Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Darksiders: Warmastered Edition – PS4-re jön egy kiváló játék

Későn ébredők, nosztalgiázók, kalandkedvelők örvendezzetek: a Nordic Games PS4-re is kiadja a PS3 korszak egyik legjobb akció-kaland játékát, a Darksiders-t. A [B]Darksiders: Warmastered Edition[/B] című fantasy kaszabolós game komoly grafikai ráncfelvarrást kap, a 1080p/60fps alap. Megjelenési dátum még nincs…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Helyes.

 2. “””Megjelenési dátum még nincs…”” Tényleg? A hír előtt egy nappal volt. Hová tünt?”

 3. Az első emlékezetes volt.

 4. Örülök a hírnek, rengeteget játszottam mindkét résszel, gyakorlatilag megunhatatlanok.Kíváncsi vagyok, hogy a maradék két lovas története mikor jelenik meg 🙂

 5. “Nekem az első kimaradt, de a második az nagyon bejött mindenben. Órákig ki tudott szippantani a “”való világból””! Lehet az első részét meg majd akkor pótlom ps4-n.”

 6. Kronológia / következetesség RulZ!

 7. na ennek orulok, pont kimaradt ps3 on, igy tuti vetel lesz >))))

 8. Örülök az első rész felújításának, és annak is, hogy komolyabban hozzá állnak, mint a Darksiders 2 remasternek.

 9. Királyság. Az egyik kedvenc játékom ps3-on. Örömmel végigviszem majd ps4-en is. Aztán remélem lesz folytatás is. Ja egyébként a második rész ps4-re most akciós a store-on.

 10. Nekem az első pillanatok alatt unalmassá vált ,de a második rész az egyik kedvenc játékom. Ezt majd csak pár hónap után ,ha majd olcsó lesz talán beszerzem, hátha én nem értettem anno a játék lényegét…

 11. Ha jól emlékszem azzal az állítással adták ki a második részt felújítva, hogy felmérjék van-e igény a harmadik részre. Ennyit erről.

 12. Király! 😀

 13. Na akkor ideje pótolni az első részt is. Aztán várjuk ám a 3-at!

  • A 3. rész már nem fog elkészülni. Legalábbis az eredeti gárdától biztos nem, mert sem a fejlesztőcsapat, sem a kiadó nem létezik már.

   • Tudom, nem is a Vigil, hanem a Nordic Gamestől gondoltam. Ők vették meg a Darksiders jogokat. És szerintem már javában csinálják is a 3. részt. Ezeket a remasteredeket is ők rakták össze.

   • A Vigil Games dolgozóinak nagy része alkotja a Gunfire Games-t, akik portolták a második részt. Gondolom ezt is ők fogják, ugyanolyan kiváló munkával. Random összeomlások, amiket nem javítanak. Ettől függetlenül első napos vétel, még ezzel az elbaszott alcímmel is. 😀

    • Nekem a 2. remastered ott csapta ki a biztosítékot amikor a legnehezebb fokozaton már a vége felé jártam és ahogy írtad Random kifagyott a játék, ezzel nem is lett volna baj csak valami miatt a mentésnek is annyi lett egyszerűen nem volt hajlandó betölteni csak az előző normál mentésemet:( Na ott majdnem repült a kontroller!

 14. Már bocsánat, de a Darksiders mióta tartozik az előző generáció elitjébe? Ne vicceljünk már… The last of us, GTA5, Bioshock, Uncharted 2 ugye nem kell tovább sorolni? Egy korrekt platformer amit halálra untam már a felénél. Egy éve jelent meg a 2. rész felújított változata, most meg kiadják az első részt, szánalmas.

  • “A Darksiders mindkét része sokkal jobb játék, mint bármelyik csőexkluzív.. Lehet, hogy a ND csilivili péjesgrafikát hozott össze, amihez képest a Darksidersek középszerűek, de azokban legalább gondolkodni kell, nem csak menni előre, és nyomogatni a lövés gombot.Az egy dolog, hogy te halálra untad, mert téged a 6 órás akár youtubeon is végignézhető játékok szórakoztatnak, de aki játszani is szeret, nem csak filmezni, annak igenis az “”elitben”” van ez a két játék.”

 15. Jó lesz, én már várom. Imádtam PS3-on. A 2. rész a Download Listben vár. Majd valamikor időt szakítok arra is.

 16. Omm… Hát érdekel, de mily meglepő… a Darksiders 2 előbb adták ki ps4-re, majd most jön ez. Ismét leszednek az emberekről egy kis pénzt.De az új részt mikor akarják megcsinálni? Előbb kiadnak majd egy olyan kiadást is amiben a két rész egybe van? :O

 17. wááááá, királyság :Dde amúgy rohadjanak el, nem fért volna el egy kolleksönben a 2 rész együtt?

 18. Akkor a második rész-szel együtt fogom beszerezni! :)Az úgyis kimaradt, de az elsőt szerettem.

  • dettó én is a 2-vel együtt beszerzem. nekem mind 2 megvolt az 1 ps-ena 2-t pc-re vettem de nem hagyom ki most már itt se! már csak a dlc-k miatt is.