Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Days Gone – új infók és brutális képek

A Sony E3-as konferenciáján jelentette be a Bend legújabb PS4 exkluzív projektjét, egy zombis, nyílt világú túlélő horrort. A [b]Days Gone[/b] világában a világ nagy része már kipusztult egy rejtélyes fertőzést követően és ösztönszerű, megvadult zombik tartják rettegésben az embereket. A túlélők a maroknyi hasznosítható dolgokért egymást is gyilkolják, tovább rontva a helyzeten. A játékosok Deacon St. John bőrébe bújnak két évvel a járvány után. Deacon fejvadász, és a lakott táborokon kívül éldegél, még motoros bandás éveiből szerzett tapasztalataira támaszkodva.[i]”De a középpontban a Days Gone azt vizsgálja meg, hogyan is reagálna bármelyikünk ezekre a zord körülményekre, valamint körbejárja a szeretetet, azt, hogy milyen elveszíteni valakit, a barátságot, a bosszút, és a kétségbeesést – megtanulni, hogy túlélni nem élni. Deacon számára pedig kifejezetten küzdelem azért, hogy a remény soha ne hallhasson meg.”[/i]Az infókon kívül több új képet is bemutattak.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. bazz a Sony csődbe akar vinni… 🙁

 2. Jöhet amint megjelenik. Legjobb új IP számomra, amit az idei E3-on láttam.

 3. Szépséges.

 4. Mindenképp kell

 5. Besza , behu … ezek a képek!!!

 6. Rocker fejvadász, jó lesz 🙂

 7. Must have! Remélem lesz nagyvárosi környezet is. Annak kegyetlen hangulata van, amikor felhőkarcolók közt barikádokon zúznak a túlélők.

 8. Nekem modjuk a lasztofasz mellett a WalkingDead hangulatot is adja…

 9. Ez nagyon brutàl jò.Majdnem The Last Of Us 2 egy kis zombi vilàg hàborùval füszerezve.A listàmra felirva ez is,a többi sok közè.(Jò ötlet volt a provident) hehehe.

 10. Brutál.

 11. Ez lehet hogy jobb lesz mint a Last of Us.

 12. Remélem azért a fegyvernek lesz ereje is. Mert így elnézve semmi haszna leállni és lőni. Max a hordókba.AMúgy tetszett. Erősen WWZ film az alap.

 13. Days Gone E3 alternatív útvonal gameplay, ami sokmindenben hasonlít a TLoU-ra:https://youtu.be/bGej8K1r8KI

 14. “Egyik , ha nem a legjobb E3-as cucc . Nagy meglepi . Egyébként meg tiszta TLoU – 2.résznek is “”elmenne”” . Kell , EZ TUTI ! :)”

 15. Nagyon nagy! Remélem azért az AI jobb lesz, mert a gameplay-ben srác simán átszaladt a zombik között a háztetőn és még csak rá sem ugrottak.

 16. Számomra E3 bemutató etalon, a semmiből jött és egyből egy ütős gameplay-el. Most már csak egy 2017-nél nem későbbi release date kellene hozzá.

 17. Bazz azt hittem új képek, erre a 2 nappal ezelőttieket raktad fel… :DA játékot első nap veszem, mert valami eszméletlenül jól összerakták a bemutatott pályarészt. Bele sem merek gondolni, miket kell majd a játékban túlélnünk 🙂

 18. A bemutató zseniális volt. :DVárjuk mikorra datálják.

 19. Természetesen úgy ahogy még jó néhány bejelentett Sony exkluzív címet. Hát ezekért nem bántam meg hogy a Sony mellet raktam le a voksomat ebben a generációban.

 20. Nem szeretem a sprintelő szaladó zombikat inkább a walking dead féle zomibat csípem. Amúgy tetszik a játék és van benne számomra egy Last of us utánérzés kicsit biztos kipróbálom majd

 21. Ez a zombihorda valami eszetlenül jól néz ki, ahogy a játék többi része is. Első napos vétel, brutál!

 22. Kedvenc E3 címem lett.Kelleni fog azonnal.Nem tudom kérjünk-e hozzá fotómódot… XD Annyira brutál hangulatosak a pályák, hogy szerintem emiatt nem haladnánk lehet benne. 😀