Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Days Gone – áprilisban a PSN legjobban fogyó játéka volt

Napjainkra már a videojátékok világának miliője sem különbözik sokban az általános politikai- vagy közéleti hangulattól. Pontosan ugyanolyan gusztustalanságok történnek ott is, mint az említett területeken és pontosan ugyanolyan beállítottságú emberek keverik a sz@rt itt is, ott is.A PlayStation 4 exkluzív [B]Days Gone[/B] open world kaland például nem sikerült tökéletesre, így az agyatlan hiénáknak pont kapóra jött, hogy a játékot ízeire szedjék és minden nyomorúságukat / hitüket / fóbiájukat / kényszerüket ezen a szoftveren éljék ki. Szánalmasabbnál szánalmasabb, semmiféle épeszű értékelési rendszerbe be nem illeszthető eredményekkel rontották a game statisztikáját, és ostobábbnál ostobább cikkekkel és “tesztekkel” árasztották el az internet posványát, hogy pár nyomorult kattintással növeljék nemlétező ázsiójukat.Természetesen ezek a lehúzó kampányok nem igazán befolyásolták azokat, akik megvásárolták a játékot és hetek óta vígan kalandoznak benne. Az aktív játékosok pedig újabb játékosokat vonzanak, a vásárlók újabb vásárlókat generálnak, így a áprilisban a Days Gone volt a PlayStation Store legjobban fogyó szoftvere. Íme a lista:[B]PS4:Days Gone (új)Grand Theft Auto V (2)World War Z (új)Mortal Kombat 11 (új)The Crew 2 (RE)Far Cry 5 (RE)FIFA 19 (4)Borderlands: Game of the Year Edition (RE)Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (RE)Minecraft (10)Assassin’s Creed Odyssey (RE)Marvel’s Spider-Man (RE)The Forest (15)ARK: Survival Evolved (RE)Tom Clancy’s The Division 2 (1)Watch Dogs 2 (RE)The Witcher 3: Wild Hunt (11)EA Sports UFC 3 (5)Star Wars Battlefront II (14)Rocket League (19)[/B][B]PSVR:Beat Saber (1)Until Dawn: Rush of Blood (RE)Arizona Sunshine (RE)Job Simulator (4)Surgeon Simulator: Experience Reality (RE)Driveclub VR (RE)Just In Time Incorporated (új)I Expect You To Die (RE)Astro Bot Rescue Mission (RE)Drunkn Bar Fight (RE)[/B][B]DLC:Fortnite – The Laguna Pack (1)Fortnite – Lava Legends Pack (3)Fortnite: Save the World – Standard Founder’s Pack (6)Fortnite: Battle Royale – Inferno’s Challenge Pack (új)Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds (RE)Marvel’s Spider-Man: The City that Never Sleeps (RE)GTA Online: Criminal Enterprise Starter Pack (RE)Resident Evil 2 All In-game Rewards Unlock (új)Rocket League – McLaren 570S Car Pack (9)Tom Clancy’s The Division 2 – Welcome Pack (5)[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én megjelenés napján megvettem, azóta teljesen jól elvagyok vele. Tényleg van benne pár zavaróbb dolog, de ezek nem olyan problémák, amik miatt lehúznám a játékot. És olvastam elég fasszopó magyar tesztet is, ahol már tényleg mindent lefikáznak, holott pl. egy Assassin’s Creednél simán elnézik.

 2. Az a második bekezdés annyira gyönyörű, hogy háromszor olvastam el, és képedtem el magamban. Ennyire szépen helyretenni a sok nyomorultat – parádés!

 3. És ott a Minecraft! Eszméletlen, hogy mit esznek azon az izén még mindig. 😀

 4. Engem csak az lep meg, hogy nem a fifa az első…:(

 5. Rush of blood top játék ma is, a malacos résztől kiráz a hideg. Jöhetne második rész.

  • …igen…az fülessel agyonba**ott…főleg hogy a megfelelő pillanatban a kedves barátaim oldalról néha megérintették a karomat…rég volt már hoyg sikítozva fetrengtem a fotelban egy játéktól…de nem bírtuk abbahagyni…beszippant…xD

 6. Én nem tudok semmilyen lejárató kampányról (mondjuk nem olvasok huszadrangú gamer-oldalt, főleg nem érdekel az értékelésük), de nem látok semmi problémát abban, hogy valaki 60%-ra tartja ezt a játékot, mások meg 80%-ra.Ugyanígy az sem változtatja meg a véleményemet a játékról, hogy sokan megvették. De önigazolásnak mindenképp jó.

 7. Nem is értem, miért nem adnak ki egy demót kb pár héttel a megjenenés előtt… Így nem kéne várni az utolsó napokban felröppenő álhírekre, vagy olyanok tesztjeire, akiknek nem fekszik a játék.Én is pont emiatt nem akartam megvenni, amíg haver nem nyomott nekem egy share playt.Azonnal beszippantott, nem is lett így kérdés, hogy megveszem.

  • Sztem egy opern world játékról, nem lehet demot készíteni, ami reális képet mutatni az adott játékról. Hiszen mindig újabb és újabb dolog, terület, képesség, akármi nyílik meg ami bővíti a játékot. Egy demo vagy egy trial ezt nem képes relevánsan bemutatni.

 8. Hisztizés a hisztizésen. 😀

 9. De hogy a GTA5 a második… 😀 😀 Abból hány példány ment már el? 120millió?

  • A legnagyobb talány… Mondjuk a mostani (RDR2 utáni) 25jurós árkategória gondolom sokaknak imponál.

  • Pont ezt akartam én is írni…nem az az igazán meglepő hogy a DaysGone vezet, hanem hogy a 2013-as GTA5 még mindig dobogós…minap raktam fel újra, immár a nagyobbik fiamnak…hát rohadjon meg még mindig magával ránt az a sz*r…elveszi az életedet. xD

 10. Japánban… ahol max 1 hetet nyernyek a nyugati címek ott is 2. hete első… angoloknál is… és van rá egy tizesem ,hogy az usa-ban is.