Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dark Souls III – belobban az üzletekbe a The Fire Fades Edition

[i]Az interaktív szórakoztatás vezető fejlesztője és kiadója, BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy a [b]DARK SOULS™ III: The Fire Fades™ Edition[/b] mától kapható PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra. A DARK SOULS III: The Fire Fades Edition keretében a játékosok átélhetik a teljes DARK SOULS III élményt, a kritikusok által elismert alapjáték mellett a hozzá megjelent két kiegészítővel – Ashes of Ariandel™, The Ringed City™ – együtt, egyetlen csomagban. A megjelenés alkalmából kiadott előzetes itt tekinthető meg: [youtube]zKaHQVDjJZQ[/youtube] A játékosoknak Lothric királyságát bejárva kell felkutatniuk a kötelességüket, vagyis az Age of Fire lángjának táplálását elhanyagoló Lordokat, mivel az egykor hatalmas tűz fénye egyre halványodik. A játékosok a legkülönbözőbb tájakat barangolhatják be, köztük sötét mocsarakat, nyirkos barlangokat, fényűrő kastélyokat, rozoga nyomornegyedeket, egy festett vidéket, és végül a világ végét. NPC karaktereket egész sora várja majd, hogy új varázslatokkal, tárgyakkal és fegyverekkel segítsen a játékosoknak legyőzni a DARK SOULS sorozat legnehezebb és legfélelmetesebb főellenfeleit.(sajtóközlemény)[/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez biztos vevős lesz hamarosan…….a többi is platkó:)))

 2. “Most ellenőriztem a lemezes kiadáson rajta van a “”PS4 Pro enhanced”” talán ez azt jelenti, hogy a legutóbbi PS4 Pro-t támogató frissítés is a korongon van.És nincs letöltőkód sem, tehát mindkét DLC a lemezen van.”

 3. Nekem az alapjáték kimaradt, szóval ez meg lesz véve.

 4. Még nincs meg , de előbb-utóbb pörögni fog a gépben … 🙂

 5. Tradecenterben van eladó, ha érdekel valakit.

 6. Kötelező darab? Hah, sajnos nekem csak pénzkidobásnak bizonyult, ezen egekig magasztalt széria darabja… Persze ez személyes vélemény…

  • Gondolom mert a Boss-ok 10x nehezebbek lettek és gyorsabbak.

   • Sajnos nincs saját tapasztalatom az ezt megelőző részekkel kapcsolatban, de amíg a BloodBornt élvezettel játszottam ki többször is, addig a DS3 számomra kudarc…persze tudom, a BB- t nem emlegethetem egy lapon a DS-el, én mégis így érzem .

    • A Bloodborne előtt engem sem érdekelt a Souls sorozat, viszont azon felbuzdulva megvettem a 3. részt és remekül el voltam vele. Simán év játéka volt nekem tavaly. Azóta az összeset beszereztem és egyik sem okozott csalódást. Megkérdezhetem neked mi volt benne kudarc?

     • Én tényleg azt éreztem a játék alatt a mit CountofHell leírt…( akár komolyan gondolta, akár nem) Grafikailag és történetileg elvarázsolt, játékmenetileg maga alá gyűrt. Ez persze csak személyes vélemény…

     • “Ja értelek. Igen, egyébként szerintem is a legnehezebb az összes közül. Mondjuk utólag rájöttem, hogy “”rosszul”” játszottam. Ha előbb a korábbi részeket szerzem be, akkor teljesen máshogy nyomtam volna. Így is sikerült persze a végére jutnom, de ha ismertem volna bizonyos “”trükköket””, az nagyon megkönnyítette volna a dolgot.”

    • A Bloodborne is egy igazi klasszikus mestermű szerintem pont jó választás volt belépőnek.Neked egyszerűen csak nem jön be a Dark Souls 3 középkori lovagos dark fantasy világa. Egyébként a DS3 nagyon jó Coop és PvP-ben, verhetetlen.

 7. Mondhatni kötelező darab akinek az alapjáték kimaradt.