Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

David Coulthard újra versenyautóba ülhet

David Coulthard hosszú pályafutását követően a 2008-as évadzáró Brazil Nagydíj után végleg visszavonult, és a Red Bull Racing tanácsadói szerepén kívül nem volt szándékában más pozíciót betölteni a csapaton belül. A 2009-es évben a tanácsadói szerep és a BBC szakkommentátori pozíciójának betöltésén kívül nem várt rá más feladat. Ám a sors mégiscsak úgy hozta, hogy idén megvan rá az esély, hogy Coulthardot ismét versenyezni lássuk. Az Autosport értesülései szerint a Red Bull Racing tartalékpilótája – Brandon Hartley – egyelőre nem rendelkezik az FIA szuperlicence-éhez szükséges papírokkal. Ezért a csapat egy olyan váratlan bejelentést tett, miszerint a szezon első néhány futamán David Coulthard lesz a Red Bull Racing tartalékpilótája. Ami annyit tesz, hogy ha a csapat egyik versenyzője valami probléma folytán nem tud rajthoz állni, akkor Coulthardnak kell helyettesítenie.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. tipikusan az a versenyző akinek nem jött össze semmi, olyan barrichello alesi fajta szegény

 2. nagyon bírtam őt régen:)meg most is:)

 3. A jó öreg DC inkább csak a kommentátori székbe üljön bele, és ne is szálljon ki onnan. Eleget bizonyított már, hadd bizonyítsanak a fiatalok.

 4. tudjátok kit szerettem nagyon? Verstappent! :DDna neki minden futam előtt szurkoltam, hogy csináljon valami állatságot, ami a legtöbb esetben mindig bekövetkezett. kész életveszély volt a pali.

  • Allitolg neki volt a vilagon a legnagyobb szurkolotabora… Soha nem ertettem mondjuk, meg nem tudom most ez a sok ember mit gondol mikor vaskos penzbuntetesre iteltek az oreg Jos-t, mivel elkalapalta a feleseget.

 5. Ez csak formalitás.Pár futamra szól, mert néhány héten belül úgyis megkapja a szuper licencet a tartalékpilóta. Egyébként örültem, hogy visszavonult. Barichellonak is mennie kellene már, de ez már egy másik történet…

 6. Termeszetesen annak hogy DC-t ujra F1-es autoval lassuk versenyezni, annyi eselye van mint az 5-os lottonak. Nem is hianyzik egyebkent, nemcsak lassu volt, de semmi egyeniseg nem szorult bele.

 7. örülnék neki, szeretem Coulthardot, szimpatikus pilóta!

  • Azért ne akarjuk, hogy valamelyik pilóta lebetegedjen vagy összetörje magát. 😀 David Coulthard már csak amolyan vésztartalék. 😀 Amúgy mindig is bírtam, és sajnálom, hogy nem jött össze neki a világbajnoki cím, de hát ez van.