj loot: “Mayan Armor” és “Cat Burglar” felszerelés- A két vetélytársnő, Wonder Woman és Circe a szerelem nevében a városokban megnyíló portálokon keresztül Valentin-napi kalandra hívja a playereket. Ezekben a 100-tagú instákban a playerek angyalkák bőrében küzdhetnek egymással a mentor-hölgyek zászlajai alatt (+ gyűjtögetés, PvP , 4-személyes insta, friss loot).- Egy új Bane elleni duó quest- Új Gotham City PvP-zóna- LV30 8-player Batcave insta Batmannel Brainiac és Brother Eye ellen- [B]Indul az aukciós ház![/B]- Új nyomozások és versenyek- Új páncélszettek és kosztümökElső frissítésnek nem is rossz így pár hét után, nem?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyon ki kéne már próbálni, de kedden vettem a Dead Space 2-t és alig játszottam vele meg hamarosan jön a KZ3 aztán a Deaus Ex is jó lesz meg a ME2-t is kijátszanám [meg le is kéne érettségizni:)]. Erre legfeljebb nyáron lesz időm [sajnos:( ]

 2. Hajrá ! Amire beszezem , addigra 2x -esére dagad a progi . Ehhez már nem elég a 40 -es vinyó . :[

 3. máris? 😀

 4. Na ezzek az izgalmas hírek! Probálnak újabb előfizetőket elcsibítani.X)

 5. kb hány órányi extra?

 6. pár hét URÁN? :DA viccet félretéve remélem a Polyphony is dolgozik a GT5-ön tovább.Példát vehetnének erről.

  • itt a havidíj motiválja a készítőket…..

   • Te már csak tudod, hisz te mindent tudsz a videó játék iparról 🙂

    • “Ott a smile nem gondoltam komolyan :DDe tény, hogy ha valaki fizet egy szolgáltatásért akkor elvárja, hogy minél magasabban kiszolgálják az igényeit.Lehet, hogy az “” emberek szórakoztatása”” motiválja őket, de minden úgyis a pénzről szól. Jótékonyságból egy MMO_t sem tartanak fent. Több tartalom- több előfizető- több pénz- jobb megítélés,hírnév– és za egész kezdődik elölről :D”

     • nem volt ott smile, csak három pont :)amúgy meg ja, igazad van, ha szart csinálnak nulla tartalommal, azt senki nem veszi, mert szar, ergo nincs lóvé. vagyis, igen, minden kurva gyártót a pénzt motivál 🙂

  • No offense, de ez egy kicsit rossz hasonlat szerintem, MMO játékoknál mindig jönnek a tartalom bővítések. Meg kell tartaniuk az előfizetőket.

 7. Hogy lehet a hősökkel lenni??? Valami spéci questben vagy ki kell érdemelni?

 8. *beszerezzem (idióta szifon mindig jobban tudja nálam h mit akarok írni…) amúgy Martin: gyors kérdésre gyors választ: csalódtál/vagy hozta az elvárásokat?

  • “Nekem abszolút hozta. MMO-zni akartam évek óta, de nem úgy, mint a WoW-ban, ahol ha nem vagyok a legjobb guildben, ahol minden nap este 8-kor meg kell jelenni “”szolgálatra””, akkor, az életemben nem lesz normális fegyverem és páncélom.”

   • Értem, magyarul ez nem az esze eszeveszett grindelésről szól… Guild wars 2-t várom (vártam) h az majd az én mmo-m lesz, de lehet a gépet már csak netezésre fogom használni! Mmonak is ott van már a ps3! Hú de érik már az elhatározás! Csak majd szeretnék egy jó ligát, jó közösséggel, sztem az a lelke mindennek!

 9. Egyre jobban arra sarkaltok ilyen hírek elolvasása után h beszerezték ezt a játékot (a teszt nagyon tetszett)! A baj csak ott kezdődik h most van gt5 pihenő állásba, aztán kz3 előrendelve, jelenleg meg lbp2 megy a masinában! Próbálok ellene tenni, de sztem max márciusban beszerzem! Annyira nem is drága az előfizu… (neten van 20fontos feltöltő 6200ért az = 2 hónap)

 10. Csodás!Voice chat support mikor jön? XD

 11. Csak ennyi 🙂