Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Dark Souls – 90 perc alatt a célig

A [I]fórumörökzöld ostobaságok[/I] között két “kedvencem” is van: az egyik a bármilyen hírhez bármikor beírható, “inkább” kezdetű kommentek felböfögése, a másik pedig a videojátékok szavatosságára vonatkozó “végig lehet játszani x idő alatt” téma, melynél a “lehet” ugyebár olyan, mint a gyilkos galóca, amiből állítólag kifejezetten ízletes gombapörköltet [I]lehet[/I] készíteni, ráadásul meg is [I]lehet[/I] enni… egyszer.A Youtube-on most elérhető egy videó, melynek készítője 1 óra 26 perc 28 másodperc alatt végigjátszotta azt a [B]Dark Souls[/B] című fantasy akció-kalandjátékot, amibe más épeszű halandók 100-200 órát órát tolnak bele, és még a végefőcím közelében sem járnak. Ráadásul a game igencsak szívatós és nehéz, úgyhogy az alább elterpeszkedő “speedrun” videó érdekes matéria…[YOUTUBE]x9ymysN3qQ8[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. én postoltam előbb:)

 2. Ügyesen megcsinálta nagyon :)Én mondjuk jobb szeretek időt hagyni a játékoknak és mindig is utáltam, amikor valaki csak azon tud lenni, hogy pl. a 10 órás játékot ő 2 óra alatt végig csinálja elsőre… -_-Ez szerintem abszolút nagy hülyeség, ha csak nem tetszik neki a játék és ezért akar mihamarabb túl lenni rajta.De akkor miért játssza?Viszont az ilyen időrekordos dolgok aranyosak, ez a YT-s pedig jól csinálta!Mondjuk szerintem van itt 1-2 féltékeny figura is a hozzászólásokat olvasva… 😀

  • Gondolod, hogy ez az első végigjátszása?

   • “Hogy is gondolhatnám, hogy ez az első végig játszása, hogy ha egyszer ő maga tette fel az utolsó videón azt, hogy már van egy 62:38 13-másodperces mentése. :DFélre értettél sajnos :)Ő rekordot döntött, de nem elsőre “”nyomatta”” végig a játékot, át futva.Én az utóbbit a fórumozó, értelem szint nélküli “”magyar betyárokra”” mondottam. :P”

  • Trófeák miatt!

 3. “Eddig kb 60 órám van benne, és még mindig csodálozom, hogy jééé erre is lehet menni:) Amúgy grat az illetőnek, mondjuk én bele sem néztem a videóba, mint ahogy nem töltöttem le guide-ot sem még, sőt a topicból is kiiratkoztam az első végigjátszás idejére. Egyszerűen leülök elé és borzalmasan élvezem minden percét. Mostanában nem elterjedt, hogy a “”folytatás”” jobb legyen az előző résznél, de itt sikerül többszörösen felülmúlni az elődöt:)”

 4. 100% szpoilermentes végigjátszás, érdemes belenézni, de utánozni már nem biztos. :-)Nagyon szép teljesítmény, az elkövető biztosan egy otaku lehet.

  • És 100% bug mentes végigjátszás :S Vagy csak nálam van az,hogy az ütésgombra nem reagál?:O Érdekes,a videón nem láttam nála,én csak pár órája játszom,de már többször is volt:S Nem csak neked írom,csak a te hsz-edhez passzolt a 100% téma 🙂

   • Input lag sajnos nálam is előfordul … elég kellemetlen egy ilyen játékban.

    • Igen ezt javíthatnák még valahogy, mint ahogy azt is, hogy a befogás nem működik valami olajozottan, néha tízszer is át kell rántanom a kart mire átvándorol a másik ellenfélre, és sajnos ilyenkor át is ugrik a harmadikra a nagy rángatás közben, ez speciel rosszabb lett mint a Demon’s-ban….de ugyanakkor rengeteget ad pluszba, meg hátha patchelnek még egyet lassan:)

 5. Nem gyenge a srác :DAm sztem aki erre képes azt tisztelni kéne, mert ez a game kib*szottul nehéz!!!

 6. Hát ez komoly! Na, ha elakadok, ez a vidi lesz a gájdom (De én nem így csinálom 😀 )

 7. Emlékszem még arra a Super Mario játékra, amit ha végigvittem, akkor mindenféle jelzés nélkül előlről kezdődött. Kb. a harmadik végigjátszás után jöttem rá, hogy olyan ismerős már egy pálya (sokadszorra) :DAz ilyen embereket szívesen ráállítanám erre a játékra. Nesze neked, told végig. :-)Egyébként gratulálok neki.

