Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Days Gone – 20GB az első napos javítás

Modern korunk aranytojást tojó tyúkjai, az open world játékok legnagyobb rákfenéje, hogy minden más stílusnál több programhibát képesek produkálni. Erről a Ubisoft és az Electronic Arts például biztosan tudna érdekes sztorikat mesélni, és úgy tűnik, most a PlayStation 4 exkluzív [B]Days Gone[/B] mögött álló SIE Bend Studio is belenyúlt a jóba.Bár a különféle videojátékos médiumok kiválasztott tesztelőit egyelőre még korlátozza a titoktartási szerződés által meghatározott embargó időpontja, már lehetett hangokat hallani azzal kapcsolatban, hogy a Days Gone-ban bizony akadnak programhibák. Test nélküli karakterekről, apróbb beakadásokról, félrefordításokról, és más glitchekról is érkeztek jelentések a fejlesztők felé, akik rohamtempóban igyekeztek javítani a bugokat.Ennek eredménye egy kb. 20GB(!)-os javítócsomag lett, melyet első nap telepít majd a szoftver. Készülj fel tehát, hogy a nagy zombigyilok előtt le kell szedned az 1.03-as update-et, mely az eddig ismert problémákat orvosolja.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Köszi a választ.

 2. Akkor majd szombaton tolom. Pénteken úgyis meló után már fáradt leszek. Addig letöltögeti a gép amit kell. Helyem meg úgyis van mert letakarítottam egy csomó régi játékot.

 3. Teszt? Mikorra várható?

 4. “Volt idejük javítani a hibákat.A “”day one””-ra legyen jó a többi nemérdekel.”

 5. Mióta 3 terrám van rá sem néztem, mi hány giga. 😀

 6. Én 67 GB-t olvastam az alapra az egyik helyen, és ha hozzá jön a fenti 20, akkor sac/kb a 90 Gb-t fogja súrolni. Szép ! 🙂 És ez még csak az első nap, szóval eléri ez a játék a 100Gb-t elég hamar.

  • Nem feltétlen ad hozzá a mérethez konkrétan annyit egy patch amekkora a mérete annak. Ha nem adnak semmi újat hozzá hanem csak javítanak, akkor csak cserélik a meglévő fájlokat.

 7. Szinte nagyobb a javítócsomag mint maga a játék. 😀

 8. Hát jah, inkább javítsanak, mint ne, mégha ennek az is az ára, hogy 3-4 órát várni kell a játék elindítása után…Kiváncsi vagyok azért, hogy egy év múlva, amikor beszerzem, mekkorára hízlalják a patch méretét!

 9. Ne varjatok sokat ettol a SIE Bend Studiotol

  • Mert??? A vitás Uncharted 10 pontos alkotás volt…. a Ghost of Sparta-s god of War is kegyetlenül adta..ne keverjük már össze őket egy most induló friss studióval.

  • En pont, h nem varok sokat, nem lesz itt problema.

  • Ez az első komolyabb játékuk. A többi, ma már nagy nevű Sony belsős stúdió sem Uncharted 4, vagy Horizon: ZD szintű játékokkal nyitott. Elég csak azt megnézi, hogy mennyit fejlődött az Uncharted széria az első rész óta.A Bend Studio megkapta a bizalmat és majd kiderül, hogy mit sikerült összehozniuk. Remélem jól sikerült és egy újabb sikersorozat veszi kezdetét. Részemről megelőlegeztem nekik és hétvégén kiderül megérte-e. A RDR2-től vagy a Mafia 3-tól nagyobb csalódást nem nagyon hozhat…

 10. Az embargó meddig tart? Van ahol 22 a dátum, máshol 25.