Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

DC Universe Online – ingyenes lett a buli

Ahogy azt egy [A http://http://playstationcommunity.hu/note/6102]korábbi hírben[/A] előre jeleztem, immár ingyenesen is játszható lett a kiváló, Playstation 3 exkluzív szuperhősös MMORPG, a [B]DC Universe Online[/B]. Az új kliensprogram letöltése és a merevlemezre installált adat frissítése után máris belevetheted magad a jók és komiszak háborújába – háromféle módban.Ingyenes: Gotham City, Metropolis, és minden raid + alert elérhető, két létrehozott karakterrel (pl. egy jó és egy rossz). Ligába lépni is lehetséges. A jövőben megjelenő kiegészítők megvásárolhatók lesznek in-game.Prémium: Mindenki, aki korábban legalább 5 dollárt költött előfizetésre, prémium tag lesz. Ők mindenből (pl. felnevelhető karakterekből) többet kapnak. A majdan érkező extrák nekik is megvásárolhatók.Legendary: $14.99 havidíjért maximális a kiszolgálás, minden létező extrával (pl. korlátlan liga-alapítás) és ingyenes DLC-kkel.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nekem 7ezer körül volt a rekordom 🙂

 2. No ez azért kicsit vicces, tudom szuvenír nyihaha, de bejelentkeznék, és vmi 9000. voltam vmi login sorbanállásban :D. Már megy 1-2 perce, máris 6500. vagyok :d

 3. Jó kis játék, főleg ingyen. Ezt a trophys dolgot sose értettem, nem azért játszom, hogy trophy-t kapjak, hanem mert jó móka ( lehet hogy ezzel kisebbségben vagyok 🙂 ). Viszont másnál is nagyon lassú a log-in? Múltkor vagy 2 percig töltött, meguntam és lelőttem a gépet inkább :P. Próbáltam wow-ot anno, ott a log in piszok gyors volt ehhez képest.

 4. Én is az éjszakai letöltéssel oldottam meg, bár az asszony nem örült mikor négykor arra kelt, hogy csapkodok mint az őrült :DA trophy engem is meglepett,de nem bánom, mivel rengeteg game úgyis kimaxolatlan marad, mert az idióta online trophy-kért nem fogok órákat ölni a multikba…ez is kb addig fog érdekelni míg nem kell másokhoz alkalmazkodni.Viszont maga a game kur..,a jó lett, az atmoszféra, a játékmenet simán adja amit kell.Külön plusz pont hogy Green Arrow is a herok között van, engem már ezzel megvettek.

 5. nem ad trophyt, akkor törlöm is, nem terhelem a gépet 15 gb letöltéssel feleslegesen

 6. Amúgy én úgy vettem észre,hogy nem ad trófeát az ingyenes. Legalább is a platinum race-eset én nem kaptam meg. Végülis mindegy a többi annyira farmolós, hogy aki a csak a trófeáért megy az el se kezdje!

 7. Kipróbáltam, ingyenes játékhoz képest bőven jó cucc. Sőt!

 8. Akkor majd lesz egy prémium belőle talán. :D2 kérdés:1. Az ingyenesnél le volt írva, hogy hol lehet majd tolni. Ezen a két városon kívül gondolom még van több város is. Azok megszerezhetők a prémiumban?2. Ha kitörlök egy korábbi karaktert, akkor csinálhatok újat?Thx a választ. 🙂

 9. Trófeát akkor nem add ?

 10. holnap már tőttöm is 😀

 11. Hell yeah! Jöhettek, vehettek fel, randalírozhatunk Gotham-ben és Metropolis-ben.

 12. Megtudom szakítani a letöltést és egy kis pihenés után fojtatni onnan ahol éppen tartott, vagy egybe kell leszednem? Hajnali ötkor elkezdtem a letöltést, és majdnem 1%/90sec-al jött erre most reggelre úgy belassult a maradék 4 gigára, hogy most meg 1mb vagy 2 perc mire lejön:D

 13. Van voice chat, én több hónapig toltam anno és mivel tényleg fontos a kommunikáció nem hiszem hogy kivették volna csak azért mert ingyenes

 14. A játék tényleg isteni, hatalmas poén. De maga az, hogy sajnos azonos anyanyelven, nem érett meg a játékos társadalom MMO-t PS3-on annak rendje módja szerint játszani, sajnos ezzel is fel kellett hagynom.

 15. Nem rossz a játék tényleg de én le is töröltem.Túl nagy a bőség zavara és túl sok a 17Gb

 16. Megírtam, hogy kurvajó játék. Remélem most mind megértitek.

 17. mire ez lejön szétolvad a ps 😐

 18. 16800 gb…pump your ps3 🙂

 19. Nekem 7,5 óra alatt jött le !! 16800 gb ( összesen 17 gb ) . De ahogy elindítom , tiszta kockás / képhibás volt az intro , plusz be sem engedett a serverre . :[

  • Gondolm azért jó lesz majd . Ja és mikor lejött a cumó , be is fagyott – tehát azt se tudom , hogy rendesen letöltötte-e . Netán azért volt olyan tré minőségű a bevezető film ?

 20. Ez a telepítés most ,hogy folyik ? Mert nagyon lassan jön lefelé 🙁

 21. Nincs voice chat az ingyenes verzióban, úgyhogy ezt most kihagyom.

 22. Kíváncsi leszek meddig lesz ingyenes. Kipróbálom a közeljövőben, de hogy fizessek még csak DLCkért is, azt nem hinném. Nem rajongok az MMOkért, dehát kitudja….lehet egy hónap múlva Legendary tag leszek.

 23. Ha menne magyar account alatt, akkor nem sajnálnám azt a 15 dollárt sem érte …

 24. Leszedtem.Kipróbálom.Mindegy, hogy USA vagy UK verziót töltök?

 25. Kurva lassan jön le,inkább abba is hagytam a leöltéltést,majd újratöltöm a Bl meccsek alatt,remélem akkor kevesebben töltik

 26. Tetszik ez a rendszer 😀

 27. Hú, szuper, én is töltöm már egy órája! :DIgaz, még csak 13%, gondolom, sokan töltik most, de megéri várni. 😀

 28. detto. gondolom most csimpaszkodott rá a többség.

 29. Csak nekem van olyan problémám, hogy ugye kb. 14 GB a játék, és 2,5 óra alatt a telepítés 10 százalékával volt meg?Mi lehetett a problémám?

 30. Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem a játékot, akkor is fog működni?Ingyenesen?

 31. Na akkor rakom is fölfelé !

 32. Nincs értelme a játéknak.Hogy rendesen megkapd azt ami jár, át kell lépni a Legendary-ba, ami viszont szerintem túl drága.Sőt, havonta ennyit fizetni??Viszont nem lehetsz különben eléggé benne, mert van hülye aki meg megveszi, és többet kap mint az átlag…Minden idők legrosszabb ötlete, ami megjelent PS3-on.De legalább már ingyen van, ahogy eddig is kellet volna.

 33. Végre :DSzedem is lefele 😀