Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dark Souls II – E3 képek esőben küzdő lovagokkal

Playstation 3-ra is fejlesztés alatt áll az a Namco Bandai kiadású fantasy játék, melynek minőségére a japán From Software a garancia. A [B]Dark Souls II[/B] – mely a harmadik felvonás lesz a sorozatban – ha lehet, még egy kategóriával feljebb zongorázza a külső nézetes kaland-kaszabolás műfaját, mely kijelentésemre a következő E3 2013 képek jelentik a bizonyítékot.A szoftver megjelenése 2014 tavaszán várható.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyon bejönnek a képek, tökéletes ds hangulat, azt mondjuk kicsit furcsálltam, hogy az xbox prezentáción ment le, de mindegy. Lényeg, hogy jöjjön, mihamarabb. A harc a videókon egyébként dinamikusabbnak tűnt, remélem azért nem lesz hack/slash belőle.Kedvenc játék, tuti a gyűjtői.

 2. De messzi van még 2014…..

 3. Még a demon souls-t se vittem végig.Ezek meg már csinálják a dark souls második részét xD

 4. Számomra kihagyhatatlan. 🙂

 5. A játék kimarad, de a képek csodásak!

 6. Ezt a játékot vétek kihagyni, szerintem én még elleszek egy darabig a PS3-al, mielőtt beújítanám a PS4-et (viszont ha megjelenik a Witcher 3 akkor kénytelen leszek egyet venni).

 7. ezzel a gémmel szeretném zárni, ps3as korszakomat:)

 8. Ne már hogy nem jön ps4re. Ilyen grafika mellett hogy fog ez futni ps3on? Már az 1 is szarrá akadt.

  • Ezt már elmondták, az ok pedig egyszerű: Az engine ami az 1-alatt futott, nem volt tökéletes, el siették az egészet. Ezért volt a framerate le esés, Akadást egyszer sem tapasztaltam, egyedül a framerate volt elég rossz. Ezért építették újra az egész enginet, a legaljától hogy ez ne forduljon elő.

  • az egy csak nagyobb épületeknél akadt harcnál nem volt zavaró az meg nagy h ez a ps3as grafika az a sárkányos hidas rész az nagyon komoly bár még mindig kételkedem h ez ps3 graf 🙂

   • megmondom őszintén csodálkoznék ha az eddig látottak nem konzolos felvétel lenne! főleg hogy az egész a konzolokról szólt! Az edge úgy írta le hogy a PC-és grafika ennél ezerszer szebb, akkor most ezt rakjuk össze:D

  • Szépnek szép, de azért nem nem nextgen szintű a látvány ez egyértelműen látszik. Simán lejön a vidiről, hogy az előző rész tovább csinosított, tökéletesített motorja fut alatta. Ezt a szintet tudja a jelenlegi gen.

   • Igen, de úgy értettem, hogy az első résznél sokkal jobban néz ki, és mivel az első rész is volt hogy lement 10 fps alá, ez mivel jobban néz ki, még erőforrás igényesebb, gondoltam, hogy még az 5 fps-t sem fogja elérni, de alul írták, hogy új enginet kapott, és elvileg nem fog akadozni.De egy ps4es verziónak így is jobban örülnék, ahol stabil 60 fps-el futna, de ha kijön ps3nak, én már a stabil 30nak is örülnék.

    • A stabil fps meglesz,és a látvány is szebb lesz, a fények az árnyékok és a ruha fizika, plusz lehetséges hogy időjárás effektek is lesznek, eső, esetleg hű szél, erről beszéltek is hogy szeretnék! és így van azért építették fel a legalulról újra az enginet mert, panasz volt a frameratere. Az megoldódik és még szebb is lesz:D

 9. jön ps4re

 10. nem jön, ismét elmondták hogy még mindig ott a potenciál a kurrens generációban, és ki akarják őket facsarni, és ezért nincsen tervben nex gen verzió! Én személy szerint örülök neki mert így még nem kell annyira sietnem hogy vegyek egy PS-4et mert ez nem jön rá, és az biztos hogy nem fogom pc-én játszani, ez a játék kontrollerrel érdemes játszani szerintem!

 11. Csak úgy ÁRAD BELŐLÜK A HANGULAT . Kihagyhatatlan számomra . Nincs még arról vmi infó , hogy jön-e PS4-re ?