Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Date A Live: Rio Reincarnation – ide is érkezik a visual novel trió

Az Idea Factory International elárulta, hogy jövő nyáron itt is megjelenik a [b]Date A Live: Rio Reincarnation[/b], fizikai és digitális formában egyaránt, japán hanggal és angol felirattal. A PS4-es verziónál egyébként két CG jelenetet módosítottak, viszont a játékmenet marad a régi.A Japánban 2017 októberében kiadott csomag három [i]visual novel[/i]t foglal magába, amelyek a következőek: [i]Date A Live: Rinne Utopia[/i], [i]Date A Live: Arusu Install[/i], [i]Date A Live: Rio Reincarnation[/i]. Az első kettő PlayStation 3-ra jelent meg a szigetországban, míg az utolsó PlayStation Vitára.A pakkban az eredeti verziók mellé csomagolt extrák is benne lesznek, mint pár dráma CD 17 dallal és különleges könyvek.Akit érdekel, az jövő nyáron szerezheti be PlayStation 4-re.[99125]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Ezt találtam a neten:”Speaking to NoisyPixel, Idea Factory International confirmed that the PlayStation 4 version of the western release will feature changes to event scenes and the removal of illustrations that show characters in suggestive positions. The PC version will feature all of the events scenes unaltered.”Nekem elő van rendelve a Catherine:Full Body,de ha egy ujjal is hozzá mernek nyúlni,azonnal törlöm az előrendelést.

  2. Mivel ilyen anime visual novelek ma már nem csak japánból jönnek hanem kelet Ázsia egészéről, és mivel az egyre nagyobb piac, én nem aggódok mi lesz a dologból (a steam is amiatt hátrált meg mert csökkentek emiatt az eladások Ázsiában, Japánban is 20%os a PS4 visszaesése eddig)

  3. “Új értelmet nyert a “”pc gaming master race”” kifejezés”

    • Kevésbé vagyok jártas az ilyen jellegű játékokban, így a következő a kérdésem: tartalmi jelentősége van a kivágott jeleneteknek, vagy inkább elvi szintű a felháborodás?

      • Ez esetben két kép lett kevésbé látványos, az nem sokat befolyásol.Annyira elvi szintű, mint amikor felháborodtak sokan hogy a kínai diktatúra miatt cenzúrázzák most világszinten a rainbow sixet.Meg az milyen már hogy amerikaiak nézik át az összes ázsiai játékot … kultúrrasszista. A steam is elkezdte, aztán inkább hagyta a dolgot (de az nem gáz, mert ott vannak a dlsite/mangagamer áruházak ha a steam cenzorkodni akar) A Nintendo akkor csinálta, amikor nyugaton gyerekeknek marketingelte a wiiut, de már ők sem csinálják ilyen szinten.Az történt hogy rossz ember van most döntési helyzetben a kaliforniai sonynál, remélem leváltják a ps5 megjelenéséig, mert akarok venni ha tényleg viszi a PS4 játékokat, nálam ezen áll vagy bukik a dolog 🙂

  4. Cenzúra!