Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

David Jaffe – örömmel tolom a PS3 szekerét””

A szabadszájú David Jaffe videojáték-direktor, akinek az első God of War epizódot és a Twisted Metal szériát köszönhetjük, elkötelezett a PlayStation brand felé. Egy friss nyilatkozatában azt mondta, következő játékát, a 2011-re behirdetett, Playstation 3 exkluzív [B]Twisted Metal[/B]t (egyelőre alcím nélkül), mely az első HD-s TM felvonás lesz, elkészíthetné más konzolra – például X360-ra – is… de nem teszi. Őt kielégíti, ha PS3-ra fejleszthet.A döntés hátterében nem ellenérzés lapul: Jaffe úgy gondolja, a Twisted Metal széria a Sony gépéhez tartozik, és segít abban, hogy a Sony “doboza” különbözzön a “többi doboztól”.A téma egyébként Jaffe Twitter oldalán került ma szóba. Egy Twisted Metal rajongó felvetette a rendezőnek, hogy szívesen zúzná a szoftvert 2011-ben, de sajnos csak X360 géppel rendelkezik. Erre Jaffe felhívta ex-főnökét, Alan Beckert az SCE Santa Monica Studios-nál – akiknek a GoW-ot hegesztette -, és lebeszélte vele, hogy ajándékozzák meg a srácot egy PS3 géppel.[B]*UPDATE*[/B]A fenti kis hír a jópofa gépajándékozós poénnal minden bizonnyal mindenki – köztük Jaffe – emlékezetében egy vidám kis sztoriként maradt meg… VOLNA, ha pont lenne a végén. De nem pont van, hanem inkább egy kérdőjel, amihez elkeseredetten széttárt karok is társulnak.A twitteres esemény ugyanis nem zárult le: a Destructoid videojátékos lap fórumából néhány tipikus troll – az a gusztustalan görény fajta, amit mindenki jól ismer – nekitámadt Jaffe-nek. A rendezőt a lehető legváltozatosabb dolgokkal találták meg, ahol természetesen rég nem a Twisted Metal játék volt a lényeg, vagy a gyümölcsöző munkakapcsolat, ami Jaffe stúdiója és a Sony között működik, hanem a legalja PS3-X360 fanboykodás.Jaffe [I]jó szokásához híven[/I] felkapta a vizet és egy 4-részes Twitter üzenetben közölte [I]egyépes, de az nem a PS3[/I] kóstolgatóival, hogy “bekaphatják” – aki nem érti meg, miről szól a történet, és ebből is képes flame-et generálni, az elmehet a sunyiba.Word, Jaffe![26807][26806][26805][26804]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. aranyos

 2. Végre egy ember aki nem profitorientált! 😛

 3. Szegény srác:(

 4. Regelek twitterre és én is beszerzek tőle egy PS3-at. XD

 5. David Jaffe jól látja, hogy az exkluzív címek vezetnek a PS3 sikeréhez, mint anno volt a PS2-nél is. Őszintén szólva nem értem, hogy a Final sorozat 13-ik része hogyan lett multiplatform, és ugyanez áll még egy halom játékra, pl: Tekken 6 és az új MGS!

 6. kis majdnem-ingyenreklám sosem árt 🙂 és örvendeni kell, hogy vannak olyan fejlesztők még akik még nem a profitot tartják szem előtt hanem a minőséget. Inkább örülnék egy ps3 játéknak amit később fognak x-re portolni, mint fordítva. A gyerek pedig igen szerencsés 🙂

 7. “””örömmel tolom a PS3 szekerét”” – vajon mennyit kap ezért?:D”

 8. A mázlista srác:)

 9. “Úgy játszanék a Gírz of Vórral, de “”csak”” PS3-am van kedves Cliff Bleszinski. Várom a dobozt. Viccet félretéve. Én pont az ilyen laza emberek miatt , mint David Jaffe bírom a Sonyt.”

 10. Kár hogy nem szoktam vele beszélgetni,annyi minden kéne…!

 11. És ha írok neki, hogy nekem még mindig a 60 GB-os PS3-am van és rettegek minden nap hogy be fog-e halni, akkor engem is megsajnál és küld egy 320-asat?

 12. Se a fazont se a TM játékot nem ismerem, de a sztori tetszett.

 13. Haláli fazon XD

 14. Faszagyerek ez a David.

 15. Az igen komoly! Nagy arc a fickó!

 16. Rendes gyerek ez a David.

 17. David visszatérhetne a God of War szériához is ! Erről a Twisted Metalról meg nem is tudtam, hogy Sonyé. Bár mintha régen lett volna máshol is vagy tévedek ?

 18. hahahanagyon laza ez a fazon.csipom a burajat.

 19. Én csípom ezt a fazont. Aki bevállalja, hogy piásan nyilatkozik a legnagyobb játéksókon akárkinek ebben a hiperkorrekt megjáccós wellnesz világban, annak van vér a pucájában.A PS-es társadalomban ezt bírom, hogy vannak ilyen kisistenek. Nem celebek, mert ők azért le is tesznek valamit az asztalra.

 20. az a gond csak, hogy tiniknek készül, annyira nem lehet brutális:)