 8. Inkább azt mondja meg nekem valaki, hogy ezt végig lehet-e játszani 60 perc alatt. 😀

 9. Lehetséges csak értelme nincs.

 10. Morrowindet pedig 5p alatt végiglehet vinni.

 11. Sosem értettem ezt, én egy videojáték minden percét kiélvezem megnézem a terepet rendesen. Nem az én műfajom ez a végigszaladok dolog ez alól csak a Mirror’s Edge a kivétel de ott pont ez a cél (bár ott sem minden pályán).

  • Ő ennek a játéknak minden percét kiélvezte, különben nem ismerte volna úgy az egészet mint a tenyerét.

 12. “Régen tört servereken volt egy GM parancs “”.kill”” ugy látom itt is bejön:)”

 13. inkabb azt a videot kellett volna felrakni amirol hallottam, hogy a srac 69 perc alatt tolja vegig…

 14. Szerintem ezt így végigtolni ugyanolyan szórakoztató mint több 100 órával végigtolni. A csávó azért szalad végig a játékon, m végigtud, aki 5 percre is kipróbálta az tudja, h azért ez nem így megy, ha nem rakott volna bele már előtte több 100 órát. Ez a videó szimpla unatkozás és a plusz kihívás terméke.

 15. persze, hogy meg van tervezveAz egész nem szól másról,mint hogy végig lehet menni rajta ilyen rövid idő alatt. Nem többről.Ebbe nem kell belekeverni,hogy ez nem is szórakozás. Nem is azért csinálja. De nem is értem itt mi a csodálkozás tárgya. Resi1-2-nél is ment a verseny,hogy ki milyen rövid idő alatt tudott végigfutni. Persze az aki már keni vágta.Ez ugyanaz csak nagyban.

 16. Zseniális, annyira jó, hogy a játék már easy mód platformernek néz ki 😀 Imádom a Dark Souls-t ,ahogy az előd Demon Souls-t is.

 17. Beteg.

 18. Azért látszik nem először nyomja, csak azt veszi kell ami kell és csak azt öli meg akit kell. Tüzeket be se gyújtja az összeset…

 19. Érdekességnek jó, egészségére!

 20. Azért elég profinak mondható az ember a videó alapján, de biztos nem az első végigjátszását láthatjuk, mert igencsak tudja, hogy merre hány méter:)

 21. Idióta az illető, de elismerésem!:)Én remélem még vagy száz órát belerakok!Veszett jó kis game!

 22. Az elder scrolls Skyrim-ről is van 2,5 órás végigjátszás, ketten csinálták (egy fejlesztő egy tesztelő), kb ugyanannyi idővel.

 23. Én tipikusan olyan játékos vagyok aki már elsőre is szeret minél több titkot megszerezni. Magyarul ha van egy elágazás és elindulok az egyik fele, majd rájövök hogy ez a helyes irány akkor általában visszafordulok és szétnézek a másik irányba nehogy elhagyjak valamit. Szóval osztom az előttem szólók véleményét és aki egy ilyen játékot végigtol másfél óra alatt annak csak gratulálni tudok, hogy a beleölt pénzt és játékélményt a gyorsaság kedvéért eldobta. *taps, taps*

  • Nem dobta el, ha az utolsó részben a végére odatekersz, akkor látszik a rendes mentése is, ott valami 70 óra van benne, meg szerintem párat már kitörölt, ezt a mentést is le is törli a videó végén. Szerintem minimun 4-5ször már végigtolta előtte, minden nagyon pontosan meg van tervezve, hogy a végére meglegyen a 30 humanity-je, ami egy rövidítés megnyitásához kell. egyetlen felesleges mozdulat nincs benne, annyira nem áll meg, hogy az estus flask-et felfejlessze, pedig van 3 db fire keeper soul-ja. Mert nincs rá szüksége. Végig humanity-vel gyógyít.

   • Na ebből egy szót sem értettem.

   • Mivel nincs meg a játék (de szeretném beszerezni) halvány fogalmam sincs mikről beszélsz 😀 Az igaz h nem néztem végig a videót és azt hittem h elsőre így csinálta meg, de akkor visszavonom és szép munka…

 24. Mi értelme van egy játékon végigrohanni? Kényelmesen ráérek ha éppen nincs időlimit a játékban. Meg ha éppen nem kerget benne senki:)

 25. de azért a csávó 68lvl és ng+. hat itt is volt aki 30 óra alatt letolta..de legalább ez közli,h speedrun. kb 45 óra és most vagyok olyan 60-70% on.aki 30 óra alatt tolja annak rengeteg side quest,titok kimarad..nem értem egy ilyen kaliberü akcio rpg-t hogy lehet csak vegigszaladni és nem bóklászni

 26. Kemény … én jelenleg 60 óra körül mocorgok, de már a vége felé vagyok.